- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.281
ne ka cok gorusuyon kiz bu velilerle tasinsinlar size de kurtulun barioooooooohhhhhhh
ben de haftaya oğluşun ürtmeninin çağırmayı düşünüyorum
tabi birkaç da veli olacak
onun için büyüüüüüüüükkkkkkkkkkkkk bi temizliğe başliicam
kapı-tül-cam-v.s....
doğalgaz var ama 400 tl geliyo fatura, inanın ılık bile olmuyo ısınsamda ödesem neyse bende oturduğum odada ufo yakıyorum bide mutfakta küçük ısıtıcı var idare ediyorum kış boyu kat kat giyinerek 2 senelik evliyim bu ev eşimin ailesine ait annemlerin ev çok sıcaktı alışamıyorum çatı yaptırmayı düşündük ama buraların akibeti belli değil tapuları yokta ocağa kadar belli olucakmış bende temizz sıcak bi eve kavuşurum inşallah :))) soğuktan iş yapasımda gelmiyo battaniye altında kızlar
ne ka cok gorusuyon kiz bu velilerle tasinsinlar size de kurtulun bari
valla okudukca icim ciz etti insallah kurtlursunuz o evden de istediginiz gibi bi yere tasinirsiniz biran oncedoğalgaz var ama 400 tl geliyo fatura, inanın ılık bile olmuyo ısınsamda ödesem neyse bende oturduğum odada ufo yakıyorum bide mutfakta küçük ısıtıcı var idare ediyorum kış boyu kat kat giyinerek 2 senelik evliyim bu ev eşimin ailesine ait annemlerin ev çok sıcaktı alışamıyorum çatı yaptırmayı düşündük ama buraların akibeti belli değil tapuları yokta ocağa kadar belli olucakmış bende temizz sıcak bi eve kavuşurum inşallah :))) soğuktan iş yapasımda gelmiyo battaniye altında kızlar
ooooooooo estoş gelmiş hoşgelmiş
merhaba beraycim
aa demin burda gunesli hava vardi ben de nevresimlerimi yikarim diye dusunuyodum bi baktim hava kapandi yagmur yagacak galiba bizde de:26:
nerede yağıyor bu yağmur :26:
istanbul soğuk bulutlu ama yağmur yok
bizim burası soğuk ama yağmur yok hatta güneş bile var birazcık
hoşbuldum yelizcik ama kaçıyorum
Merhaba AzerincimmBurdaa Çok Kötü Yağmur Yağıyorr. İçim Karardı yawww
Bu Yağmur Antalya'da Yağıyorr. Acayippp yağıyorr hemdee
Ooohh ne güzell. Orayada Gönderiyorum Yağmurdannn
...
uzerlerine tiklayip bakarsaniz iki resim arasindaki 20 farki bula bilirsiniz
kızlar ya benim gibi çalışanlar ne yapsın ne güzel rahat rahat yapıyorsunuz işlerinizi:26::26:
doğalgaz var ama 400 tl geliyo fatura, inanın ılık bile olmuyo ısınsamda ödesem neyse bende oturduğum odada ufo yakıyorum bide mutfakta küçük ısıtıcı var idare ediyorum kış boyu kat kat giyinerek 2 senelik evliyim bu ev eşimin ailesine ait annemlerin ev çok sıcaktı alışamıyorum çatı yaptırmayı düşündük ama buraların akibeti belli değil tapuları yokta ocağa kadar belli olucakmış bende temizz sıcak bi eve kavuşurum inşallah :))) soğuktan iş yapasımda gelmiyo battaniye altında kızlar
kızlar dün arkadaşımda kalmıştım tabi dün eski iş yerime gitcem diye süslendim püslendim hiç iş yapmadım:) bugünde geldim sabah 10 da eve kocaiş uyyo girdim yanına uyudum dünden uykusuzdum vallahi:)
neyse şimdi kocişe söz veridğim ıspanaklı kol böreğini yapcam kahvaltı yapcaz birlikte:)
makinaya çamaşır atcam
bulaşık makinasına bulaşık atcam sonnada gidip banyoyu dip köşe bucak temzilicem fayanslarını falan bide evi toplarım dün dağıtmışım azıcık bugünlük yeter ama yarın kociş gündüz çalışıyo artık yırtınıp dururum iznim bitmesine 4 gün kaldı yarında halılar camlar ve kapılar var sırada allah yardım etsin bana:) yarın büyük gün perdelerde yıkancak :) bazıları ütü istiyo onları ütülicem:)
himm simdi tamamen cikarmak zor olucak ya
ama ben camasir suyu olmadiginda deterjanla temizliyorum o da guzel oluyo
ama hic bi sey malesef camasir suyunun yerini tutmuyo
ben ayda bir tuz ruhuyla temizliyorum muthis oluyo ya
diger gunleri daha cok deterjanla
kızlar dün arkadaşımda kalmıştım tabi dün eski iş yerime gitcem diye süslendim püslendim hiç iş yapmadım:) bugünde geldim sabah 10 da eve kocaiş uyyo girdim yanına uyudum dünden uykusuzdum vallahi:)
neyse şimdi kocişe söz veridğim ıspanaklı kol böreğini yapcam kahvaltı yapcaz birlikte:)
makinaya çamaşır atcam
bulaşık makinasına bulaşık atcam sonnada gidip banyoyu dip köşe bucak temzilicem fayanslarını falan bide evi toplarım dün dağıtmışım azıcık bugünlük yeter ama yarın kociş gündüz çalışıyo artık yırtınıp dururum iznim bitmesine 4 gün kaldı yarında halılar camlar ve kapılar var sırada allah yardım etsin bana:) yarın büyük gün perdelerde yıkancak :) bazıları ütü istiyo onları ütülicem:)
biraz olurmu azerinim ya şaka yaptımçok özliycem ben sizi şimdi kalktım kocişin uyanmasını bekliyorum sonra birlikte çıkıcaz hepinzii öptüm kendinize iyi bakın allaha emanet olun
deftere yazı yazmayı seviyo ama şu a4 kağıtlarında verilen ödevleri yapmayı hiç sevmiyo
bu kizimin kalemle yazdigi yer
oncesi sonrasi
zor temize cikardim valla
Eki Görüntüle 575041
Eki Görüntüle 575043
Eki Görüntüle 575044
Eki Görüntüle 575045
bu da balkonun tavani yarisini sildim fotosunu cekiyim de kizlar 2 resim arasindaki farki gorsun dedim
bana pasakli demeyin evdeki cadi yapiii hepsini
sol kismini sildim sag kirli:27
Eki Görüntüle 575046
uzerlerine tiklayip bakarsaniz iki resim arasindaki 20 farki bula bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?