Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Abla bu benim toplu halim be:KK70:

:KK70:gercekten ev buyukmus iki gune bolerek temizlesen.mesela 2 oda bir balkon bir mutfagi bu gun,3 oda 1 balkonu da ertesi gun gibi🤔

Aaa kk tarihinin en daginik evi benim ev tacimi kimseye kaptirmam:KK70:

Oglanlardan sonra davetsiz misafir gelecek diye odum kopuyo valla🙄🙄🙄

Merhaba canim hosgeldin😍😍😍

Hosgeldin canim😍
Basin sagolsun
Tursu konusunda sana bi tuyo vereyim.salataliklari yikayip catalla 2-3 yerinden delerek bol suda 1 saat kadar beklet icindeki gazlar ve ilaclar cikiyo🤗sonra tursu kur

9:KK70:
Korkulan basa gelirmis.😁 Cocuklu eve gelen daginikligi gormeyecekse gelsin. Pis olmasin, asgari duzeyde toplu olsun kâfi...Biz evde uc yetiskin yasiyoruz. Ne kirleten var, ne dagitan. Daginik gunler de ozleniyor. Hem cocuk daginikligi guzeldir. Buyuklerin esyasi orda burda olmasin. 😉

:KK70:gercekten ev buyukmus iki gune bolerek temizlesen.mesela 2 oda bir balkon bir mutfagi bu gun,3 oda 1 balkonu da ertesi gun gibi🤔

Bi odayı iki güne bölsem birmiyür bacım işler bitmiyür :KK53: :KK70:
KK daha benim ev ile tanışmadığından olabülü :KK70:

Bende kendimden bahsedeyim.

29 yaşındayım.
3 yıllık evliyim, henüz çocuk yok.
Çalışıyorum, ev işlerimi vs. kendim yapıyorum.
Planı, düzenli olmayı seviyorum.
Belirli rutinlerim vardır, ona uymaya çalışırım.

Gelelim bugün yapacaklarıma.
Akşam eve gidince renkliler çalışacak.
Kuruyan beyazlılar kaldırılacak.
5 tane ütülenecek gömlek var, onları halletmem lazım.
Eşim şehir dışında o yüzden yemek konusunda rahatım.

Oglanlardan sonra davetsiz misafir gelecek diye odum kopuyo valla🙄🙄🙄

Merhaba canim hosgeldin😍😍😍

Hosgeldin canim😍
Basin sagolsun
Tursu konusunda sana bi tuyo vereyim.salataliklari yikayip catalla 2-3 yerinden delerek bol suda 1 saat kadar beklet icindeki gazlar ve ilaclar cikiyo🤗sonra tursu kur

9:KK70:

canım salatalık değilde biberve havuç yapacağım salatalığa hiç cesaret etmedim valla :) sağolasın önderin için

29 yaşındayım.

ütü eşimde şükür :) en azından kendi pantolon,gömleğini ütüler beni zahmete sokmaz

ütü eşimde şükür :) en azından kendi pantolon,gömleğini ütüler beni zahmete sokmaz
Eşimin ev işleriyle arası hiç mi hiç iyi değil.
Ama çok güzel yemek yapar.
Bende yemeği ona paslıyorum arada :)
Artık ütüyü biriktirmemeye çalışıyorum o yüzden de beni fazla zorlamıyor. Ama ütüm iyi değil, iyi bir ütüye ihtiyacım var da fırsat gelmiyor işte ona bir türlü :)

Eşimin ev işleriyle arası hiç mi hiç iyi değil.
Ama çok güzel yemek yapar.
Bende yemeği ona paslıyorum arada :)
Artık ütüyü biriktirmemeye çalışıyorum o yüzden de beni fazla zorlamıyor. Ama ütüm iyi değil, iyi bir ütüye ihtiyacım var da fırsat gelmiyor işte ona bir türlü :)
kızz benimkiinde yoktu benim etkimle mesela çamaşır atıyorum as diyorum bakyorum böyle eline aldığı gibi koymuş askıya,bulaşık mk boşalt dedim baktım diyor yerlerini bilmiyorum dedim aşkım alırken aldığın yere yerleştiricn,kız bu ilk nişanlandık görümcem dedi ütüsünü yapma hem beğenmez hem laf eder ona kaç kere beğnemedim al bi daha ütüle diye üstüne atmış
yazın izindeydim,kıymadım ütüledim baktım görümcem haklıymış :) bana 2 kere ütüle demedi ama çift çizgi dedi :KK49:

29 yaşındayım.

