Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ev işleriyle başım cidden dertte..
Sevmiyorum hiç ama hiç ve yapmamak da rahatsız etmiyor doğrusu ama bir tere kadar h.içi çalışıyoruz cteside dahil pazar işe geçti ama gergin geçti hani..
Eşimle yaptık ama düzensizim ben aslında h.içi derli topku olsam o yok bende eşim derli toplu olmasa da asla dağıtmaz eşyasını oraya buraya atmaz ama ben.. bu huyumu köerltmem lazım ama nasıl fikri olan var mıdır

kızlar bura bayagıdır boş
ya bende fazla giremiyorum
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 Zeytintanem Zeytintanem
de girmiyorlar fazla arada yazalım
Selam abla :KK52: son zamanda cok stresli geciyor malesef.. esimin aile sorunlar var ciddi anlamda, kayinvalidem görümceler izine gitti kayinbaba yalniz kahvalti yemek bana bakiyor suan hic vakit bulamiyorum buraya girmeye
Nasilsin abla?

Ev işleriyle başım cidden dertte..
Sevmiyorum hiç ama hiç ve yapmamak da rahatsız etmiyor doğrusu ama bir tere kadar h.içi çalışıyoruz cteside dahil pazar işe geçti ama gergin geçti hani..
Eşimle yaptık ama düzensizim ben aslında h.içi derli topku olsam o yok bende eşim derli toplu olmasa da asla dağıtmaz eşyasını oraya buraya atmaz ama ben.. bu huyumu köerltmem lazım ama nasıl fikri olan var mıdır
bu arada hoş geldin aramıza buraya yaz günlük bir kaç işinin bakalım ne kadar yapacaksın
yazınca güzel oluyor:KK69:

bu gün yapılan işler yataklar toplandı
kahvaltı yapıldı mulaşık makinam
için servis geldi kaç gündür elde yıkanıyordu
evi toplandı çamaşır toplandı mutfak havlularını
çamaşır suyuna bastırdım banyo havluları yıkanıyor
şimdilik bu kadar:-)

All is well All is well nasıl gidiyor işler ben bu gün mutfak
dolaplarını sildi çöp atım çamaşır yıkandı bir el
eski bir masa ve paspas atım
Bugün işten geldim hemen bul.mak.boşaltıp doldurdum verilecek çalışma masamı ,tv ünite verdim ev oda değişikliği için evi azalttım yemek yapıldı bu kadar bugünlük yarında kitap seçip kütüp.vereceklerimi ayıracagım inş.planım böyle iş sonrası yapılacaklar hergun kafamda bir iş belirleyip yapacagım artık buraya da yazmak iyi oluyor

Bugün işten geldim hemen bul.mak.boşaltıp doldurdum verilecek çalışma masamı ,tv ünite verdim ev oda değişikliği için evi azalttım yemek yapıldı bu kadar bugünlük yarında kitap seçip kütüp.vereceklerimi ayıracagım inş.planım böyle iş sonrası yapılacaklar hergun kafamda bir iş belirleyip yapacagım artık buraya da yazmak iyi oluyor
hemde nasıl temizligi çok severim
o yüzden buraya yazınca çok mutlu oluyorum
daha çok yapasım geliyor iş :temizlik:

X