- 7 Ocak 2018
- 27.370
- 79.552
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.081
Ahahahhhhhhhh ben akşam topladığım halde çok dağıldı birazdan kalkıp halledicem azıcık daha takılayımkızım toplamıştı akşam ondan akşam atsaydım korkardın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahhhhhhhh ben akşam topladığım halde çok dağıldı birazdan kalkıp halledicem azıcık daha takılayımkızım toplamıştı akşam ondan akşam atsaydım korkardın
Büyük 2.5 yasında küçük 8 aylıkKiza sildiriyorum da oglanlar daha kucuk ya azicik buyumelerini belkiyorumsimdi bezi vericem ellerine once ayakkabiyi silerler sonra bir birinin agzina burnuna surerler aman aman
Okula yemek ne icin
Gel yanima baci bende de 4 tane
Abla hayirli olsun torun sagsalim dogsun insallahsulale buyuyor valla
Ne guzeeel insallah benim de buyuk evim olursa alirimsezercik gibi konustum
Gunaydin canim
Ahhh ahhhh cok iyi bilirim o psikolojiyibebeler kac yasinda?calisiyo musun?
Ayy ne guzel ya insallah biz de sizin yasiniza gelince boyle oluruz esimle
Ellerine saglik abla
Benüm toplu halim bundan dağınık bacımEki Görüntüle 2559666 mutfak böyle ben kahve içeceğim ama kaç gündür rahatsızdım ya salgın var serum yedim evvelsi gün kendime geldim iş yapmadım fazla
Ahahhahhhh haydi at attttttBenüm toplu halim bundan dağınık bacım
Ruhen ve bedenen hazır olursanız ben de atiim mutfak da halinize şükredersiniz valllaha
tamam :) şimdi buraya günlük neler yaptığımızı yazıyoruz demi :)
Oncelikle basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin.tamam :) şimdi buraya günlük neler yaptığımızı yazıyoruz demi :)
öncelikle kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim,bankacıyım,13 aylık bir oğlum var 16 haftalık hamileyim,eşim maesef vardiyalı çalışıyor her zaman beraber olamıyoruz,ev işlerinde ütü ve ev süpürme onda diğer işler bende gerçi yetişemiyorum tabiki bakalım..
evim 7. kat ,asansör bi kaç gün arızalıydı oğlanla sırt çantası ve benim kendi eşyalaımla 3 gün çıktık indik dün nihayet,çalıştı da rahat ettim.Dün akşam iş çıkışı annemlerde yemeğe kaldım,eve 9a doğru geldim arabada oğlan uyudu,yatağına koydum hemen o arada bi duş alayım dedim ama o 10 dk ,içinde uyandı hüngür hüngür ağlamaya başladı.
evel aşkamdan 1 kilo nohut ıslatmıştım haşlayıp buzluğa atmak için,sonra etli nohut yaptım,kalanı buzluğa attım,iş yerine de getirdim.Renklileri ve oğlanın kıyafetlerini yıkamıştım onları katlamadım.Geçen hafta pazardan turşuluk sebze almıştım ama babaannem vefat edince taziye vs yapamadım evde de değildim zaten bakacam bu akşam yapmaya çalışacam böyle sizler ne alemdesiniz:)
Canım öncelikle başınsağolsuntamam :) şimdi buraya günlük neler yaptığımızı yazıyoruz demi :)
öncelikle kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim,bankacıyım,13 aylık bir oğlum var 16 haftalık hamileyim,eşim maesef vardiyalı çalışıyor her zaman beraber olamıyoruz,ev işlerinde ütü ve ev süpürme onda diğer işler bende gerçi yetişemiyorum tabiki bakalım..
evim 7. kat ,asansör bi kaç gün arızalıydı oğlanla sırt çantası ve benim kendi eşyalaımla 3 gün çıktık indik dün nihayet,çalıştı da rahat ettim.Dün akşam iş çıkışı annemlerde yemeğe kaldım,eve 9a doğru geldim arabada oğlan uyudu,yatağına koydum hemen o arada bi duş alayım dedim ama o 10 dk ,içinde uyandı hüngür hüngür ağlamaya başladı.
