Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar bu gün yapılan işler kahvaltı yapıldı ondan sonra yıkanan bulaşıkları dizdim markete sigara almaya giderken çöp atıldı gelince masayı topladım çamaşır makinesini
Temizledim çekmecesine 90 derecede
Boş çalıştırdım sirke katım tüm kapıları sildim sarma sardım pişiyor
2 el çamaşır katladım 1 eldede yıkanıyor kızlar günlük ödev verelim
Olmasmı
Odev iyi fikir abla:KK49:
Allahtan hamile falan degilim:rolleyes::rolleyes:
Tabagi kaptim geliyorum ablaa:rolleyes::rolleyes:
Kızlar duvarları neyle siliyorsunuz
Valla canim benim duvarlarin hepsi siline bilen duvar kagidi o yuzden islak bezle silmem yetiyo:KK66:

Ben her zaman çamaşır suyu kulanıyordum dediler sarartiyor
Şimdi tablet eritip siliyorlar bende
Deniyecegim
Abla o tabletle bi kere hali sileyim dedim anam o ne elimi yika yika cikaramadim:KK57:

Odev iyi fikir abla:KK49:

Allahtan hamile falan degilim:rolleyes::rolleyes:

Tabagi kaptim geliyorum ablaa:rolleyes::rolleyes:

Valla canim benim duvarlarin hepsi siline bilen duvar kagidi o yuzden islak bezle silmem yetiyo:KK66:

Abla o tabletle bi kere hali sileyim dedim anam o ne elimi yika yika cikaramadim:KK57:
Ben halı ve koltukları hep tabletle sildiriyorum. Üzerinden de beyaz sirkeli suyla sildiriyorum çok temiz oluyor.

Ben geldim :21:neler yaptim hemen yazayim
  • Yataklar toplandi
  • Salon toplandi supurge acildi
  • Tozu alindi
  • Mutfak toplandi
  • Bulasiklar hall edildi
  • 3 makine camasir yikandi asildi
  • Wc lavabo kuvet ovuldu
Yemegi dun fazla yaptim bu gune de kaldi:21:
Aksama kombiye bakmasi icin usta gelicek anam bi baktim benim oglanlardan ikisi kaka yapmis:KK35:normalde bezlemiyorum ama oglr uykusuna ve gece uykusuna yatinca bezliyorum:KK35:uyanir uyanmaz kokuttular her yeri:KK35:cok da fena kokuturlar:eek:neyse pencereleri actim yarim bardak suda az biraz yumusatici kaynattim hemen ev miss gibi koktu:KK49:bu da ufak bi puf noktasi olsun:rolleyes:aslinda bizim topigi oncelerden okuyanlar bilirler ama yenilere fikir olur belki
Kolay gelsin canım ya.ben tatildeyim. Bulaşîk tm gaz devam ama.çocuklar rahatlik vermiyorlar.nereye gitsek sıkılıyorlar. İş yapmamakta rahatlıkmış.eve dönünce yine başlicak:KK47:

Hahhhhhh aynen kızzz annem biraz rahatladı şimdi sıra kayınvalide de:eek:
Senin kizin gece uykulari nasil canimo_O
Kolay gelsin canım ya.ben tatildeyim. Bulaşîk tm gaz devam ama.çocuklar rahatlik vermiyorlar.nereye gitsek sıkılıyorlar. İş yapmamakta rahatlıkmış.eve dönünce yine başlicak:KK47:
Yok mu sizin de kv falan az biraz da onlarin kafasini sisirin sizde:KK45:

o_Oo_Ogercekten cok uzakmiso_Oannen yaninda olsa yardim da ederdi belki sanao_Ohos benimki yanimda ama yardim edemiyo:KK43:

Naptin camasirlari:KK70:

:KK9:efferik bak erken kalkan yol alir:KK39:

Hosgeldin canim:KK36:

Hatırladım seni hoş geldin tekrardan

Hoşbuldum teşekkürler :21:

Yatağı düzelttim evi havalandırdım
Kızıma banyo yaptırdım
Turşu kurdum yemek yaptım
İki makine çamaşır yıkadım kurutmaya attım. Katladım.Kızımın eşyalarını ütüledim.
Mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım.
Bir posta daha ütü yapasım var uyumazsam tabi :halay:

Senin kizin gece uykulari nasil canimo_O

Yok mu sizin de kv falan az biraz da onlarin kafasini sisirin sizde:KK45:
Şuanda uyanığım ayağımda sallıyorum canım... günü gününü tutmuyor bazen çok güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor.... 01deren87 yok canım kaynanası ama6 görümcesi var:bicak: yaa bu arada etiketim niye olmuyor

X