• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selam şekerler:16::16:
:119::119::119::119::119:
çocukları okula göndericem şimdi onları yol ettikten sonra gelirim :10:
bugün dün silemediğim buz dolabını silicem onun dışında rutin işler süpür sil var o kadar

kimyasal kullanmak istediğimiz için buharlı makineler kullanmak istiyoruz. Tabii ki tuvaleti klozeti kimyasal ile temizlemek lazım genelde tehlikeli virüsler zaten tuvalette bulunur hastalık yapar ama yerler için aynı şey söz konusu değil evin dışında çıkartıyoruz ayakkabılarımızı direk silip direk ayakkabılığa koyarm. Sonuçta evde sokakta gezdiğimiz ayakkabılarla dolaşmıyoruz salonumuzda mutfağımızda benim eşim kimya mühendisi her seferinde yerler için parke temizleyiciler ve çamaşır suları kullanmamı sevmiyor kokusu biel tıkmaya yetiyor. Hiç kullanmamak değil en aza indirmek istiyoruz.

kesinlikle katılıyorum..hele de evde küçük çocuğu olanlar için kimyasallar tehlike olabiliyor.hem bu buhar makinelerinin kendi dezenfektanları var.onlar da kimyasal ama en azından diğerleri kadar yoğun değil..ben bir de yerleri temizlerken suyun içine elma sirkesi döküyorum..yoğun buharla birlikte süper oluyor...:1:

Back