evel aşkamdan 1 kilo nohut ıslatmıştım haşlayıp buzluğa atmak için,sonra etli nohut yaptım,kalanı buzluğa attım,iş yerine de getirdim.Renklileri ve oğlanın kıyafetlerini yıkamıştım onları katlamadım.Geçen hafta pazardan turşuluk sebze almıştım ama babaannem vefat edince taziye vs yapamadım evde de değildim zaten bakacam bu akşam yapmaya çalışacam böyle sizler ne alemdesiniz:)
Senin kızın kaç yaşındaİslerimin kalanlarini da yaptim
Mutfak toplandi
Makine bosaltilip tekrar dolduruldu bi suru de elde yikandi
Ocak tezgah silindi
Kizim supurge acti
Bir makine camasir katladin
Wc lavaboyu ovdum
aslında oğlumu biraz büyütüp öyle düşünüyordum ama kısmet :)Canım öncelikle başınsağolsun
Hoşgeldin canım rabbim kolaylık versin benimde 13 yaşına girecek bir kızım var küçüğümde 15 aylık
Maşallah sana arayı fazla uzatmadan yapmışsın hem de çalışıyorsun bravo sana
Ben evde olmama rağmen hiç bir işe yetişemiyorum o da büyük kızım bayağı yardımcı bana
Olsun canım 2 diş bir arada büyümüş olur ben tam rahatlığa alışmıştım çok zorladı şimdi şimdi alışıyorumaslında oğlumu biraz büyütüp öyle düşünüyordum ama kısmet :)
çok sağol canım dostlar sağolsun
Abla bu benim toplu halim beEki Görüntüle 2559666 mutfak böyle ben kahve içeceğim ama kaç gündür rahatsızdım ya salgın var serum yedim evvelsi gün kendime geldim iş yapmadım fazla
gercekten ev buyukmus iki gune bolerek temizlesen.mesela 2 oda bir balkon bir mutfagi bu gun,3 oda 1 balkonu da ertesi gun gibiBüyük 2.5 yasında küçük 8 aylık
Büyük kreşe gidiyor akşam geliyor evim çok büyük 4+1 ama iki balkon var onlar da odadan büyük. Büyük ev çok eşya çok eşya kolay dağılma toparlanamama demek
Toparlanamıyrum maalesef ipin ucu kaçtı gitti gittiiii gitti gittiiiii
Şuan çalışmıyorum
Aaa kk tarihinin en daginik evi benim ev tacimi kimseye kaptirmamBenüm toplu halim bundan dağınık bacım
Ruhen ve bedenen hazır olursanız ben de atiim mutfak da halinize şükredersiniz valllaha
Oglanlardan sonra davetsiz misafir gelecek diye odum kopuyo vallaMerhaba hanimlar
Soyledigim butun isleri yaptim cok sukur.
Tam dusa girecekken, annemin amcasinin oglu ve gelini aradi, evdeysen ablami ziyaret edecegiz dediler. Evdeyim, buyrun gelin dedim.
Ocaga cayi koydum, dondurucudan minik pogacalardan ve kekten cikardim. Acele acele dusumu aldim, dus kabinin camlarini kuruladim, giyindim ettim derken geldiler. Epeyce de oturdular.
Buyuklu ev misafir dahil her acidan bereket demek...
Simdi de tarhanayi islatayim, ezana yakin da pisiririm.
Merhaba canim hosgeldinO halde herkese merhaba :)
Hosgeldin canimtamam :) şimdi buraya günlük neler yaptığımızı yazıyoruz demi :)
9Senin kızın kaç yaşında
Ard arda olmasi iyi aslinda bir kerede buyuyolar rahata kavusuyosun vallaaslında oğlumu biraz büyütüp öyle düşünüyordum ama kısmet :)
çok sağol canım dostlar sağolsun
Ahahahahahhahahh çok iyiymiş yaaaaaAmanin oglanlar gelecekler simdi kresten bagris cagris konu komsunun kapisini cala cala cikicaz yukariya gene