• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Tabi ki sor Canımm ????:16::16::16:ya uf benım kuzen bızde. ve dun aksam kocama asıldıgını fark etdik kocam bugun eve geldigimde evde o olmasın gitmiş olsun dedi .bende kuzenime neden boyle yaptıgnı soruyorum inkar ediyor biz yalnıs anlamışız falan diyor şimdi bunu dovsemmi ne yapsam gunahı bıze yıkmaya calışıyo

gnaydn22.gif

Tabi ki sor Canımm ????:16::16::16:ya uf benım kuzen bızde. ve dun aksam kocama asıldıgını fark etdik kocam bugun eve geldigimde evde o olmasın gitmiş olsun dedi .bende kuzenime neden boyle yaptıgnı soruyorum inkar ediyor biz yalnıs anlamışız falan diyor şimdi bunu dovsemmi ne yapsam gunahı bıze yıkmaya calışıyo

Tatlım Bunu Ne şekilde Farkettiniz ??

Davranışları nasıldıı ?? Biraz Konuyu Açarak Anatır mısın ??:16::16:

Tatlım Bunu Ne şekilde Farkettiniz ??

Davranışları nasıldıı ?? Biraz Konuyu Açarak Anatır mısın ??:16::16:

mutfaga gidiyorum geldigimde kocamı sıkıstırmış koltugun köşesine uzerine atlıyo muhabbet sırasında .agzından cıkan her lafı dogru buluyo yada bı konu acıldıgında benı haksız kocamı haklı buluyo aramızı kendınce acmaya calısıyo dunde emaillerini karıştırırken yakaladım kocam evın hangı kosesinde otursa gidip dibinde oturuyor burda anlatamıyorum tam olarak goruntu cok bozuk yani cirkin duruyor

mutfaga gidiyorum geldigimde kocamı sıkıstırmış koltugun köşesine uzerine atlıyo muhabbet sırasında .agzından cıkan her lafı dogru buluyo yada bı konu acıldıgında benı haksız kocamı haklı buluyo aramızı kendınce acmaya calısıyo dunde emaillerini karıştırırken yakaladım kocam evın hangı kosesinde otursa gidip dibinde oturuyor burda anlatamıyorum tam olarak goruntu cok bozuk yani cirkin duruyor

Kaç Yaşındaa Senin Bu Kuzenin canım ???

canım yani kuzeninde olsa eğer böyle bir görüntü varsa uyarmalıydın bu ne cürret üzerine atlıyo skıstıryo falan demiişinn sen bunu görünce sustun mu pekii görmezden mi geldin eger tavrını koysaydın oda cesaret edemezdı dıye dusunuyorum yada kocan gereken uyarıyı yapmalıydı kı o da farketmıs yası kac merak ettım...

Back