• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
rabyasım hoşgeldinn:16::16::16:

bende yıl başına güzel girmek için kil sürdüm yüzüme bekliyom öle kurumasını görseniz şu an beni korkarsınız walla:53:
bu arada bugün iş yapmıycam dedim ama rahat durmadım çamaşırları makinaya attım kısa programa yarım saate çıkar o arada da balkonu yıkar bugün hava güzel çamaşırları balkona asarım çabuk kuruması açısından kışın evin içinde çok zor kuruyo:ssz:

boylemisin askitom:9::9::9:
kilmaskesi.jpg

ben de mayayla limon suyunu yapicaktim ama bakalim kismet ne zamana :9::9:
benim de yikanmali battaniyem falan var ama hava hic iyi degil:50:

boylemisin askitom:9::9::9:
kilmaskesi.jpg

ben de mayayla limon suyunu yapicaktim ama bakalim kismet ne zamana :9::9:
benim de yikanmali battaniyem falan var ama hava hic iyi degil:50:

aynen öyleyim azerinim walla:1: ben balla limonda yapıyom oda acayip parıltı katıyo cilde pırıl pırıl parlıyo:9:
battaniye zor kurur cnm bu havada önümüz kış zaten hava iyi olursa yıkar kurutursun olmazsa bahara artık:27:
bende misafirler gidince yattıkları nevresimleri yastık kılıflarını falan yıkadım ama ütülemedim daha şu çarsaf ütüleme işi beni benden alıyo siz nasıl ütülüyosunuz kızlar ben 2 ye katlıyıp yapıyorum ama yinede yaparken sinir krizleri geçiriyorum:41::41:

cuma günü 4. ayı biticek inşallah canım:nazar:

tatlım orda kullanmışım oyumu yaa:50:

altını rahatlattım aldım kucağıma pcye bakıyor şaşkın şaşkın:1:öptüm tatlımm:54:

biraz daha iyi azerinim:nazar:estağfirullah tatlım:78:
banyo yaparken akıyor zaten tatlım ama kaç gündür bıcıda yaptımıyorum iyice üşütür diye :18:
ha tamam gordum canim olsun canin sagolsun:38::38:
aynen öyleyim azerinim walla:1: ben balla limonda yapıyom oda acayip parıltı katıyo cilde pırıl pırıl parlıyo:9:
battaniye zor kurur cnm bu havada önümüz kış zaten hava iyi olursa yıkar kurutursun olmazsa bahara artık:27:
bende misafirler gidince yattıkları nevresimleri yastık kılıflarını falan yıkadım ama ütülemedim daha şu çarsaf ütüleme işi beni benden alıyo siz nasıl ütülüyosunuz kızlar ben 2 ye katlıyıp yapıyorum ama yinede yaparken sinir krizleri geçiriyorum:41::41:
evet askitom ben de oyle utuluyorum ikiye katliyip:26:

limonla balı bende kullanıyorum canım gözenekleride açıyor limon
süt kaymağınıda tavsiye ederim cilt için taze süt kaymağı pürüzsüz pamuk gibi oluyor :12:

limonla balı bende kullanıyorum canım gözenekleride açıyor limon
süt kaymağınıda tavsiye ederim cilt için taze süt kaymağı pürüzsüz pamuk gibi oluyor :12:
ben de balla yogurdu karistirip suruyorum bal skilastirip parlatiyo yogurt nemlendiriyo:16::16:
ay hatunlara bak ya topikte yok yok:9::9:
​wooooooow aşkitom bakımlara başlamılşşşş

ee misafirler icin hazirliklar yeter simdi herufe hazirliklar basladi:23:

Back