• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
gülü gülü azerinnn...
gunesim, bende de kız var, Allah vere oğlum olursa nasıl olur diye korkuyorum artık..
Erkek çocuğu gibi, döver koşar hoplar zıplar bağırır...
Hırçın değil ama çocuk erkek gibi :1:
Elbise giydirince komik geliyor bana, aslında yüz güzel :16: uzun kirpikler falan maşallah :nazar:
Giydirip süsleyince sevmek istiyor insanlar mesela, elini bi kaldırır "döversem görersin" diye :1: :1:
Ciddi ciddi oğlum olursa naparım diye korkuyorum :1:

hahaha yerım onu benm oglum bıraccık kıbar hehehehe yaramz ama yanıı yenı basladı yaramzlıgı:):)

bebekken cok rahattık bız onla:):) senn anlattgın kadr dııl :):)

bende dıyorum benım oglum cok kıbar

kızm olursa erkek gıbı olcak herald dıye :):)

hahaha yerım onu benm oglum bıraccık kıbar hehehehe yaramz ama yanıı yenı basladı yaramzlıgı:):)

bebekken cok rahattık bız onla:):) senn anlattgın kadr dııl :):)

bende dıyorum benım oglum cok kıbar

kızm olursa erkek gıbı olcak herald dıye :):)

Ben hep dedim ki "yatmasın, yaramazlık yapsın benim çocuğum, peşinden koşayım.. Yatan çocuğu sevmem"...
Allah sordu :37:
Bebekken hep kucağımdaydı, yere yatmazdı, sürekli ağlayan bebek değildi çok şükür düzenliydi hatta uykusu emmesi falan..
Ama yatmayacak, oturmayacak.. Yemeği bile hala ayakta yer :37:
8,5 aylık yürüdü, yok yok koştu :37:
Hala oturmaz, tv izler güya ama koltukların üstünden atlaya atlaya :52: :52: :52:
Oğlum olursa tersi olur mu bilmem ama olmazsaa....

:52: :52: :52: :52:

Ben hep dedim ki "yatmasın, yaramazlık yapsın benim çocuğum, peşinden koşayım.. Yatan çocuğu sevmem"...
Allah sordu :37:
Bebekken hep kucağımdaydı, yere yatmazdı, sürekli ağlayan bebek değildi çok şükür düzenliydi hatta uykusu emmesi falan..
Ama yatmayacak, oturmayacak.. Yemeği bile hala ayakta yer :37:
8,5 aylık yürüdü, yok yok koştu :37:
Hala oturmaz, tv izler güya ama koltukların üstünden atlaya atlaya :52: :52: :52:
Oğlum olursa tersi olur mu bilmem ama olmazsaa....

:52: :52: :52: :52:

maşallah onaaa

ama eger oglunda ole olursa yandın malum erkek cocuk daha yaramz olur derlerrr ayyy:)) bız bırde bunlara saglıklı dıye cevız vs faydalı seyler yedırıyoruzz enerjı patlaması yasıyorlar heheh:D

Rabyascım tam bebek düşünürken bunu öğrenmende bi işaret bence sana...geç olsn bebek güç olmasın cnm olur inş.üzülme sakın sen...tedavini ol ama ihmal etme...herşeyde bi hayır vardır....

Tünaydınnn kızlar bu sabah erkenciyim ama sebebi var.kombimiz bozuldu sabah bi baktım tık yok.hemen akrabamızın kocası kombi takıyor evlere onu aradık ana kartı yapmış dedi servis 350 dedi ama o 90 tl aldı bizden alış fiyatına getirdi yaptı sağolsn...servisi tabi iptal etmiştm...kazıkçılar...kış günü cep haşlığı yapcklar tabi...neyse sonra ufoyu kurdum o arada ev çok soğuktu oğluma mama yaptm yattı şimdi kombim çalıştı şükür bide kiracıyım ben ne zormuş kiracı olmak allah banada bu yıl bi ev nasip eder inşşş yaa :97: .ok zor bi hayal ama kurmakta güzel napimmm...ist yağan ilk karla birllşte bu sabahta bana güzel bi anı oldu.....özlemişim karı ama....en son oğluma hamileyken yağmışt çok..iş yapmıcm bugün valla....sadece yemek yaparım o kadarrr dinlencm bugün..zaten orucluymda...

Rabyascım tam bebek düşünürken bunu öğrenmende bi işaret bence sana...geç olsn bebek güç olmasın cnm olur inş.üzülme sakın sen...tedavini ol ama ihmal etme...herşeyde bi hayır vardır....

