• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evin süpürülmesi tuvalet banyo ve mutfak kaldı oğğlumla çok zor oluyor sağolsun 2 sendromu geçiriyor da habire ağlak demin telefonu almış eline babasını çağırıyor baba gel sana çok ihtiyacım varrrrr diye ağlıyor heey yarabbiimmmm sanırısın işkenceciyim :27::27::27::27::27::27::27:
:60::60::60::60::60::60::60:
yyaaa kızlar yaa daha işe şimdi başliicam benim odun yeni gitti de:1:

çocukları erken doyurmuştum güya kahvaltı hazırlamiicam ya :27:

bekliyorum ha şimdi gider ha şimdi gider diye

anam yok adam gitmiyo sinir oldum o evdeyken iş de yapamıyorum

dedim kalk estoş bari kahvaltı hazırla da belki gider :1:

yine dayanamadım sordum patates kızartsam yer misin diye

o da ''verirsen yerim'' dedi:27::1:

ben de patates kızarttım kahvaltı yaptık gitti şimdi

ben de mutfaktan başlıyayım

ama yemek yapmiicam bu konuda kararlıyım :27:

talha da krep isteyip duruyo sabahtan beri

işlerimin birazını bitireyim de ona da krep yapayım bari

hadi kızlar ben mutfağa dalıyorum bitince yazarım:10::10::10:

Adam anlamış aksama yemek yapmicani bari sabah kahvaltı yapiyim diye düşünmüştür estos:9:

yaa sorucam sorucam unutuyorum sen nerde oturuyosun da böyle kar var

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:yerim ben onu yaa

yyaaa kızlar yaa daha işe şimdi başliicam benim odun yeni gitti de:1:

çocukları erken doyurmuştum güya kahvaltı hazırlamiicam ya :27:

bekliyorum ha şimdi gider ha şimdi gider diye

anam yok adam gitmiyo sinir oldum o evdeyken iş de yapamıyorum

dedim kalk estoş bari kahvaltı hazırla da belki gider :1:

yine dayanamadım sordum patates kızartsam yer misin diye

o da ''verirsen yerim'' dedi:27::1:

ben de patates kızarttım kahvaltı yaptık gitti şimdi

ben de mutfaktan başlıyayım

ama yemek yapmiicam bu konuda kararlıyım :27:

talha da krep isteyip duruyo sabahtan beri

işlerimin birazını bitireyim de ona da krep yapayım bari

hadi kızlar ben mutfağa dalıyorum bitince yazarım:10::10::10:

Canim ben malatyada oturuyorum burda bek kar yağmaz ama kesiğin bı sogugu
Olur 2gundurde kar yağıyor benimde balkon yıkayasın tutu ama soğuk diye yikayamadim
Bazen don yapiyor

evin süpürülmesi tuvalet banyo ve mutfak kaldı oğğlumla çok zor oluyor sağolsun 2 sendromu geçiriyor da habire ağlak demin telefonu almış eline babasını çağırıyor baba gel sana çok ihtiyacım varrrrr diye ağlıyor heey yarabbiimmmm sanırısın işkenceciyim :27::27::27::27::27::27::27:

Benimde 9 yasında bı oğlum var oda bana senle hiç anlaşamıyoruz ben babamla iyi anlaşıyorum diyor :31:
Besle kargayı oysun gozununu

Benimde 9 yasında bı oğlum var oda bana senle hiç anlaşamıyoruz ben babamla iyi anlaşıyorum diyor :31:
Besle kargayı oysun gozununu

valla oyle canim kiymetimizi bilen yok uykusuz kalan biz o kadar ugrasan didinen biz yine de babalarini daha cok seviyolar:19:eskiden babami annemden cok sevdigimi soyledigimde annemin neden tepki verdigini simdi anliyorum:27::27:

Kızlar koltuklarım bi güzel silindi Miss gibi oldu walla:21: daha sonra kırlentlerini attım makinaya çıktılar hemen astım elimi atmışken salonun halısında sildim daha yeni yıkatmıştm ama şimdi içime daha çok sindi:16:
Daha sonra mutfağa giriştim baharat erzak dolabımı bi güzel temizledim yerleştirdim:6:
Kocişin gelmesine az kaldı mutfağa girmişkende ıspanaklı börek yaptım gelince çayla yeriz diye
:9:
Mutfağımızda bi güzel temizledim supurdum sildim, renkli çamaşırları makinaya attım çıksın onlarında asıcam bu günlük bu kadar yeter hala kırıklık var üstümde:25: dinlenmem lazım kocişte gelmek üzere zaten hepınız öpuldunuz kızlar kolay gelsin:38:

:60::60::60::60::60::60::60:

Adam anlamış aksama yemek yapmicani bari sabah kahvaltı yapiyim diye düşünmüştür estos:9:

he he akşama da lahmacun yemeye gidelim dedi de ben gelmiicem dedim trip atıyorum :27:

mutfağı süpürdüm sildim tozz aldım halısını masa ve sandalyelerini yerleştirdim

tezgahın üzerini topladım bulaşıkları attım makineye yıkanıyo kapısını ve buzdolabını dıştan sildim

bi de ocağımı aspiratörümü sildim çıktım

sıra salonda bu arada banyo paspaslarımı ve bilimum toz bezlerimi yıkadım kurutmada şu anda

halbuki geçen hafta yıkamıştım ama içime sinmedi işte dün akşam eşim banyoya girip çıktıkça sanki pislendi gibi geliyo :27:

salon da tamam

süpürdüm toz aldım sildim halısını serdim masa ve sandalyelerini yerleştirdim koltuk örtülerini attım yıkanıyo

