- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.161
bi cumartesinden daha merhaba her kesebenim oglanlar evde ya fazla giremedim kk yasabahtan beri tek yapdigim yataklari toplamak ve yemeksizler ne alemdesiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun iyi ki onlar var.ikinci olunca nasil yapicaksin peki canim?yok cocuk annem de be kayınvalidem de dönüşümlü bakıyorlar
Gecmis olsun abla simdi nasilsinhu kızlar ya bu gün başım ağrıyor
dedim ya aslında ara ara ağrıyor
komşudan tansiyon âleti getirdik 15
büyük çıktı küçük 9 acile gitim ordada öyle çıktı bir iğne yaptılar sonra tekrardan ölçtüler bu sefer 13 cıktı
ve dahliyeye git dedi tansiyonunu takip alsın dedi tabi akşam misafir vardi
bu sefer eltim
Geçmiş olsunhu kızlar ya bu gün başım ağrıyor
dedim ya aslında ara ara ağrıyor
komşudan tansiyon âleti getirdik 15
büyük çıktı küçük 9 acile gitim ordada öyle çıktı bir iğne yaptılar sonra tekrardan ölçtüler bu sefer 13 cıktı
ve dahliyeye git dedi tansiyonunu takip alsın dedi tabi akşam misafir vardi
bu sefer eltim
Ayyyy canım napim yaaa bir teri toplasam bi yer dağılıyorbi cumartesinden daha merhaba her kesebenim oglanlar evde ya fazla giremedim kk yasabahtan beri tek yapdigim yataklari toplamak ve yemeksizler ne alemdesiniz?
Teşekkürler.. Bana etkinlikleri yazarsanız sevinirim. Nasıl yürütüyorsunuz, neler yapıyorsunuz? Size ayak uydurabilir miyim bakayım..Hosgeldin canimtabi istedigin yere yaza bilirsin
iyi geceler kızlar iyiyim bu gün gene yüksek çıktı dünden beri ancak yemek yaptım öbür işleri kızlar yaptı CanTorun BirTutamMutluluk20Allah razi olsun iyi ki onlar var.ikinci olunca nasil yapicaksin peki canim?
Gecmis olsun abla simdi nasilsin
Kolay gelsin çamaşır hiç bitmiyor yaaaaa yerim olsa kurutma makinası alıcam valla bıktım artık ser toplakızlar bura niye sessiz ya arda uğrayın
ben neler yaptım ÇAMAŞIR çamaşır petek üstünde kurutuyorum yarın oğlum gidecek birde yemek yaptım
🌶
iyiyim çok şükür yaKolay gelsin çamaşır hiç bitmiyor yaaaaa yerim olsa kurutma makinası alıcam valla bıktım artık ser topla
Nasıl oldum bu arada
varım ama sınıfta kalırım kesin nasıl olacakİyi aksamlar bacilartemizlik yarismasina var misiniz
yenisin burda bence hoş geldin aramıza selamBugun yaptiklarim mutfak dolap yuzu buz dolabi yuzu mutfak kalirofer petegi cami kiler kapisi davlumbaz salon toz al dip bucak sildim cocuk odasi toz al dip bucak sildim oturma odasi dip bucak sildim toz aldim yatak odasi dip bucak sildim yatagin altinida sildim yatak basligini sildim toz aldim banyo sildim lavaboyu cifledim bu arada 3 defada camasir attim serdim bi tek tuvalet ve kiler yeri kaldi o da yarin artik
Temizlik yarismasi yapicaz canim konu acinca seni de etiketlerizTeşekkürler.. Bana etkinlikleri yazarsanız sevinirim. Nasıl yürütüyorsunuz, neler yapıyorsunuz? Size ayak uydurabilir miyim bakayım..
Abla tanidiklara haber et yarisma var
Hosbulduk aslinda yaziyordum ama sinavlarim vardi ara vermistim yazmayabirde işv
yenisin burda bence hoş geldin aramıza selam
Abla konu acinca link aticam burayavarım ama sınıfta kalırım kesin nasıl olacak
Ellerine saglik canim icimin yaglari eridi valla okuyuncaBugun yaptiklarim mutfak dolap yuzu buz dolabi yuzu mutfak kalirofer petegi cami kiler kapisi davlumbaz salon toz al dip bucak sildim cocuk odasi toz al dip bucak sildim oturma odasi dip bucak sildim toz aldim yatak odasi dip bucak sildim yatagin altinida sildim yatak basligini sildim toz aldim banyo sildim lavaboyu cifledim bu arada 3 defada camasir attim serdim bi tek tuvalet ve kiler yeri kaldi o da yarin artik