• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
23 yaşında ben 20 eşimde 27e basdı

Ben Böylee Bişey Görmedim Yaa ne kadar ayıpp çirkin bişeyy:20::20::20:

Vala hi canımm Benim Kuzenim Öylee Olacak Kocamı sıkıştıracak,üstüne atlıcakk,asılacak ben Onu evden Kovmaktan beter ederimm..

Senin kocan Yine iyi Niyetliymiş bak sana kuzenini yolla demiş..

Başka biri olsaa Oooo Çoktann Götürmüştüü Kuzenini..

Kusuraa Bakmaa amaa Öylee yaniii:34::34::34:

Evet Aynen Kuzum Dudağaa bayıldımm..:16::16::16:

Benim Dudağım OLuyo Kendisi:9::9::9::9::9::9::9:

çok güzel :16: bana özel dimi:23::23::23:

annenlere yakınsın demek ne güzel yaaa :5:

evet canım yakınım dolmuşla 15 dakika :51:

Vala hi canımm Benim Kuzenim Öylee Olacak Kocamı sıkıştıracak,üstüne atlıcakk,asılacak ben Onu evden Kovmaktan beter ederimm..

sana katılıyorum berayım kuzenim değil öyle yapmak yan gözle bile baksa benim için bitmiştir:19::19::19:

aşkım bana cok aşık ya yapamaz oyle hembız severek evlendik ailelere karsı cıktık ben azeriyim eşim türk ailelerinrizası yoktu bız zorla evlendik böyle ufak tefek numaralarla sevgimizi yıkamaz kimse yani inşaallah öyle olur

aşkım bana cok aşık ya yapamaz oyle hembız severek evlendik ailelere karsı cıktık ben azeriyim eşim türk ailelerinrizası yoktu bız zorla evlendik böyle ufak tefek numaralarla sevgimizi yıkamaz kimse yani inşaallah öyle olur

canım eşine bişey demiyoruz zaten ama kuzenin fenaymışş:47::47::47:
eşin yapmaz tamam da kuzenin onu yoldan çıkarırsa sonuçta erkek
kusura bakma canım dost acı söyler beraya katılıyorum ne yap et kuzeni bir an önce gönder:4::4:

Canım Aklın varsaa Kuzenini Daha fazla Tutmaa O evdeee:34::34::34::34:

kuzenim ögrenci ve 1haftadır yurtdan atıldı yurda erkek soktugu icin hemde. ona öyle bi divan tutdumki bi baktim ustunu giymiş gidiyor bende bidaha bize sakın gelme dedim yolladım gitsin nerde istiyor orda kalsın iyilikten anlamadı anneme anlatdım sabah oda aramış annesini iyice bi laflamış agzına geleni soylemiş biraz vicdan azabı cekiyorum gidecek yeri yoktu diye ama şimdi düşünüyörumda bulur o kendine kalıcak ortamlar ne hali var görsün :19: :19: beni aşkımdan ayıramaz kimse

kuzenim ögrenci ve 1haftadır yurtdan atıldı yurda erkek soktugu icin hemde. ona öyle bi divan tutdumki bi baktim ustunu giymiş gidiyor bende bidaha bize sakın gelme dedim yolladım gitsin nerde istiyor orda kalsın iyilikten anlamadı anneme anlatdım sabah oda aramış annesini iyice bi laflamış agzına geleni soylemiş biraz vicdan azabı cekiyorum gidecek yeri yoktu diye ama şimdi düşünüyörumda bulur o kendine kalıcak ortamlar ne hali var görsün :19: :19: beni aşkımdan ayıramaz kimse

Çook iyi Yaptın canımm..:46::46:

Hiçtee Vicdan azabı çekmee.. O kocana sırnaşırken vicdan Azabı Çekmiyordu ama:34::34:

Boşver ne hali varsaa Görsünn:47::47::47::47:

Back