• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
6 metremi :53: keşke 3 3 alsaydın halıyı zor olur kaldırması temizlmesi...

Kızlar yılbaşında planlar nedir?biz her sene olduğu gibi çerezlerle evdeyiz belki halama gideriz dicem ama sanmıyorum o trafikte zorr

6 metremi :53: keşke 3 3 alsaydın halıyı zor olur kaldırması temizlmesi...

Kızlar yılbaşında planlar nedir?biz her sene olduğu gibi çerezlerle evdeyiz belki halama gideriz dicem ama sanmıyorum o trafikte zorr

2 tane canim hali yine de zor oluyo
valla bizim yilbasi planimiz her yil oldugu gibi ya annemlerde ya da esimin ailesinin yaninda geciricez:52:
annemler yalniz kardesim de turkiyede malum
esimin kardesi gecen ay evlendi onlarda yeni gelin falan var
eger annemi de bizle gelmeye ikna ede bilirsek orda geciricez yok gelmek istemezse heralde annemlerle geciricez

Son düzenleme:
2 tane canim hali yine de zor oluyo
valla bizim yilbasi planimiz her yil oldugu gibi ya annemlerde ya da esimin ailesinin yaninda geciricez:52:
annemler yalniz kardesim de turkiyede malum
esimin kardesi gecen ay evlendi onlarda yeni gelin falan var
eger annemi de bizle gelmeye ikna ede bilirsek orda geciricez yok gelmek istemezse heralde annemlerle geciricez

sende eşinde azerisiniz dimi yanlıs anlamadım?? kardeşin türkiyede mi yasıyor??

:1::1::1: öyle desene yaaa bende dedim bu kız nasıl bişeyy :52::52: ellerine sağlık kuzusummm :16::16:
superwoman im ben:9::9::9::9::9:yok kiz canim cikti bu sekilde o tur hic yapamam:9::9:
9 aylıkya ondan duruyo azerin yoksa dururmu sıkılınca sallanıyo zaten ozamana kadar işim bitmiş oluyo benmde...

ay canim ya hakikaten cok zormus senin durumun aglayasim geldi valla:31:

yemeklerim pişti

dünden çorbam ve makarnam vardı

bugün de sebzeli but haşladım eşim için

yanına tavuklu pilav ve ayran yaptım

bi de ıspanak pişiridm

şimdi de su hazırlayıp ertelediğim sandalyelerimi silicem :25:

ama önce evin heryerinde cirit atan oyuncakları toplayayım da ayağıma batmasın :47:

çok kötü oyuncak batması :27:

tecrübeyle sabit :27::27:

bizim berayla askitomun istahi cok aciktir bi oturusta bi kuzu yemis kadar olurlar:9::9::9::9::9:

Ayy Kuzumm Ne zaman gördün Bi kuzu Yediğimi:9::9::9:

Bu Saat oldu ben daha yeni Kahvaltı yaptımm sen düşünn:16::16::16:

hımmmm ok o zamann ellerine sağlıkkk kahve yapcammm ıcermısınnn :ssz:

Sağol kuzum benim:16::16:

Oooo İçmem mi hadi bir tanede Bana yapp içelim karşılıklı:7::7::68::68::68::68::68::68::68:

Back