Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Allah razi olsun iyi ki onlar var.ikinci olunca nasil yapicaksin peki canim?

Gecmis olsun abla simdi nasilsin🙄🙄

cok şükür varlar canim oglum 2. Bebekten sonra ise başlayacağım zamanlarda 2 yasini doldurmuş olacak krese vermeyi düşünüyorum ben ama kismet kizkardesimde okul öncesi ogretmeni abla kres yerine ana okuluna ver daha eğitimli hem daha faydali olur diyor onun ogrencileri de 3 yasindalarmis

Herkese mutlu gunler, temiz ve duzenli evler...😍

Esim sag olsun kahvaltiyi hazirlarken, ben de yataklari duzelttim, camlari acip evi havalanmaya biraktim. O arada makineye ablamin carsaf ve nevresimini, havlusunu kisa programa attim.

Kahvaltidan sonra yine toparlama, tezgah silme...Makine durdu, kurutmaya attim ve evden ciktik. Banka ve vergi dairesindeki isleri hallettik.

Az dinleneyim, haftalik rutinime baslayacagim.

Gelen olmazsa insallah bitirir, raporumu veririm. 😊

Yorgun savasci dondu.🤭
Butun odalari ve salonu halilari ortaya toplayarak supurup, sildim.
Mobilyalarin tozunu aldim, camlarin onunu sildim. Balkonlari supurup, sildim.
Iki banyonun lavabo, klozetlerini ve birinin dus teknesini temizledim, ayna ve dolaplarini sirkeli suyla sildim, copleri bosalttim, cop kutularini domestosla yikadim, kuruladim. Dus kabini ic dis sirke puskurterek sildim. Bataryalari sirkeyle sildim. Yerlerini supurup, sildim.
Mutfak dolaplarinin ulasabildigim ust kapaklarini ve alt kapaklarini, su isiticisini ve firinlarin disini sirke puskurterek sildim. Davlumbazi esim gelince ona sildiririm.
Annemin ve bizim nevresim takimlarini makineye attim. Yikandilar, kuruyorlar. Yenilerini esimle geciririz artik.
Cumartesi torunum hastalanmisti, bugun de kizim. Dikkat edin hanimlar, karin agrisi ve kusmayla baslayan, yuksek ates ve bogaz enfeksiyonun da eslik ettigi bir salgin var. Aile hekimi kizima 3 gun rapor vermis.
Onlara mercimek corbasi yaptim, damadim aksama gecerken alacak.
Aklim kaldi ama, mumkun mertebe enfeksiyondan kacmam gerek, gidemedim. Allah tum hastalara sifa versin. 🤲
Yemegim var, benden bu kadar. Simdi dinlenme zamani...

Yorgun savasci dondu.🤭
Iki banyonun lavabo, klozetlerini ve birinin dus teknesini temizledim, ayna ve dolaplarini sirkeli suyla sildim, copleri bosalttim, cop kutularini domestosla yikadim, kuruladim. Dus kabini ic dis sirke puskurterek sildim. Bataryalari sirkeyle sildim. Yerlerini supurup, sildim.
Mutfak dolaplarinin ulasabildigim ust kapaklarini ve alt kapaklarini, su isiticisini ve firinlarin disini sirke puskurterek sildim. Davlumbazi esim gelince ona sildiririm.
Annemin ve bizim nevresim takimlarini makineye attim. Yikandilar, kuruyorlar. Yenilerini esimle geciririz artik.
Cumartesi torunum hastalanmisti, bugun de kizim. Dikkat edin hanimlar, karin agrisi ve kusmayla baslayan, yuksek ates ve bogaz enfeksiyonun da eslik ettigi bir salgin var. Aile hekimi kizima 3 gun rapor vermis.
Aklim kaldi ama, mumkun mertebe enfeksiyondan kacmam gerek, gidemedim. Allah tum hastalara sifa versin. 🤲
vav hamarat hatun torununda geçmiş olsun :dua:

Merhabalar..
Bugün yerleri silip süpürdüm, bulaşık ve çamaşır yıkayıp astım, balkon yıkadım..ortalık toplama, kahvaltı,öğlen yemeği derken pilim bitti. Hava güzelken cam silecektim ama gözüm yemedi. Yarına inşallah..
Ben yagliklari bulasik makinesinde, yuksek sicakliktaki programda yikiyorum. Bosaldikca atiyorum, yikaniyor...
Ben elde de makinada da yıkasam içleri ıslakmkalıyor genelde. İçlaerini nasıl yıkayıp kurutuyorsunuz? Kurusun diye birkaç gün beklemem gerekiyor!

Merhabalar..
Bugün yerleri silip süpürdüm, bulaşık ve çamaşır yıkayıp astım, balkon yıkadım..ortalık toplama, kahvaltı,öğlen yemeği derken pilim bitti. Hava güzelken cam silecektim ama gözüm yemedi. Yarına inşallah..

Ben elde de makinada da yıkasam içleri ıslakmkalıyor genelde. İçlaerini nasıl yıkayıp kurutuyorsunuz? Kurusun diye birkaç gün beklemem gerekiyor!
Agzi genis benimkilerin, tupper yagliklardan. Makinede kuruyor.

Yorgun savasci dondu.🤭
Kızına ve torununa geçmis olsun. Temizliğini de güle güle kirlet😋

X