kapısının da şöyle bi lekeli yerlerini sildim şimdi cadımı uyutup diğer yerlere uzamaya gidiyorum

gerçi kimseler de yok ama olsun ben kendim yazıp kendim oynarım bugün :9::9::9:

nasıl olmuş da bunca zaman görmemişim bu konuyu?? üzüldüm doğrusu. beni de ln aranıza basın barınıza kızlar:38: sabahtan beri evin için dlanp duruyorum. ara ara da kendimi gaza getirmek için kk'ya bakıyorum temizlik konularına.neyse bugün yaptığım işler de; oturma odası, küçük oda, yatk odası ve girişi spüdüm sildim tozunu aldım camlarını sildm. yağmur yağarsa çamur olmasın diye. utfağı süpürp sildim. salon, banyo ve tuvaleti de halledip yemek yapmam lazım. hafta içi çalışınca hafta sonu anca temizlik yapabilyorum maalesef. balkonu da yıkayacaktım ama hava çokkk soğukk:(

nasıl olmuş da bunca zaman görmemişim bu konuyu?? üzüldüm doğrusu. beni de ln aranıza basın barınıza kızlar:38: sabahtan beri evin için dlanp duruyorum. ara ara da kendimi gaza getirmek için kk'ya bakıyorum temizlik konularına.neyse bugün yaptığım işler de; oturma odası, küçük oda, yatk odası ve girişi spüdüm sildim tozunu aldım camlarını sildm. yağmur yağarsa çamur olmasın diye. utfağı süpürp sildim. salon, banyo ve tuvaleti de halledip yemek yapmam lazım. hafta içi çalışınca hafta sonu anca temizlik yapabilyorum maalesef. balkonu da yıkayacaktım ama hava çokkk soğukk:(

hoşgeldin cnm olsun geç olsun güç olmasın :9::38:

ee biraz kendini tanıtır mısın kaç yaşındasın evli misin bebek var mı v.s.

ben 28 yaşımdayım 8 yıllık evliyim ev hanımıyım 2 tane çocuğum var

istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:27:

ben de gördüğün üzre temizlikle cebelleşiyorum

halbuki dün heryeri dip köşe temizlemiştim ama bugün yine yapmak zorunda kaldım :47:

bu arada antre,yatak odası,çocukların odası ve banyoyu da süpürüp sildim toz aldım

kızımı da uyuttum oğluşa köfte kızarttım

koltuk örtüleri de birazdan makineden çıkar onları kurutmaya atıcam

bi de küvet,lavabo ve wc ler kaldı şimdi de onları temizlemeye gidiyorum :10:

hoşgeldin cnm olsun geç olsun güç olmasın :9::38:

ee biraz kendini tanıtır mısın kaç yaşındasın evli misin bebek var mı v.s.

ben 28 yaşımdayım 8 yıllık evliyim ev hanımıyım 2 tane çocuğum var

istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:27:

26 yaşındayım ben. 2.5 yıllık evliyim. henüz bebek yok ama olmaı için uğaşıyoruz rabbim nasip ederse. öğretmenim. şu an boludayım.

he he akşama da lahmacun yemeye gidelim dedi de ben gelmiicem dedim trip atıyorum :27:

mutfağı süpürdüm sildim tozz aldım halısını masa ve sandalyelerini yerleştirdim

tezgahın üzerini topladım bulaşıkları attım makineye yıkanıyo kapısını ve buzdolabını dıştan sildim

bi de ocağımı aspiratörümü sildim çıktım

sıra salonda bu arada banyo paspaslarımı ve bilimum toz bezlerimi yıkadım kurutmada şu anda

halbuki geçen hafta yıkamıştım ama içime sinmedi işte dün akşam eşim banyoya girip çıktıkça sanki pislendi gibi geliyo :27:
yorma kendini bulaşar
Bende banyo bitti türümde azaldı aksam bı arkadasa davetliyiz cocukları ananeme bırakacağım şimdi koafore gidiyorum
:108::108::129::12::12: şimdilik byyyy

26 yaşındayım ben. 2.5 yıllık evliyim. henüz bebek yok ama olmaı için uğaşıyoruz rabbim nasip ederse. öğretmenim. şu an boludayım.
memnun oldum cnm
inşallah en kısa zamanda bir de bebeğiniz olur :16:
yorma kendini bulaşar
Bende banyo bitti türümde azaldı aksam bı arkadasa davetliyiz cocukları ananeme bırakacağım şimdi koafore gidiyorum
:108::108::129::12::12: şimdilik byyyy

güle güle iyi eğlenceler cnm

kızlar çamaşır suyunu çok fazla kullndım heralde bugün midem bulanıyo kokudan :27:

neyse ki bütüüüüüüünnnnnn işleri bitirdim zilli kızçem uyanınca dışarıya çıkıcaz bizde

hadi hoşçakalın
her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız:37:

Ben geldim kızlar nasılsınız:31:Miniğimle uğraşmaktan uğrayamadım kaç gündür:50:
Gece uyuttuktan sonra bakıyorum, tabi o saatte de kimsecikler olmuyor. Bug
ün ablası ilgilendi de işimi yapabildim. İşlerim bitti, daha yeni oturdum:126:
Evi süpürdüm,sildim, bulaşıkları yakadım, makinaya çamaşır attım,çıkanları astım tekrar beyazlarıda attım,
toz aldım,koltukların deri kenarlarını sildim, çocukların, bizim yatak nevresimlerini değiştirdim.
Yemek yapmıcam dünden var. Yoruldum midemde ağrıyor:25:

Back
X