• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

canım :3::3::3:benim ki biraz karışık:1::1::1:
babam çanakkale li :21::21::21:annem ise yozgatlı:21::21::21:
annem bana hamileyken yozgata gezmeye gidiyor
:9::9::9:ve ben orda doğuyorum :32::32::32:
dolayısıyla kimliğime
:51::51::51:yozgat geçiyor öyle yanii:52::52::52:

işte memleket şivesi nicke de yansıyor iç anadolu ınsanı K harfını pek kullanmazz onun yerıne G kullanırlar sende de öyle olmus canımm :1::1:

hosgeldin canim aramiza:38:bir tenbel daha:1:

tanistigimiza memnun oldum canim:9::9::9::9::9:

ya ben de isterem :52::52::52:
dun tv de gordum istanbul felc olmus

ben de utu yapicam bu gun:37:

tamam canim yaptiginda haber verirsen sevinirim:16:

merhaba canim sen ba da oy virmistin sanki:26:

agzim sulandi o nasil bi tariftir oyle:9::9:

evde hayvan beslemenin kotu yani iste:25:

yok kiz geldiydim aksam anamlara gittim helallesmeye olurum felan:9::9::9::9::9:
ya saka bi yana gece girince kk ya heruf kil olmaya basladi:37:o yuzden artik gunduzler giriyorum bi surelik

geldim bacim ne ka yazmisiniz ya oku oku bitmedi:27::27:

hoşgeldin tatlımm :16::16::16:çok özlettin kendini ama :19::19::19:
yokluğun çok belli oluyor
:10::10::10:hiç sorma canım felç ne kelime :17::17::17:ama dondurucu bir soğuk var bugünnn:36::36::36:

kuzuşum saatte vermişler 13.11 de kopcakmıs kıyamet ona gore yap temızlıgını :1::1: tövbe tövbe yaa acıyorum o ınsanlara allah affetsınn:19::19:

sana katılıyorum canım :46::46::46:bu nasıl bir cehalettir böylee:47::47::47:
işte memleket şivesi nicke de yansıyor iç anadolu ınsanı K harfını pek kullanmazz onun yerıne G kullanırlar sende de öyle olmus canımm :1::1:

yok kız ben yozgata hiç gitmedim ki
:26::26::26:sadece doğup geldim :9::9::9:istanbulluyum hep :16::16::16:mecburen kamyoncu gamyoncu oldu yani:1::1::1:

oy için çok teşekkürler tatlım
:16::16::16: hoşgeldin topiğimize :16::16::16:

rica ederimmm hoşbuldukk :16:

Selam.. Benimde evi temizlemem lazım evde köpek olunca her zaman temizlik yapılmalı ama yapılamıyor.. :31::31:

bende evi 5 gun once cam kapı hariç yer yeri dip bucak temizledim, ama gene yerler kıllandı azcıkın ucuzşmuyor kıl oldugu ıçin bizimki doberman oldugu için, tüy yok kıl var:30:

Yarın buyuuuuuk ihtimal bir temzilk yapıcam olmadıı salıya kalcak :31:

evet evde köpek kedi olunca işte bitmez ben evde birşey beslemiyorum ama kocam sağolsun yetiyor yanii :9:

Bursa İnegöldeyim canım..
Aslında daha da yükseliyor ama ön ödemeli gibi olunca iyi fiyatlar verilebiliyor..
Buranın gelir seviyesine göre normal fiyatlar canım yaa..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim...

Yakın sayılırmışız aslında bende Eskişehirdeyim canım.. Ever o şehirin gelir seviyesinin çok payı var ev fiyatlarında hatta semtlere göre bile değişiyor ayn şehirde. Sende gönlüne göre olanı al biraz fazla ödersin az daha zahmert çekersin amöa iyi bir evde oturursun.

:

merhaba canim sen ba da oy virmistin sanki:26:
ivett canım aşinalığım vardı zaten sana öyle oldu yanii..

Son düzenleme:

evet evde köpek kedi olunca işte bitmez ben evde birşey beslemiyorum ama kocam sağolsun yetiyor yanii :9:

Bursa İnegöldeyim canım..
Aslında daha da yükseliyor ama ön ödemeli gibi olunca iyi fiyatlar verilebiliyor..
Buranın gelir seviyesine göre normal fiyatlar canım yaa..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim...

Yakın sayılırmışız aslında bende Eskişehirdeyim canım.. Ever o şehirin gelir seviyesinin çok payı var ev fiyatlarında hatta semtlere göre bile değişiyor ayn şehirde. Sende gönlüne göre olanı al biraz fazla ödersin az daha zahmert çekersin amöa iyi bir evde oturursun.

eskişehirrrrrr... ben üni yi orada okudum canımmm çok güzeldirr :16::16::16:

rabyas ben gelin geldim Eskişehir'e İstanbulluyum aslen ama 5 seneyi aşkın burada ikamet ediyorum ve çok seviyorum.. :16:

kuzuşum saatte vermişler 13.11 de kopcakmıs kıyamet ona gore yap temızlıgını :1::1: tövbe tövbe yaa acıyorum o ınsanlara allah affetsınn:19::19:
uyle mi o zaman temizlik yapmiyim ya yormiyim kendimi:9::9:biz sizden 2 saat ondeyiz 13.11 de yazarim size yasiyorum korkmayin diye:9::9::9:

sagolasin bebekim o zaman sana daha bi ilgi gostermemiz lazim:9::9:

günaydın kızlarrr...
bu sabah bayaaa bi atraksiyon yaşadık oğulcanla..
batırdı sıpoa altını aldım kucağıma girdim duşa..:emir_bebek:
kucağımda daha güvende hissediyor ya hiç çıtı çıkmadı..şimdi uyuttum.evi sil süpür yaptıktan sonra topalayacam valizimi hafta sonu annemlere gidecem.azcık uzak kalayım yemek yaptantan temizlikten.annemde azcık çocuğa baksında kuaföre gideyim:21:.eşimin kaşları benimkinden daha düzgün:1:

günaydın kızlarrr...
kucağımda daha güvende hissediyor ya hiç çıtı çıkmadı..şimdi uyuttum.evi sil süpür yaptıktan sonra topalayacam valizimi hafta sonu annemlere gidecem.azcık uzak kalayım yemek yaptantan temizlikten.annemde azcık çocuğa baksında kuaföre gideyim:21:.eşimin kaşları benimkinden daha düzgün:1:

hehehe dusa beraber mi girdiniz:9:
ya valla ben de bi ara kuafore gitsem hic fena olmicak benim kaslar da aldi basini gidiyo:27:

yahuhani dunyanin sonuydu bu gun kk hala ayakta:27:dimek ki kk ya bi sey olmicak:9::9::9::9::9:

Az bekle datlum kopuverir falan bi de, boşuna yorma kendini :1:

...
...

Aynen canım, biz 7,5 sene önce İstanbulda 350 tl kiradayken, burda daha şimdi 400 - 500 civarı kiralar..
İnşallah öyle olur, azıcık kırıtmam lazım kocama sanırım :37: :1:

günaydın kızlarrr...

Ohhh tatil desene :9:
Ben de bıyık burmaya başladım artık kızlara.. $2wfoms5.jpg
Kuaföre fırsatım yok valla :1:

Back