- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.121
Keske beni de rahat biraksalarValla aynen öyle.
Bekarlık hayatımı özlüyorum böyle ara ara. Saolsun eşimde zaman zaman beni yalnız bırakır. Özlem iyi oluyor arada.
Biz bi de eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Düşün sürekli birlikteyiz. Ha alıştık, sorun olmuyor, hatta şuan boşlukta gibiyim olmadığı için. Ama insan bazen darlanıyor. Gene ne güzel annene yakınsın, ben gurbetteyim.Keske beni de rahat biraksalarbasimi alip gitsem en fazla 2 mahalle otedeki anneme giderim orda da bulurlar beni hemen
Bi de kendilerine sarki uydurmuslar pipi pipi diye okuyarak cikiyolar rezil ediyolar bizi
Valla gidip orda burda konusurlar rezil olurum diye korkuyorum
At ya cok merak ettim sizin evi
Benim de utum iyi degil ya utu yapmak resmen iskence
Ben niyeyse salatalik kurucam yazdin sandim pardonbiberle havuc tek basina guzel olmaz ki lahana da dogra yanina
Keske benimki dr utumu begenmese
Aynen dediğin gibi bir kere çamaşırları as dedim. Aman Allahım arkasından tekrar gidip düzelttim. Onun bana iş yapmaması daha hayırlı :)
Maşallah maşallah.valla ben yardım istemeyelim diye kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum :)
sağolsun hafta içi evi süpürmüştü toplamıştı lavabo yıkamıştı koltuk tv yemek masasının yerlerini değişmişti,vardiyalı çalışıyor diye yanımda olamıyor,bende hem oğlanı taşıyorum,hem işe gidiyorum vs kasıklarıma ağrı girmişti
acıdı herhalde
Yakin olmak da iyi degil ya mesela her probleminin icindeler onlar da uzuluyo .ama yine de cok uzak olmalarindan iyidir tabiBiz bi de eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Düşün sürekli birlikteyiz. Ha alıştık, sorun olmuyor, hatta şuan boşlukta gibiyim olmadığı için. Ama insan bazen darlanıyor. Gene ne güzel annene yakınsın, ben gurbetteyim.
Adam ne yapsin dahavalla ben yardım istemeyelim diye kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum :)
sağolsun hafta içi evi süpürmüştü toplamıştı lavabo yıkamıştı koltuk tv yemek masasının yerlerini değişmişti,vardiyalı çalışıyor diye yanımda olamıyor,bende hem oğlanı taşıyorum,hem işe gidiyorum vs kasıklarıma ağrı girmişti
acıdı herhalde
Ben de is yapmaya gidiyosun sandim ablakk yı gezip geliyorum kızlar
Bizim iki ailede uzak olunca o yönden kendimi şanslı hissediyorum. İki durumunda artıları eksileri oluyor işte. Allah başımızdan eksik etmesin.Yakin olmak da iyi degil ya mesela her probleminin icindeler onlar da uzuluyo .ama yine de cok uzak olmalarindan iyidir tabi
Adam ne yapsin dahasen benimkini gorsen seninkini oper basina koyarsin
yok ya ne iş bu gün mola ama ütü varBen de is yapmaya gidiyosun sandim abla
Ohh iyi yapiyosun abla calistir iyiceEki Görüntüle 2559997 NAVLEE ütü yapıyor
AminBizim iki ailede uzak olunca o yönden kendimi şanslı hissediyorum. İki durumunda artıları eksileri oluyor işte. Allah başımızdan eksik etmesin.
Ellerine saglik ablaMerhaba hanimlar.
Sabah kahvaltiyi hazirladim, esimi gecirdikten sonra, geceden calistirdigim makineyi bosalttim. Tezgahi, ocagi sildim. Mutfak ve balkon supuruldu.
Yataklari duzelttim, ev havalandi. Banyo elden gecti, havlusu degisti.
Gardrobun rafli bolumune el attim. Bir canta kadar kiyafet elendi. Icini sirkeli suyla sildim, yeniden yerlestirdim.
Dun supurmustum ama, yine de uzerinden supurdum, duz zeminlerin tozunu aldim. Annem ogle yemegi yedi simdi, yine mutfagi toparlar, tezgahi, ocagi elden geciririm.
Aksama ablam gelecek. Patlican musakkasi seviyor, onu hazirlarim. Gelecegine yakinda tikirdatirim. Yanina da ezo gelin corba, domates soslu makarna yaparim.
Ogrencinin odeviyle, kadinlarin ev isi bitmezmis. Ancak tamaam bittiii derse bitermis.
Bana evde kalmak hic yaramiyor, annemin deyimiyle pit pit evde gezinip duruyorum.
Herkese kolay gelsin.