Tünaydınnn kızlar bu sabah erkenciyim ama sebebi var.kombimiz bozuldu sabah bi baktım tık yok.hemen akrabamızın kocası kombi takıyor evlere onu aradık ana kartı yapmış dedi servis 350 dedi ama o 90 tl aldı bizden alış fiyatına getirdi yaptı sağolsn...servisi tabi iptal etmiştm...kazıkçılar...kış günü cep haşlığı yapcklar tabi...neyse sonra ufoyu kurdum o arada ev çok soğuktu oğluma mama yaptm yattı şimdi kombim çalıştı şükür bide kiracıyım ben ne zormuş kiracı olmak allah banada bu yıl bi ev nasip eder inşşş yaa :97: .ok zor bi hayal ama kurmakta güzel napimmm...ist yağan ilk karla birllşte bu sabahta bana güzel bi anı oldu.....özlemişim karı ama....en son oğluma hamileyken yağmışt çok..iş yapmıcm bugün valla....sadece yemek yaparım o kadarrr dinlencm bugün..zaten orucluymda...

Merhabaa Kuzumm Hoşgeldinnn:16::16:

Nasılsın iyisindir umarımm ?? :54::54::54:

Çocuk konusu geçmiş bende bu sene şubatta anne oldm ilk bebeğim 5 yıl aradan sonra anne olmak o eski rahat günlerin uç*p gitmesi zormuş gerçekten anne olmak..benm oğlum 5 aylıkken emekledi 8 cl ayı bitti yürüdü şuan 9 cu ayı bitmek üzere devmlı bişeyler karıştırıyo hiç kucakta durmaz anca karnı açsa yada değişik bişey bulduysa eline alck ozaman...dayısıda aynı dediğiniz gibi yerinde durmaz atlar zıplar sakindir ama oturamaz tv izlerken bile yerinde durmaz 9 yaşında..oğlum ona çekerse yandım ki oğlan dayıya derler..evde sürekli peşime ağlıyo oğlum yanlız kalmak istemiyo..bebekliğinden beri beni arıyor neden böyle bilmiyorum sadece annemlerde beni aramaz...çok sıkıyo bu ara ama bakalım bu günlerde geçer inş...her ne olursa olsn evlat can oluyo gerisi yalan....

İyiyim beraycım sen nasılsın oğlan uyudu bende pepe izliyorum tv açık kaldı....:52:sabah sabah kombi uğraştırdı işte şimdi öğleni kılayımda sıpa uyurken...görüşürüz yine kızlarrr işlerimi yapayım oğlan yatarken...yoksa peşime düşer...

İyiyim beraycım sen nasılsın oğlan uyudu bende pepe izliyorum tv açık kaldı....:52:sabah sabah kombi uğraştırdı işte şimdi öğleni kılayımda sıpa uyurken...görüşürüz yine kızlarrr işlerimi yapayım oğlan yatarken...yoksa peşime düşer...

Allah Kolaylık Versin Canımm:16::16:

Hadi sen oğlan uyanmadann bak işlerinee:16::16::16:

selam öğle arasına geldim bende evdeydim gittim kocişe takıldım biraz yatıodu hala:)
kendimede kestane aldım pazardan pazar işin hemen önünde kuruluyo sabah baya iyi kahvaltı yapmıştım ihiç acıkmamışım:)
şimdi kestanelerimi haşlıorum yiyip işe gitcem günün ikinci yarısı için:)
dışarda buz kar fırtına hava nasıl soguk nasıl soguk arabayla gittim işe yok olcak gibi diil arabayı zapdedemiorum yollar çok fena yakın işyerim ama arabayla gittim şimdi yürüyerek gitcem:)
akşamda çamaşır yıkıcam bugün çamaşır günüm yarında ütü nihahahahahaha ütücübaşı yarın iş başında
insanın sıcak bi evinin olması çok güzel 2 yıldır tek stediğim bekarlık ve lojmandan hayatından sonra kapısını açabilceğim sıcak bi yuvaydı eve g,r,nce nasıl mutlu oluorum bilemezsiniz:)

allah bagıslasın cnmmmmm

kız cocuk tatlı olur nasıl yaramazmı benmkıde 30 aylık oldu :) cok yaramaz ama
evet ya benimki de cok yaramaz bi de sinirli ki gormeyin:18::18:sinirlenince kafasini yere vuruyo sacini yoluyo yuzunu tirmaliyo:18:
gülü gülü azerinnn...
gunesim, bende de kız var, Allah vere oğlum olursa nasıl olur diye korkuyorum artık..
Erkek çocuğu gibi, döver koşar hoplar zıplar bağırır...
Hırçın değil ama çocuk erkek gibi :1:
Elbise giydirince komik geliyor bana, aslında yüz güzel :16: uzun kirpikler falan maşallah :nazar:
Giydirip süsleyince sevmek istiyor insanlar mesela, elini bi kaldırır "döversem görersin" diye :1: :1:
Ciddi ciddi oğlum olursa naparım diye korkuyorum :1:
oldum ya senin kuzuya:9::9::9:

insallah sen de sakura da ev sahibi olursunuz canim:16:
kendini yorma dinlen bu gun:38:

Son düzenleme:
Canlarımm Hepinize Kocamannn Günaydınn:16::16::16:

Gününüz Güzel Ve aydın geçer Umarımm:54::54::54::54:
gunaydin bebeeem
sen hic is yapmiyon bu aralar gozumden kaciyo sanma:53:bu oylama seni cok etkiledi:9::9::9:
selam öğle arasına geldim bende evdeydim gittim kocişe takıldım biraz yatıodu hala:)
kendimede kestane aldım pazardan pazar işin hemen önünde kuruluyo sabah baya iyi kahvaltı yapmıştım ihiç acıkmamışım:)
şimdi kestanelerimi haşlıorum yiyip işe gitcem günün ikinci yarısı için:)
dışarda buz kar fırtına hava nasıl soguk nasıl soguk arabayla gittim işe yok olcak gibi diil arabayı zapdedemiorum yollar çok fena yakın işyerim ama arabayla gittim şimdi yürüyerek gitcem:)
akşamda çamaşır yıkıcam bugün çamaşır günüm yarında ütü nihahahahahaha ütücübaşı yarın iş başında
insanın sıcak bi evinin olması çok güzel 2 yıldır tek stediğim bekarlık ve lojmandan hayatından sonra kapısını açabilceğim sıcak bi yuvaydı eve g,r,nce nasıl mutlu oluorum bilemezsiniz:)

oh ohh afiyet olsun balima:39:
kar yok dimi istanbulda daha bizde de yok ya keske olsa:32:
yuruyeceksen dikkat et selinim dusersin felan :18:

gunaydin bebeeem
sen hic is yapmiyon bu aralar gozumden kaciyo sanma:53:bu oylama seni cok etkiledi:9::9::9:

şöle sölim ben istanbulun uzaaaaaaaak en uzak ilçesindeyim burda var şimdi işten tel geldi iş arkadaşım hiç gelme idareederim didi:) öğleden sonra gitmicem müdürde yokmuş zati oh oh oh oh:)

evet ya benimki de cok yaramaz bi de sinirli ki gormeyin:18::18:sinirlenince kafasini yere vuruyo sacini yoluyo yuzunu tirmaliyo:18:

oldum ya senin kuzuya:9::9::9:

insallah sen de sakura da ev sahibi olursunuz canim:16:
kendini yorma dinlen bu gun:38:

bu cocuklardakı sınırde benı oldurecek bızmkıde bır sınırlendı dun babasınn kafasına ekmek attı ee tabı mecburen uyardı babasııı hayır neye sınırlenıyorlar bukadr ufaklıklar

gunaydin bebeeem

Yok Bebekim ya yapıyorum Tabi ki. Her gün hemdee ama yazmıyorumm..:6::6::6::6:

eşim öyle diyor da ev hiç silmeden olur mu siliyorum tabi
ama iyice sıkmaya özen gösteriyorum bezi
oooowwwwwwwwwww kız o kadan buhara sen bile pörsürsün parke ne etsin
bence sen onu kullanma derim
ya elinle sil ama her zman elle de silmek zor oluyor
ya da bunla da yapabilirsin iyi sıkarsan pek ıslak kalmıyo
normal püsküllü viledalara göre oldukça kuru

Eki Görüntüle 582047

Bana bunca iş arasında vaktınızı ayırıp cevap yazdığınız için ellerinizden öperim! Foto da koymuşsunuz! Çok çok teşekkürler!!
Oyyy elle silmek aklımın ucundan bile geçmez. Tembel tenekeyim..:1:
Aslına benim buhar makinenin yer silme aparatı aynen öyle görnüyor.
İnternette araştırdım, meğer ben yanlış kullanıyormuşum. Silerken sopayı ileri-geri götürüp sık sık buhara bastım, halbuki buharı arada bir vermek lazımmış:27:
Tekrar tekrar teşekkürler!
Bu arada dün yaptığınız işlerini bırakın yapmaya kalkışmak okumaktan bile başım döndü..:1: Helal olsun!:46:

selamın hello :27:.... ya dün aklıma geldi, bikaç aydır burardayım ama yorumunu okuduğum,cvpladığım kismeyi tanımıyorum:53:.annem yabancılarla konuşma dediydi ben 4 yaşındayken:27::27: öncelikle bn nuryolu,yaş 22 ,evli 1çocuk annesiyim . batmanda yaşamaktayım.öğretmen eşiyim. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:1::32:

Back