- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek sende burdaydinaman sende gelBu ne yaaaa
Ben her zaman çamaşır suyu kulanıyordum dediler sarartiyorKızlar duvarları neyle siliyorsunuz
Odev iyi fikir ablaKızlar bu gün yapılan işler kahvaltı yapıldı ondan sonra yıkanan bulaşıkları dizdim markete sigara almaya giderken çöp atıldı gelince masayı topladım çamaşır makinesini
Temizledim çekmecesine 90 derecede
Boş çalıştırdım sirke katım tüm kapıları sildim sarma sardım pişiyor
2 el çamaşır katladım 1 eldede yıkanıyor kızlar günlük ödev verelim
Olmasmı
Allahtan hamile falan degilim
Tabagi kaptim geliyorum ablaa
Valla canim benim duvarlarin hepsi siline bilen duvar kagidi o yuzden islak bezle silmem yetiyoKızlar duvarları neyle siliyorsunuz
Abla o tabletle bi kere hali sileyim dedim anam o ne elimi yika yika cikaramadimBen her zaman çamaşır suyu kulanıyordum dediler sarartiyor
Şimdi tablet eritip siliyorlar bende
Deniyecegim
Hahahhhh bende kaynanamdayımHerkes anasinda bi ben evde 4 bebeyle
Onumde kocaman bi cumartesi pazar var
Ben halı ve koltukları hep tabletle sildiriyorum. Üzerinden de beyaz sirkeli suyla sildiriyorum çok temiz oluyor.Odev iyi fikir abla
Allahtan hamile falan degilim
Tabagi kaptim geliyorum ablaa
Valla canim benim duvarlarin hepsi siline bilen duvar kagidi o yuzden islak bezle silmem yetiyo
Abla o tabletle bi kere hali sileyim dedim anam o ne elimi yika yika cikaramadim
Deneyeyim bakalım ben de çok sağol.Ben her zaman çamaşır suyu kulanıyordum dediler sarartiyor
Şimdi tablet eritip siliyorlar bende
Deniyecegim
İyi yapmishsin biraz da kaynananin basi şişsinHahahhhh bende kaynanamdayım
Guzel temizliyo ama ben bi turlu o kayganligi elimden temizleyememistimBen halı ve koltukları hep tabletle sildiriyorum. Üzerinden de beyaz sirkeli suyla sildiriyorum çok temiz oluyor.
Hahhhhhh aynen kızzz annem biraz rahatladı şimdi sıra kayınvalide deİyi yapmishsin biraz da kaynananin basi şişsin
Guzel temizliyo ama ben bi turlu o kayganligi elimden temizleyememistim
Kolay gelsin canım ya.ben tatildeyim. Bulaşîk tm gaz devam ama.çocuklar rahatlik vermiyorlar.nereye gitsek sıkılıyorlar. İş yapmamakta rahatlıkmış.eve dönünce yine başlicakBen geldim neler yaptim hemen yazayim
Yemegi dun fazla yaptim bu gune de kaldi
- Yataklar toplandi
- Salon toplandi supurge acildi
- Tozu alindi
- Mutfak toplandi
- Bulasiklar hall edildi
- 3 makine camasir yikandi asildi
- Wc lavabo kuvet ovuldu
Aksama kombiye bakmasi icin usta gelicek anam bi baktim benim oglanlardan ikisi kaka yapmisnormalde bezlemiyorum ama oglr uykusuna ve gece uykusuna yatinca bezliyorumuyanir uyanmaz kokuttular her yericok da fena kokuturlarneyse pencereleri actim yarim bardak suda az biraz yumusatici kaynattim hemen ev miss gibi koktubu da ufak bi puf noktasi olsunaslinda bizim topigi oncelerden okuyanlar bilirler ama yenilere fikir olur belki
Senin kizin gece uykulari nasil canimHahhhhhh aynen kızzz annem biraz rahatladı şimdi sıra kayınvalide de
Yok mu sizin de kv falan az biraz da onlarin kafasini sisirin sizdeKolay gelsin canım ya.ben tatildeyim. Bulaşîk tm gaz devam ama.çocuklar rahatlik vermiyorlar.nereye gitsek sıkılıyorlar. İş yapmamakta rahatlıkmış.eve dönünce yine başlicak
gercekten cok uzakmisannen yaninda olsa yardim da ederdi belki sanahos benimki yanimda ama yardim edemiyo
Naptin camasirlari
efferik bak erken kalkan yol alir
Hosgeldin canim
Hatırladım seni hoş geldin tekrardan
Yok canım kayınvalidem kayınbabam rahmetli.görümcelerime giderim amaSenin kizin gece uykulari nasil canim
Yok mu sizin de kv falan az biraz da onlarin kafasini sisirin sizde
Şuanda uyanığım ayağımda sallıyorum canım... günü gününü tutmuyor bazen çok güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor.... 01deren87 yok canım kaynanası ama6 görümcesi var yaa bu arada etiketim niye olmuyorSenin kizin gece uykulari nasil canim
Yok mu sizin de kv falan az biraz da onlarin kafasini sisirin sizde