Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kiza sildiriyorum da oglanlar daha kucuk ya azicik buyumelerini belkiyorum😂😂simdi bezi vericem ellerine once ayakkabiyi silerler sonra bir birinin agzina burnuna surerler aman aman:KK70:

Okula yemek ne icin🙄

Gel yanima baci bende de 4 tane😂😂😂

Abla hayirli olsun torun sagsalim dogsun insallah🤗🤗🤗🤗sulale buyuyor valla:KK70:

Ne guzeeel insallah benim de buyuk evim olursa alirim🙄sezercik gibi konustum:KK70:

Gunaydin canim😍😍😍😍😍

Ahhh ahhhh cok iyi bilirim o psikolojiyi🙄🙄bebeler kac yasinda?calisiyo musun?

Ayy ne guzel ya insallah biz de sizin yasiniza gelince boyle oluruz esimle🤗🤗

Ellerine saglik abla😍😍😍😍
Büyük 2.5 yasında küçük 8 aylık
Büyük kreşe gidiyor akşam geliyor evim çok büyük 4+1 ama iki balkon var onlar da odadan büyük. Büyük ev çok eşya çok eşya kolay dağılma toparlanamama demek :KK53:
Toparlanamıyrum maalesef ipin ucu kaçtı gitti gittiiii gitti gittiiiii :KK70:
Şuan çalışmıyorum

Merhaba hanimlar🙋‍♀️
Soyledigim butun isleri yaptim cok sukur.
Tam dusa girecekken, annemin amcasinin oglu ve gelini aradi, evdeysen ablami ziyaret edecegiz dediler. Evdeyim, buyrun gelin dedim.
Ocaga cayi koydum, dondurucudan minik pogacalardan ve kekten cikardim. Acele acele dusumu aldim, dus kabinin camlarini kuruladim, giyindim ettim derken geldiler. Epeyce de oturdular.

Buyuklu ev misafir dahil her acidan bereket demek...😊
Simdi de tarhanayi islatayim, ezana yakin da pisiririm.

H hamis buranin katilimcisi daha fazlaymis, buraya tasindik. 😊 ev isleri uzerine her turlu konu var gorunuyor.
tamam :) şimdi buraya günlük neler yaptığımızı yazıyoruz demi :)
öncelikle kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim,bankacıyım,13 aylık bir oğlum var 16 haftalık hamileyim,eşim maesef vardiyalı çalışıyor her zaman beraber olamıyoruz,ev işlerinde ütü ve ev süpürme onda diğer işler bende gerçi yetişemiyorum tabiki bakalım..
evim 7. kat ,asansör bi kaç gün arızalıydı oğlanla sırt çantası ve benim kendi eşyalaımla 3 gün çıktık indik dün nihayet,çalıştı da rahat ettim.Dün akşam iş çıkışı annemlerde yemeğe kaldım,eve 9a doğru geldim arabada oğlan uyudu,yatağına koydum hemen o arada bi duş alayım dedim ama o 10 dk ,içinde uyandı hüngür hüngür ağlamaya başladı.
evel aşkamdan 1 kilo nohut ıslatmıştım haşlayıp buzluğa atmak için,sonra etli nohut yaptım,kalanı buzluğa attım,iş yerine de getirdim.Renklileri ve oğlanın kıyafetlerini yıkamıştım onları katlamadım.Geçen hafta pazardan turşuluk sebze almıştım ama babaannem vefat edince taziye vs yapamadım evde de değildim zaten bakacam bu akşam yapmaya çalışacam böyle sizler ne alemdesiniz:)

öncelikle kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim,bankacıyım,13 aylık bir oğlum var 16 haftalık hamileyim,eşim maesef vardiyalı çalışıyor her zaman beraber olamıyoruz,ev işlerinde ütü ve ev süpürme onda diğer işler bende gerçi yetişemiyorum tabiki bakalım..
evim 7. kat ,asansör bi kaç gün arızalıydı oğlanla sırt çantası ve benim kendi eşyalaımla 3 gün çıktık indik dün nihayet,çalıştı da rahat ettim.Dün akşam iş çıkışı annemlerde yemeğe kaldım,eve 9a doğru geldim arabada oğlan uyudu,yatağına koydum hemen o arada bi duş alayım dedim ama o 10 dk ,içinde uyandı hüngür hüngür ağlamaya başladı.
evel aşkamdan 1 kilo nohut ıslatmıştım haşlayıp buzluğa atmak için,sonra etli nohut yaptım,kalanı buzluğa attım,iş yerine de getirdim.Renklileri ve oğlanın kıyafetlerini yıkamıştım onları katlamadım.Geçen hafta pazardan turşuluk sebze almıştım ama babaannem vefat edince taziye vs yapamadım evde de değildim zaten bakacam bu akşam yapmaya çalışacam böyle sizler ne alemdesiniz:)
Oncelikle basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin.
Ben de 52 yasinda emekli, bir kiz bir erkek annesi, bir gelin bir damat kayinvalidesi, ennn tatlisi da bir torun anneannesiyim. 🥰
Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Yavrulariniza saglikli ve uzun omur versin.

