• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
:8: Bugün oğluma yoğurt mayaladım meyve salatası yapcm şimdi eşimle kendime ballı muzlu kivili elmalı mandalinalı....hepsini doğrayıp yapcm:104:....soslu makarna yaptm çorbamda var fasulyemde var....yeter kocama...mantar kurablyede yaptım dün akşam ohhhh mis....yarın ola hayr ola...evin işi yok zaten kardan önce yapmıştım temizliği...bi kendi işim kaldı onuda oğlandan fırsat bulunca yapcm inş....

Selam.. Benimde evi temizlemem lazım evde köpek olunca her zaman temizlik yapılmalı ama yapılamıyor.. :31::31:

bende evi 5 gun once cam kapı hariç yer yeri dip bucak temizledim, ama gene yerler kıllandı azcıkın ucuzşmuyor kıl oldugu ıçin bizimki doberman oldugu için, tüy yok kıl var:30:

Yarın buyuuuuuk ihtimal bir temzilk yapıcam olmadıı salıya kalcak :31:

Azerin bugün yazdımı hiç kızlar denk gelmedik geçmişede bakamadım ama bi yerleremi gitti yoksa yine iş başındamı evde acep...:)offf kızlar bittim valla çok yoruldum bugün inanın oğlum şuan oyun oynuyor bense uykum dağılsn diye size bakayım ddim...inş yatar mutfağı topladım makineyi açtım bulaşıklar yıkansın sabah yerleştiririm....

Yarın 21 aralık mayalar yalan yanlış söylemleriyle bu kadar insanı kandırdı inandırdı bide paragözlere fırsat çıkardı allah isllah etsn yazık....acıyorum valla....

günaydınnn canlarrr :16:dün kaynanamlar geldıı aksılıkler bıtmedı kar acayıp yagdı eve gırdık elektrık kesıldı falann :52::52: kocısii se yollladım herkes uyuyo bı bakım dedımm :1::1:

gamyoncu yani nickini seçmenin özel bir nedeni var mi neden bu nicki seçtin onu soruyorum canımm :16:

Kocamaaaan günaydınlaaarrr :3:

Bence de 20 bin fark verirsin daha büyük ev alırsın bir kere alınıyor sonuçta az daha sıkarsınız dişinizi. Senn nerede oturuyorsun bacımm ev fiyatları gayet ucuzmış burada da yok o paraya ev yaa Eskişehirdeyim bende.

Bursa İnegöldeyim canım..
Aslında daha da yükseliyor ama ön ödemeli gibi olunca iyi fiyatlar verilebiliyor..
Buranın gelir seviyesine göre normal fiyatlar canım yaa..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim...

Sakura olur inş ev işin Allah banada versin inş bende kiracıyım almışken 2den al tabi 1 hem soğuk olur hem hırsız falan girer hemde güneş fazla görmez alırken 2den al ahhh ahhhhdarısı başıma ama ç,ok zor o parayı 1 kişi çalışıp biriktiremez maaleseff dua et banada işin olursa cnm

Kv. dahil çalışıyoruz tatlım :1:
Abimizin evi var, kv bunun için destek olacak bize Allah razı olsun, hak geçmesin diyor...
Altınlarımı bozdurup yatırmıştım zamanında bankaya...
İnşallah olacak birşeyler bakalım..

Azerin bugün yazdımı hiç kızlar denk gelmedik geçmişede bakamadım ama bi yerleremi gitti yoksa yine iş başındamı evde acep...:)offf kızlar bittim valla çok yoruldum bugün inanın oğlum şuan oyun oynuyor bense uykum dağılsn diye size bakayım ddim...inş yatar mutfağı topladım makineyi açtım bulaşıklar yıkansın sabah yerleştiririm....

Yarın 21 aralık mayalar yalan yanlış söylemleriyle bu kadar insanı kandırdı inandırdı bide paragözlere fırsat çıkardı allah isllah etsn yazık....acıyorum valla....

Allah inananlara akıl fikir versin inşallah, gerçekten çok büyük cehalet...

günaydınnn canlarrr :16:dün kaynanamlar geldıı aksılıkler bıtmedı kar acayıp yagdı eve gırdık elektrık kesıldı falann :52::52: kocısii se yollladım herkes uyuyo bı bakım dedımm :1::1:

gamyoncu yani nickini seçmenin özel bir nedeni var mi neden bu nicki seçtin onu soruyorum canımm :16:

günaydııınnn :)))

yok be tatlım
:24::24::24: hiçbir özel nedeni yok
ne yazdıysam kabul etmedi sevgili kk
:47::47::47: bende gamyoncuiremsu giye birşey gördüm :28::28::28:yazıyım dedim kabul etti öyle yanii:30::30::30:

Kocamaaaan günaydınlaaarrr :3:

Bursa İnegöldeyim canım..
Aslında daha da yükseliyor ama ön ödemeli gibi olunca iyi fiyatlar verilebiliyor..
Buranın gelir seviyesine göre normal fiyatlar canım yaa..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim...

