Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Oglanlar gelmeden ikinci raporu yazayim:KK45:
Wc lavabo kuvet ovuldu
Patatesli pogaca yapildi
Benim de onumuzdeki hafta komsu gunu var. En fazla iki cesit yapiliyor. Artik ne yaparsam yapayim, biraz bol tutup dondurucuya atmayi dusunuyorum. Malum aniden gelen misafirim cok oluyor, tedarikli olmaliyim. 😊 Ellerine saglik, yavrularina sifa olsun. 🥰

Benim de onumuzdeki hafta komsu gunu var. En fazla iki cesit yapiliyor. Artik ne yaparsam yapayim, biraz bol tutup dondurucuya atmayi dusunuyorum. Malum aniden gelen misafirim cok oluyor, tedarikli olmaliyim. 😊 Ellerine saglik, yavrularina sifa olsun. 🥰
Tesekkur ederim ablacim😍😍😍😍neler yapmayi dusunuyorsun?

Geldiiimmm:KK200:..burda neler yapıyorsunuz? İki topiknbirden katılabiliyor muyuz?
Soyle bi topigimiz daha var oraya da bekleriz🤗

Yakin olmak da iyi degil ya mesela her probleminin icindeler onlar da uzuluyo .ama yine de cok uzak olmalarindan iyidir tabi

Adam ne yapsin daha:KK45:sen benimkini gorsen seninkini oper basina koyarsin:KK70:

kız taziyede üzüntüden karnıma kramplar vs girdi oğlanı da kucaklıyorum ya sürekli,erken doğumu tetikleyebilir dedi dr sanırım t-ırstı

Yettim bacım yaaa valla hep hastayız doktora gittik ordan anneme gittik yenş eve geldik sıcak çay yaptım içiyorum bugün eve Ekim’i süremedim sadece bulaşık. Makinası boşalttım
Çamaşır makinası çalışıyor öyle işte😩😩
Gecmis olsun herkes hasta bu aralar🙄🙄kizlar da mi hastalandi yoksa😲

hu kızlar ya bu gün başım ağrıyor
dedim ya aslında ara ara ağrıyor
komşudan tansiyon âleti getirdik 15
büyük çıktı küçük 9 acile gitim ordada öyle çıktı bir iğne yaptılar sonra tekrardan ölçtüler bu sefer 13 cıktı
ve dahliyeye git dedi tansiyonunu takip alsın dedi tabi akşam misafir vardi
bu sefer eltim

X