Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yok cocuk annem de be kayınvalidem de dönüşümlü bakıyorlar
Allah razi olsun iyi ki onlar var.ikinci olunca nasil yapicaksin peki canim?
hu kızlar ya bu gün başım ağrıyor
dedim ya aslında ara ara ağrıyor
komşudan tansiyon âleti getirdik 15
büyük çıktı küçük 9 acile gitim ordada öyle çıktı bir iğne yaptılar sonra tekrardan ölçtüler bu sefer 13 cıktı
ve dahliyeye git dedi tansiyonunu takip alsın dedi tabi akşam misafir vardi
bu sefer eltim
Gecmis olsun abla simdi nasilsin🙄🙄

hu kızlar ya bu gün başım ağrıyor
dedim ya aslında ara ara ağrıyor
komşudan tansiyon âleti getirdik 15
büyük çıktı küçük 9 acile gitim ordada öyle çıktı bir iğne yaptılar sonra tekrardan ölçtüler bu sefer 13 cıktı
ve dahliyeye git dedi tansiyonunu takip alsın dedi tabi akşam misafir vardi
bu sefer eltim
Geçmiş olsun 🙏🙏
bi cumartesinden daha merhaba her kese:KK45:benim oglanlar evde ya fazla giremedim kk ya:KK53:sabahtan beri tek yapdigim yataklari toplamak ve yemek🙄🙄sizler ne alemdesiniz?
Ayyyy canım napim yaaa bir teri toplasam bi yer dağılıyor😡😡😡

Sabahtan beri yaptıklarım

Yataklar toplandı
Bulaşık makinası yerleştirildi
Kirliler makinaya katıldı
Ocak fırın ciflendi
Kızlara çorba yaptım

3 makina çamaşır astım
Evi süpürdüm
Toz aldım
1 tepsi börek yaptım difrize attım

Kızlar uyuyorlar kk keyfi yapıyorum biraz😂😂😂

yorgun anneanne yorgun anneanne cok gecmis olsun, tansiyon ihmale gelmez...😞

Hayirli geceler hanimlar. Ablam ve annemle 2 gune 1 haftayi sigdirmaya calistik. Gurbet olunca boyle oluyor.
Bugun rutinlerime ara verdim. Sadece dagilani topladim. Dunden yemeklerimi de yapmistim. Bol bol sohbet ettik.😊

Ablami yarin oglen yolcu edecegiz. Gunluk hayat kaldigi yerden devam...

Evettttttt şuana kadar yapılanlar

Nevresimler değiştirildi
Yıkandı asıldı

Mutfak toplandı bulaşıık makinası çalıştırıldı
Yerleştirildi
Tezgah ciflendi
Yağdanlıklar yıkandı ( üfff nefret ediyorum yıkamaktan)

Sizler ne sıklıkta yıkıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz🤔

Mutfak dolabı altta olanlar 2 tane silindi tekrar yerleştirildi

3 makina çamaşır katlandı yerleştirildi

Balkon yıkandı
Tv ünitesi tozu alındı:21:

Şimdilik bu kadar akşama devamını yazarım👍👍👍

kızlar bura niye sessiz ya arda uğrayın
ben neler yaptım ÇAMAŞIR çamaşır petek üstünde kurutuyorum yarın oğlum gidecek birde yemek yaptım
🍅🍆🌶
Kolay gelsin çamaşır hiç bitmiyor yaaaaa yerim olsa kurutma makinası alıcam valla bıktım artık ser topla

Nasıl oldum bu arada 🤔🤔

1575206887320631772700.jpg kızım diyor mutfağı süpür

Bugun yaptiklarim mutfak dolap yuzu buz dolabi yuzu mutfak kalirofer petegi cami kiler kapisi davlumbaz salon toz al dip bucak sildim cocuk odasi toz al dip bucak sildim oturma odasi dip bucak sildim toz aldim yatak odasi dip bucak sildim yatagin altinida sildim yatak basligini sildim toz aldim banyo sildim lavaboyu cifledim bu arada 3 defada camasir attim serdim bi tek tuvalet ve kiler yeri kaldi o da yarin artik

birde işv
Bugun yaptiklarim mutfak dolap yuzu buz dolabi yuzu mutfak kalirofer petegi cami kiler kapisi davlumbaz salon toz al dip bucak sildim cocuk odasi toz al dip bucak sildim oturma odasi dip bucak sildim toz aldim yatak odasi dip bucak sildim yatagin altinida sildim yatak basligini sildim toz aldim banyo sildim lavaboyu cifledim bu arada 3 defada camasir attim serdim bi tek tuvalet ve kiler yeri kaldi o da yarin artik
yenisin burda bence hoş geldin aramıza selam

varım ama sınıfta kalırım kesin nasıl olacak
Abla konu acinca link aticam buraya🤗
Ellerine saglik canim icimin yaglari eridi valla okuyunca😂😂

X