-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.181
Bende bi rahatladim isim bitincebu rahatlik herseye degerAbla konu acinca link aticam buraya
Ellerine saglik canim icimin yaglari eridi valla okuyunca
Dagitacak bebeler var mi pekiBende bi rahatladim isim bitincebu rahatlik herseye deger
Bi tane oglum var bi kac cocuga bedelDagitacak bebeler var mi peki
O zaman bu rahatlama uzun surmezBi tane oglum var bi kac cocuga bedel
Gencler yarissin, ben de size tezahurat yaparim.Konuyu aksam acarim once iki makine camasir var asmam gereken simdi aklima geldi
değilmi ama ben dedim ben sınıfta kalırımGencler yarissin, ben de size tezahurat yaparim.
Ben rutinlerimi yazmaya devam ederim.değilmi ama ben dedim ben sınıfta kalırım
Ben yagliklari bulasik makinesinde, yuksek sicakliktaki programda yikiyorum. Bosaldikca atiyorum, yikaniyor...Evettttttt şuana kadar yapılanlar
Nevresimler değiştirildi
Yıkandı asıldı
Mutfak toplandı bulaşıık makinası çalıştırıldı
Yerleştirildi
Tezgah ciflendi
Yağdanlıklar yıkandı ( üfff nefret ediyorum yıkamaktan)
Sizler ne sıklıkta yıkıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Mutfak dolabı altta olanlar 2 tane silindi tekrar yerleştirildi
3 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
Balkon yıkandı
Tv ünitesi tozu alındı
Şimdilik bu kadar akşama devamını yazarım
Kim yapiyor kadinmi tutuyorsunuz.kis temizliginde tuttum hic memnun kalmadimBen rutinlerimi yazmaya devam ederim.Genel temizligi zaten kendim yapmiyorum. Benim gorevim duzeni ve temizligi muhafaza etmek...
Evet, 15 gunde bir yarim gun, 1.5 ayda bir de tam gun...Saglik sorunlarimdan dolayi cekme, itme, uzanma islerini yapamiyorum. Referansla gelmisti, cok memnunum, kendisi de memnun.Kim yapiyor kadinmi tutuyorsunuz.kis temizliginde tuttum hic memnun kalmadim
Hemen kalkin mutfaginizi toparlayin!mutfak aldı başını gidiyor
ben kk da geziyorum ya biri bana kalk
desin ya
2-3 ayı buluyor. İş yoğunluğuma göre değişiklik gösteriyor. Bazen annem geliyor, yanımda kalıyor 1 ay. Bir şekilde döndürüyoruz işte.Aminne kadar sıklıkla gorusuyosunuz peki?
ay başın sağ olsun mekanı cennet olsun vefat eden kim