- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.141
Kiz kardes gibisi yok.Ellerine saglik ablaohh ne guzel aksama ailecek hasret giderirsiniz artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz kardes gibisi yok.Ellerine saglik ablaohh ne guzel aksama ailecek hasret giderirsiniz artik
Benim de onumuzdeki hafta komsu gunu var. En fazla iki cesit yapiliyor. Artik ne yaparsam yapayim, biraz bol tutup dondurucuya atmayi dusunuyorum. Malum aniden gelen misafirim cok oluyor, tedarikli olmaliyim. Ellerine saglik, yavrularina sifa olsun.Oglanlar gelmeden ikinci raporu yazayim
Wc lavabo kuvet ovuldu
Patatesli pogaca yapildi
Geldiiimmm..burda neler yapıyorsunuz? İki topiknbirden katılabiliyor muyuz?sivastrabzon hu kız sende gel buraya
Tesekkur ederim ablacimneler yapmayi dusunuyorsun?Benim de onumuzdeki hafta komsu gunu var. En fazla iki cesit yapiliyor. Artik ne yaparsam yapayim, biraz bol tutup dondurucuya atmayi dusunuyorum. Malum aniden gelen misafirim cok oluyor, tedarikli olmaliyim. Ellerine saglik, yavrularina sifa olsun.
Hosgeldin canimtabi istedigin yere yaza bilirsinGeldiiimmm..burda neler yapıyorsunuz? İki topiknbirden katılabiliyor muyuz?
Ne kolayima gelirse.Tesekkur ederim ablacimneler yapmayi dusunuyorsun?
Burasi daha aktif, cagirdilar geldik...Geldiiimmm..burda neler yapıyorsunuz? İki topiknbirden katılabiliyor muyuz?
Soyle bi topigimiz daha var oraya da beklerizGeldiiimmm..burda neler yapıyorsunuz? İki topiknbirden katılabiliyor muyuz?
Yakin olmak da iyi degil ya mesela her probleminin icindeler onlar da uzuluyo .ama yine de cok uzak olmalarindan iyidir tabi
Adam ne yapsin dahasen benimkini gorsen seninkini oper basina koyarsin
Senin de isin zormus hakikaten saat kacta cikiyosun istenkız taziyede üzüntüden karnıma kramplar vs girdi oğlanı da kucaklıyorum ya sürekli,erken doğumu tetikleyebilir dedi dr sanırım t-ırstı
Senin de isin zormus hakikaten saat kacta cikiyosun isten
Cocugu kresten mi aliyosun?6 da çıkıyorum canım işten
Yettim bacım yaaa valla hep hastayız doktora gittik ordan anneme gittik yenş eve geldik sıcak çay yaptım içiyorum bugün eve Ekim’i süremedim sadece bulaşık. Makinası boşalttımKmsl Hnd nerdesin bacim
Gecmis olsun herkes hasta bu aralarkizlar da mi hastalandi yoksaYettim bacım yaaa valla hep hastayız doktora gittik ordan anneme gittik yenş eve geldik sıcak çay yaptım içiyorum bugün eve Ekim’i süremedim sadece bulaşık. Makinası boşalttım
Çamaşır makinası çalışıyor öyle işte
Sağol canım ya benden bulaştı aslında onlarda hep öksürüyorlar inşallah erken atlatırızGecmis olsun herkes hasta bu aralarkizlar da mi hastalandi yoksa
Benimkiler de bi gun hasta oluyor bi gun hafifliyolar ama bi turlu gecip gitmiyoSağol canım ya benden bulaştı aslında onlarda hep öksürüyorlar inşallah erken atlatırız
Cocugu kresten mi aliyosun?
ay başın sağ olsun mekanı cennet olsun vefat eden kimkız taziyede üzüntüden karnıma kramplar vs girdi oğlanı da kucaklıyorum ya sürekli,erken doğumu tetikleyebilir dedi dr sanırım t-ırstı