Hanimlar burada gunluk raporlar verip, kendilerini disipline ediyor sanirim.
Konu sahibi ve eski mudavimleri daha guzel bilgilendirecektir...😊

Canım öncelikle başınsağolsun🙏🙏🙏
Hoşgeldin canım rabbim kolaylık versin benimde 13 yaşına girecek bir kızım var küçüğümde 15 aylık 🥰🥰🥰

Maşallah sana arayı fazla uzatmadan yapmışsın hem de çalışıyorsun bravo sana👍👍👍👍

Ben evde olmama rağmen hiç bir işe yetişemiyorum o da büyük kızım bayağı yardımcı bana🙏🙏

Canım öncelikle başınsağolsun🙏🙏🙏
Hoşgeldin canım rabbim kolaylık versin benimde 13 yaşına girecek bir kızım var küçüğümde 15 aylık 🥰🥰🥰

Maşallah sana arayı fazla uzatmadan yapmışsın hem de çalışıyorsun bravo sana👍👍👍👍

Ben evde olmama rağmen hiç bir işe yetişemiyorum o da büyük kızım bayağı yardımcı bana🙏🙏
aslında oğlumu biraz büyütüp öyle düşünüyordum ama kısmet :)
çok sağol canım dostlar sağolsun

Eki Görüntüle 2559666 mutfak böyle ben kahve içeceğim ama kaç gündür rahatsızdım ya salgın var serum yedim evvelsi gün kendime geldim iş yapmadım fazla
Abla bu benim toplu halim be:KK70:
Büyük 2.5 yasında küçük 8 aylık
Büyük kreşe gidiyor akşam geliyor evim çok büyük 4+1 ama iki balkon var onlar da odadan büyük. Büyük ev çok eşya çok eşya kolay dağılma toparlanamama demek :KK53:
Toparlanamıyrum maalesef ipin ucu kaçtı gitti gittiiii gitti gittiiiii :KK70:
Şuan çalışmıyorum
:KK70:gercekten ev buyukmus iki gune bolerek temizlesen.mesela 2 oda bir balkon bir mutfagi bu gun,3 oda 1 balkonu da ertesi gun gibi🤔
Benüm toplu halim bundan dağınık bacım :KK53:
Ruhen ve bedenen hazır olursanız ben de atiim mutfak da halinize şükredersiniz valllaha :KK70:
Aaa kk tarihinin en daginik evi benim ev tacimi kimseye kaptirmam:KK70:
Merhaba hanimlar🙋‍♀️
Soyledigim butun isleri yaptim cok sukur.
Tam dusa girecekken, annemin amcasinin oglu ve gelini aradi, evdeysen ablami ziyaret edecegiz dediler. Evdeyim, buyrun gelin dedim.
Ocaga cayi koydum, dondurucudan minik pogacalardan ve kekten cikardim. Acele acele dusumu aldim, dus kabinin camlarini kuruladim, giyindim ettim derken geldiler. Epeyce de oturdular.

Buyuklu ev misafir dahil her acidan bereket demek...😊
Simdi de tarhanayi islatayim, ezana yakin da pisiririm.
Oglanlardan sonra davetsiz misafir gelecek diye odum kopuyo valla🙄🙄🙄
O halde herkese merhaba :)
Merhaba canim hosgeldin😍😍😍
Hosgeldin canim😍
Basin sagolsun
Tursu konusunda sana bi tuyo vereyim.salataliklari yikayip catalla 2-3 yerinden delerek bol suda 1 saat kadar beklet icindeki gazlar ve ilaclar cikiyo🤗sonra tursu kur
Senin kızın kaç yaşında😱
9:KK70:

X