Belli rutinlere riayet edilince, isleri ertelemeyince, her seyin yeri belli olunca ev isleri daha kolaylasiyor. Ama rutin bozulur bozulmaz da, tren raydan cikiveriyor.

Ahahahahahhahahh çok iyiymiş yaaaaa😂😂
Bi de kendilerine sarki uydurmuslar pipi pipi diye okuyarak cikiyolar rezil ediyolar bizi:KK70:
Korkulan basa gelirmis.😁 Cocuklu eve gelen daginikligi gormeyecekse gelsin. Pis olmasin, asgari duzeyde toplu olsun kâfi...Biz evde uc yetiskin yasiyoruz. Ne kirleten var, ne dagitan. Daginik gunler de ozleniyor. Hem cocuk daginikligi guzeldir. Buyuklerin esyasi orda burda olmasin. 😉
Valla gidip orda burda konusurlar rezil olurum diye korkuyorum:KK45:
Bi odayı iki güne bölsem birmiyür bacım işler bitmiyür :KK53: :KK70:
KK daha benim ev ile tanışmadığından olabülü :KK70:
At ya cok merak ettim sizin evi:KK53:

29 yaşındayım.

Benim de utum iyi degil ya utu yapmak resmen iskence🙄🙄
canım salatalık değilde biberve havuç yapacağım salatalığa hiç cesaret etmedim valla :) sağolasın önderin için
Ben niyeyse salatalik kurucam yazdin sandim pardon😆biberle havuc tek basina guzel olmaz ki lahana da dogra yanina🤗🤗
kızz benimkiinde yoktu benim etkimle mesela çamaşır atıyorum as diyorum bakyorum böyle eline aldığı gibi koymuş askıya,bulaşık mk boşalt dedim baktım diyor yerlerini bilmiyorum dedim aşkım alırken aldığın yere yerleştiricn,kız bu ilk nişanlandık görümcem dedi ütüsünü yapma hem beğenmez hem laf eder ona kaç kere beğnemedim al bi daha ütüle diye üstüne atmış
yazın izindeydim,kıymadım ütüledim baktım görümcem haklıymış :) bana 2 kere ütüle demedi ama çift çizgi dedi :KK49:
Keske benimki dr utumu begenmese:KK70:

1574974183348411671829.jpg şimdiki hali bu misafir vardi görümcem ve oğlum geldi kızlar süpriz yaptı bana ay kapı çaldı karşımda ben şok kızım biliyormuş geleceğini :KK49:

Aynen dediğin gibi bir kere çamaşırları as dedim. Aman Allahım arkasından tekrar gidip düzelttim. Onun bana iş yapmaması daha hayırlı :)

Günaydın herkese

İşe geldim, bugün erkenciyim eşim olmadığı için.
Dün yapacaklarımı yaptım, erkenden uyumuşum.
Ütü gözümde büyüdü yapmasam mı acaba dedim ama birikmesin diye bir gazla ütüledim.
Bugünde renkliler kurur, onun ütülerini yaparım.
Haftasonu evde olmayacağım için bugünden süpürüp toz alıp silmem lazım.
Eşim olmadığından yemek derdim yok gene, rahatım o konuda.

Eki Görüntüle 2559844 şimdiki hali bu misafir vardi görümcem ve oğlum geldi kızlar süpriz yaptı bana ay kapı çaldı karşımda ben şok kızım biliyormuş geleceğini :KK49:
Abla gozun qydin😍
Sonrasi da var mi mutfagin:KK53:
Günaydın herkese

İşe geldim, bugün erkenciyim eşim olmadığı için.
Dün yapacaklarımı yaptım, erkenden uyumuşum.
Ütü gözümde büyüdü yapmasam mı acaba dedim ama birikmesin diye bir gazla ütüledim.
Bugünde renkliler kurur, onun ütülerini yaparım.
Haftasonu evde olmayacağım için bugünden süpürüp toz alıp silmem lazım.
Eşim olmadığından yemek derdim yok gene, rahatım o konuda.
Gunaydin canim😍
Evde yalniz olmanin en guzel yani peynir ekmektir salatadir falan yiyip yemek derdine dusmemek:KK45:

Abla gozun qydin😍
Sonrasi da var mi mutfagin:KK53:

Gunaydin canim😍
Evde yalniz olmanin en guzel yani peynir ekmektir salatadir falan yiyip yemek derdine dusmemek:KK45:
Valla aynen öyle.
Bekarlık hayatımı özlüyorum böyle ara ara. Saolsun eşimde zaman zaman beni yalnız bırakır. Özlem iyi oluyor arada.

X