Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Keske beni de rahat biraksalarbasimi alip gitsem en fazla 2 mahalle otedeki anneme giderim orda da bulurlar beni hemen
Biz bi de eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Düşün sürekli birlikteyiz. Ha alıştık, sorun olmuyor, hatta şuan boşlukta gibiyim olmadığı için. Ama insan bazen darlanıyor. Gene ne güzel annene yakınsın, ben gurbetteyim.

valla yalan yok ben oldum olası sevmezdim annemde düz şeyleri ütülettirirdi perdedir,masa örtüsüdür tshirt vs onada dedim ok dedi

Aynen dediğin gibi bir kere çamaşırları as dedim. Aman Allahım arkasından tekrar gidip düzelttim. Onun bana iş yapmaması daha hayırlı :)

valla ben yardım istemeyelim diye kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum :)
sağolsun hafta içi evi süpürmüştü toplamıştı lavabo yıkamıştı koltuk tv yemek masasının yerlerini değişmişti,vardiyalı çalışıyor diye yanımda olamıyor,bende hem oğlanı taşıyorum,hem işe gidiyorum vs kasıklarıma ağrı girmişti
acıdı herhalde

Maşallah maşallah.
Benimki de yemek yapıyor işte ordan farkı kapatmaya çalııyoruz :)
E sen bir de hamilesin anladığım kadarıyla bir çocuk daha var hangi birine yetişeceksin. Allah kolaylık versin.

Yettim
Bu gun gec basladim ise cunkum manikur pedikur yaptimhep eve mi bakim yapicaz bize de bakim lazim
Ondan sonracigima
Yataklar toplandi
Salon toplandi
Orta sehpa silindi yastiklar duzeltildi
Mutfak toplandi
Bulasiklar makineye dizildi
Digerleri elde yikandi
Ocak masantezgah silindi
Copler toplandi
Supurge acildi
Toz alindi

Simdi de mola verdim

Yakin olmak da iyi degil ya mesela her probleminin icindeler onlar da uzuluyo .ama yine de cok uzak olmalarindan iyidir tabi
Adam ne yapsin dahasen benimkini gorsen seninkini oper basina koyarsin

Yakin olmak da iyi degil ya mesela her probleminin icindeler onlar da uzuluyo .ama yine de cok uzak olmalarindan iyidir tabi

Adam ne yapsin dahasen benimkini gorsen seninkini oper basina koyarsin
Bizim iki ailede uzak olunca o yönden kendimi şanslı hissediyorum. İki durumunda artıları eksileri oluyor işte. Allah başımızdan eksik etmesin.

Merhaba hanimlar.
Sabah kahvaltiyi hazirladim, esimi gecirdikten sonra, geceden calistirdigim makineyi bosalttim. Tezgahi, ocagi sildim. Mutfak ve balkon supuruldu.
Yataklari duzelttim, ev havalandi. Banyo elden gecti, havlusu degisti.

Gardrobun rafli bolumune el attim. Bir canta kadar kiyafet elendi. Icini sirkeli suyla sildim, yeniden yerlestirdim.
Dun supurmustum ama, yine de uzerinden supurdum, duz zeminlerin tozunu aldim. Annem ogle yemegi yedi simdi, yine mutfagi toparlar, tezgahi, ocagi elden geciririm.

Aksama ablam gelecek. Patlican musakkasi seviyor, onu hazirlarim. Gelecegine yakinda tikirdatirim. Yanina da ezo gelin corba, domates soslu makarna yaparim.

Ogrencinin odeviyle, kadinlarin ev isi bitmezmis. Ancak tamaam bittiii derse bitermis.
Bana evde kalmak hic yaramiyor, annemin deyimiyle pit pit evde gezinip duruyorum.
Herkese kolay gelsin.

Ellerine saglik ablaohh ne guzel aksama ailecek hasret giderirsiniz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…