- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.641
kızlar bişey danısıcam yardımcı olurmusunuz
Tabi ki sor Canımm ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey danısıcam yardımcı olurmusunuz
Hahahahah
Yok Kuzum İlçee Jandarmaa Ahandaaa Karşımdaa Duruyooo
tm kalsın uzun hikaye baska zaman konusuruz
sen durbun al bi tane tam icini gorursun jandarmanin
o kadar da degil kiz elin herufleri de giriyo orayaİyii Fikirrr
Odasınaa Kadar Görüyorumm zatenn Bebişimmmm
Artık wc'ye Filanda Bakarım Dürbünleee
Tabi ki sor Canımm ????ya uf benım kuzen bızde. ve dun aksam kocama asıldıgını fark etdik kocam bugun eve geldigimde evde o olmasın gitmiş olsun dedi .bende kuzenime neden boyle yaptıgnı soruyorum inkar ediyor biz yalnıs anlamışız falan diyor şimdi bunu dovsemmi ne yapsam gunahı bıze yıkmaya calışıyo
günaydınnn gamyoncuuu
Tabi ki sor Canımm ????ya uf benım kuzen bızde. ve dun aksam kocama asıldıgını fark etdik kocam bugun eve geldigimde evde o olmasın gitmiş olsun dedi .bende kuzenime neden boyle yaptıgnı soruyorum inkar ediyor biz yalnıs anlamışız falan diyor şimdi bunu dovsemmi ne yapsam gunahı bıze yıkmaya calışıyo
Tatlım Bunu Ne şekilde Farkettiniz ??
Davranışları nasıldıı ?? Biraz Konuyu Açarak Anatır mısın ??
beraayy lojmandamı kalıyorsunnn
günaydın rabyasım nasılsın?
Hayırr Kuzum Lojman'da değill
Kocamm Lojmanları sevmiyorr. Sapıkk askerler evleri Gözlüyolarmışşş
Tatlım Bunu Ne şekilde Farkettiniz ??
Davranışları nasıldıı ?? Biraz Konuyu Açarak Anatır mısın ??
mutfaga gidiyorum geldigimde kocamı sıkıstırmış koltugun köşesine uzerine atlıyo muhabbet sırasında .agzından cıkan her lafı dogru buluyo yada bı konu acıldıgında benı haksız kocamı haklı buluyo aramızı kendınce acmaya calısıyo dunde emaillerini karıştırırken yakaladım kocam evın hangı kosesinde otursa gidip dibinde oturuyor burda anlatamıyorum tam olarak goruntu cok bozuk yani cirkin duruyor
iyim canım benim çok şükür sen nasılsın?? dün misafirim vardı temizlikti hazırlıktı yorulmuşum bugün de eşim nöbetçi maleseff oturuyorumm işteee
mutfaga gidiyorum geldigimde kocamı sıkıstırmış koltugun köşesine uzerine atlıyo muhabbet sırasında .agzından cıkan her lafı dogru buluyo yada bı konu acıldıgında benı haksız kocamı haklı buluyo aramızı kendınce acmaya calısıyo dunde emaillerini karıştırırken yakaladım kocam evın hangı kosesinde otursa gidip dibinde oturuyor burda anlatamıyorum tam olarak goruntu cok bozuk yani cirkin duruyor
Kaç Yaşındaa Senin Bu Kuzenin canım ???
canım yani kuzeninde olsa eğer böyle bir görüntü varsa uyarmalıydın bu ne cürret üzerine atlıyo skıstıryo falan demiişinn sen bunu görünce sustun mu pekii görmezden mi geldin eger tavrını koysaydın oda cesaret edemezdı dıye dusunuyorum yada kocan gereken uyarıyı yapmalıydı kı o da farketmıs yası kac merak ettım...