• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
156106_10151202826263248_1596256660_n.jpg

yarin aksama kadar zaman var e o zamana kadar 20 tane mesaj yazarsin artikin:9::9:

atmiyonuz demi baa sonra oylar aciklandiginda 1 tane oy cikar o da ben verdigim oy cikmasin yane:60::60::60::60::60:
komplex mi yaptın kıs
kuzenim ögrenci ve 1haftadır yurtdan atıldı yurda erkek soktugu icin hemde. ona öyle bi divan tutdumki bi baktim ustunu giymiş gidiyor bende bidaha bize sakın gelme dedim yolladım gitsin nerde istiyor orda kalsın iyilikten anlamadı anneme anlatdım sabah oda aramış annesini iyice bi laflamış agzına geleni soylemiş biraz vicdan azabı cekiyorum gidecek yeri yoktu diye ama şimdi düşünüyörumda bulur o kendine kalıcak ortamlar ne hali var görsün :19: :19: beni aşkımdan ayıramaz kimse
hiç vicdan azabı çekme cnm en doğrusunu yapmışsın yuvan için
yurda getirdiği erkek arkadaşında da kalabilir pekala:34:
baldızın mı:53::53::53: görümcem demek istedin heralde
:9::9::9::9::9::9::9::9:
kızlarr fayans aralarını nasıl teizliyorsunuzzzz

ben çamaşır suyu yağçöz ve cif kullanıyorum cnm
bi de aspirin de kullanıyorum durma göre karışım yapıyorum bunları:21:

Son düzenleme:
Arkadaslar buradaki süper kadinlara güveniyorum , sorum su...
gecen gün elimdeki cay bardagi patladi tüm caylar haliyaaaa....

Lekeseini cikaramiyorum ,

hali ilacinla sildim, pril ile sildim, sil ile sildim, karbonatli su ile sildim, karbonat üzerine dökdüm bekledim, birde limon kolonyasi ile sildim, birde cam ilacinla sildim bir arkadas önerdi,....

Ama hic biri cikarmadi...ne yapmaliyim bana iyi birsey önerin cok kötü duruyor ya:(

hali ilacinla sildim, pril ile sildim, sil ile sildim, karbonatli su ile sildim, karbonat üzerine dökdüm bekledim, birde limon kolonyasi ile sildim, birde cam ilacinla sildim bir arkadas önerdi,....

Ama hic biri cikarmadi...ne yapmaliyim bana iyi birsey önerin cok kötü duruyor ya:(

Canim aspirin denemediysen bide onu dene derim.benimde halika cay dokulmustu aspirin cikartti hemen.

sirkeli su ile denedinmi canım

Back