• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selam şekerler:16::16:
:119::119::119::119::119:
çocukları okula göndericem şimdi onları yol ettikten sonra gelirim :10:
bugün dün silemediğim buz dolabını silicem onun dışında rutin işler süpür sil var o kadar
Hosgeldin Vuslat im :16:
Sen de en duygusal da oy kullanmamisin canım:26:
valla ya üşenmeyip resim buluyo sonra kullandırmıyor:19::19::19::19:
Bak zamanında koymuş olsaydın avatarı en ilginç avatar sahibi olarak kesin sen secilirdin yelizim:9:
Verdiiiiiiiiiiiim oyumu yani :26::1::1:

Evet vermisin canım çok teşekkür ederim:16:

selam şekerler:16::16:
:119::119::119::119::119:
çocukları okula göndericem şimdi onları yol ettikten sonra gelirim :10:
bugün dün silemediğim buz dolabını silicem onun dışında rutin işler süpür sil var o kadar

hoşgeldim vuslatcım minik bebişin nasıl oldu:16:

Bak zamanında koymuş olsaydın avatarı en ilginç avatar sahibi olarak kesin sen secilirdin yelizim:9:

Evet vermisin canım çok teşekkür ederim:16:

avatar ilginçte bu avatarla tatlım diyince regl falan konuşunca tuhaf kaçıyor yaww
:9::9::9:

Abla senin diğer topiğe ne oldu ya la :30: niye ona girmiyorsun artıq :10:
Orasi da güncel bebeğim
Kızlar yoğun oldukları için giremiyolar eskisi kadar
Ama geldiklerinde orda oluyorum
kızlar bu hafta sonu akşam yemeğine misafir çağırıcam bana güzel bir menü ve tarifi yazabilirmisiniz?

Valla canım ben azeriyim o yüzden sizin menunuzden pek anlamam ama kızlar yardımcı olur sana:16:

kuzularımı gönderdim okula :10:şimdi bebişimin alt bakımını yapıcam burun damlasını sıkıcam bi rahatlasın minnağım:emir_bebek:

Oh kuzum iyi mi simdi vuslatim:16:
Sen benden illa daha bilgilisindir bu konuda ama ben kızım küçükken yapardım
Banyo yaptiricagim gün sabahtan burnunun icine bebek kremi surerdim banyo yaparken hepsi akıp gelirdi

hoşbuldum azerinim:38: tatlım net kapalıydı tel.den giripte kullanmıştım oylar birbirine girdi nereye ne kullandım karıştı hep:30:
ama sana 3 katagoride vermiştim sanırım:26:

hoşgeldim vuslatcım minik bebişin nasıl oldu:16:

hoşbuldum ask cımm:38:ehh işte biraz öksürüğü hafifledi canım şu an ciyaklıyor :84:
gidimde rahatlatayım kuzumu:emir_bebek:

hoşbuldum azerinim:38: tatlım net kapalıydı tel.den giripte kullanmıştım oylar birbirine girdi nereye ne kullandım karıştı hep:30:

hoşbuldum ask cımm:38:ehh işte biraz öksürüğü hafifledi canım şu an ciyaklıyor :84:

Evet canım üç kategoride vermisin bu gün son gün sen de oy verirsen kazanicam:46:

git cnm git ihmal etme kuzuyu bi de yanacıgından öp yerime bi kere:38:

Son düzenleme:
bende yıl başına güzel girmek için kil sürdüm yüzüme bekliyom öle kurumasını görseniz şu an beni korkarsınız walla:53:
bu arada bugün iş yapmıycam dedim ama rahat durmadım çamaşırları makinaya attım kısa programa yarım saate çıkar o arada da balkonu yıkar bugün hava güzel çamaşırları balkona asarım çabuk kuruması açısından kışın evin içinde çok zor kuruyo:ssz:

Ooooy anneem kaç aylık ki:16:

cuma günü 4. ayı biticek inşallah canım:nazar:

Evet canım üç kategoride vermisin bu gün son gün sen de oy verirsen kazanicam:46:

tatlım orda kullanmışım oyumu yaa:50:

git cnm git ihmal etme kuzuyu bi de yanacıgından öp yerime bi kere:38:

altını rahatlattım aldım kucağıma pcye bakıyor şaşkın şaşkın:1:öptüm tatlımm:54:

Oh kuzum iyi mi simdi vuslatim:16:
Sen benden illa daha bilgilisindir bu konuda ama ben kızım küçükken yapardım
Banyo yaptiricagim gün sabahtan burnunun icine bebek kremi surerdim banyo yaparken hepsi akıp gelirdi

biraz daha iyi azerinim:nazar:estağfirullah tatlım:78:
banyo yaparken akıyor zaten tatlım ama kaç gündür bıcıda yaptımıyorum iyice üşütür diye :18:

Back