- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.161
bn de burdayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldinbn de burdayim
Cokmus bayaAllah kolaylik versin canimBugün yapacaklarım
çocuklarımı yedirmek
Ortalığı toplamak yatakları oyuncakları kıyafetleri
Süpürmek silmek
Yerleri silmek
Çamaşır makineye atmak
Bulaşıkları yıkamak
Çamaşır katlamak
ütü yapmak
Banyo ve lavabo temizlemek
Toz almak
Dikiş yapmak sökülmüş şeyleri dikmek
Benim işim Bugünlük bu kadar
Güzelmiş kopya çekeyim birazSimdi soyle canim ben her gun salonu,gunasiri da diger odalari supururum.haftada bir dip kose tum mobilyalari cekip siler supururum.akdamdan ev acaip daginik oldugundan toplamak sil supure gecmek bile 3 saatimi aliyor.o yuzden kendimi yormamak adina sadece yatak odasini farkli gun temizliyorum.
- Haftanin 1.gunu yatak odasi haric her yeri silip supuruyorum.
- 2.gun yatak odasi,kapi onu on balkonu supurup siliyorum
- 3.gun cocuklarin nevresimlerini yikiyorum
- 4.gun kendi nevresimlerimizi yikiyorum
- 5.gun borek corek tatli ne yapa yapa bilirsem artik yapiyorum ki cumaretsi pazar cocuklar evdeyken yesinler
- Cumartesi pazar sadece topluyorum
- Pazar ya da cumartesi aksami da utu yapiyorum
Bebekli anneler belki motivasyon verir size izleyin
Fazla süremiyor canım ana evinin Sefa’sını benim kızım küçük durmuyor diğer ablam rahatsız yatıyor eeeee doğal olaraktan bütün işler yine @01deren87 yer kalıyorrrrAmin hepimizin insallah canim
Ana evinin sefasini sur canim
Cok da kullanisli olur dimi abla
Camasir ayirma derdine son
ablacım benim zaten geçen bir aylık yatılı misafirim vardı hiç eksik olmadı Rabbim de eksikliğini göstermesin hayırlısıylaNasilsin canim?senin de mi misafirlerin var
buda gece çıktı karşıma 10 çocuklu bir annenin hayatı
bende izleyince bu çocukları neden giydirmiyor diye düşündüm evetMaşallah kadın hiç boş durmamış:) , çocuklar niye çıplak geziyor acaba? Biz iki üç taneye zor bakıyoz, aman Allah 'ım!
Yapıyoruz :) :)hanımlar iş yapiyormusunz
Ben de oyleyim annemlere gidince cocuklar iyice azitiyolarKızlar annemde olduğum için fazla rapor veremiyorum.ama bulaşık yîkayıp bol bol çocuklara bakıyorum.yģenlerimde burda olunca .çocuklara bakmak iş yapmaktan daha zor
Valla ben ya bi gun onceden yemegi fazla yapiyorum ya da kolay seyler kofte patates gibiTemizlik yaptıgınız gün yemek ne yapıyorsunuz hanımlar 1 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var
Ona ben de dikkat ettimbakimli anne olucaz diye yapmadiklari sey kalmadiCanım temizliği geçtim de o kadındaki tırnaklar ne öyle yaaa bebeğe yazık valla
Ablana gecmis olsun canimKızlar nasılsınız bakalım ben annemdeyim.... uzaktan ablam @01deren87 geldi... büyük ablam burda bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu o da annemde kalıyor... 5 çocuk .. 3 kız (biziz)annem babam ve anneannem var evin halini görsenizzzz oerişan çocuklar hiç durmuyor.... bugün bi ablam 3 çocuğu alıp dışarı çıkardı ... bende bütün evi dip köşe süpürdüm.... şimdi de kızımı sallıyorum ama çok tempolu geçiyor yaaaaaa kız BirTutamMutluluk20 sen 4 çocukla nasıl yapıyon vallaaa
Daha fazla camasir camasir diyedirMaşallah kadın hiç boş durmamış:) , çocuklar niye çıplak geziyor acaba? Biz iki üç taneye zor bakıyoz, aman Allah 'ım!
Allahim sana da nasip etsin insallah canimbende izleyince bu çocukları neden giydirmiyor diye düşündüm evet
benim daha bebek yok bakalım ben ne hal olucam hayal edince bile bir gülme alıyor beniiii