Kv. dahil çalışıyoruz tatlım :1:
Abimizin evi var, kv bunun için destek olacak bize Allah razı olsun, hak geçmesin diyor...
Altınlarımı bozdurup yatırmıştım zamanında bankaya...
İnşallah olacak birşeyler bakalım..

Allah inananlara akıl fikir versin inşallah, gerçekten çok büyük cehalet...

günaydııınnn :)))

günaydın canımmmm :16::16:

Bana bunca iş arasında vaktınızı ayırıp cevap yazdığınız için ellerinizden öperim! Foto da koymuşsunuz! Çok çok teşekkürler!!
Oyyy elle silmek aklımın ucundan bile geçmez. Tembel tenekeyim..:1:
Aslına benim buhar makinenin yer silme aparatı aynen öyle görnüyor.
İnternette araştırdım, meğer ben yanlış kullanıyormuşum. Silerken sopayı ileri-geri götürüp sık sık buhara bastım, halbuki buharı arada bir vermek lazımmış:27:
Tekrar tekrar teşekkürler!
Bu arada dün yaptığınız işlerini bırakın yapmaya kalkışmak okumaktan bile başım döndü..:1: Helal olsun!:46:
hosgeldin canim aramiza:38:bir tenbel daha:1:
selamın hello :27:.... ya dün aklıma geldi, bikaç aydır burardayım ama yorumunu okuduğum,cvpladığım kismeyi tanımıyorum:53:.annem yabancılarla konuşma dediydi ben 4 yaşındayken:27::27: öncelikle bn nuryolu,yaş 22 ,evli 1çocuk annesiyim . batmanda yaşamaktayım.öğretmen eşiyim. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::32:
tanistigimiza memnun oldum canim:9::9::9::9::9:
istanbul bygün ilk karını gördü çok güzel yağıyor :16::16::16:
ya ben de isterem :52::52::52:
dun tv de gordum istanbul felc olmus
bugün evi topladım tuvalet banyoları yıkadım toz aldım mutfağı da topladım bir tek yerleri süpürmek ve silmek kaldı yarın çamaşır günüm çamaşırları yıkıyacağız
ben de utu yapicam bu gun:37:
kuzusum not ettım tarıfı ama yesıllıklerım eksıkk o yuzden yapamıcamm ama ılk fırsatta denıcemm cookk tesekkurlerr:16::16:

annaaamm öldumm bittimm cok yoruldum ama ev mıs oldu :32::32::32: simdi yemek yapmaya baslıcammm :24:
tamam canim yaptiginda haber verirsen sevinirim:16:
miraba bana da yer var mı bu arada gamyocu en değişik nickti sanırım sana oy verdimm yanii özel bir ilgi isterim artıkın :9::9::9::9:
merhaba canim sen ba da oy virmistin sanki:26:
:8: Bugün oğluma yoğurt mayaladım meyve salatası yapcm şimdi eşimle kendime ballı muzlu kivili elmalı mandalinalı....hepsini doğrayıp yapcm:104:....soslu makarna yaptm çorbamda var fasulyemde var....yeter kocama...mantar kurablyede yaptım dün akşam ohhhh mis....yarın ola hayr ola...evin işi yok zaten kardan önce yapmıştım temizliği...bi kendi işim kaldı onuda oğlandan fırsat bulunca yapcm inş....
agzim sulandi o nasil bi tariftir oyle:9::9:
Selam.. Benimde evi temizlemem lazım evde köpek olunca her zaman temizlik yapılmalı ama yapılamıyor.. :31::31:

bende evi 5 gun once cam kapı hariç yer yeri dip bucak temizledim, ama gene yerler kıllandı azcıkın ucuzşmuyor kıl oldugu ıçin bizimki doberman oldugu için, tüy yok kıl var:30:

Yarın buyuuuuuk ihtimal bir temzilk yapıcam olmadıı salıya kalcak :31:
evde hayvan beslemenin kotu yani iste:25:

yok kiz geldiydim aksam anamlara gittim helallesmeye olurum felan:9::9::9::9::9:
ya saka bi yana gece girince kk ya heruf kil olmaya basladi:37:o yuzden artik gunduzler giriyorum bi surelik
günaydın kızlar:16::16::16: nasılsınız :21::21::21:
azerinim nerdesin sen dün sanki hiç girmemişsin merak ediyoruz seniii
:26::26::26:

geldim bacim ne ka yazmisiniz ya oku oku bitmedi:27::27:

Back