- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.261
günaydın kızlar benimikde arçelik
10 yıl oldu alalı çok temiz yıkıyordu
artık eskimiş ondan
10 yıl oldu alalı çok temiz yıkıyordu
artık eskimiş ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım hiç ayrı kalmayıncaya öyle oluyorKıyamam ya sana düşkün olması çok iyi bişey ama hiç annesini aramayan önemsemeyen çocuklarda var.
Selam abla son zamanda cok stresli geciyor malesef.. esimin aile sorunlar var ciddi anlamda, kayinvalidem görümceler izine gitti kayinbaba yalniz kahvalti yemek bana bakiyor suan hic vakit bulamiyorum buraya girmeyekızlar bura bayagıdır boş
ya bende fazla giremiyorum
BirTutamMutluluk20 Zeytintanem
de girmiyorlar fazla arada yazalım
çok şükür iyiyizSelam abla son zamanda cok stresli geciyor malesef.. esimin aile sorunlar var ciddi anlamda, kayinvalidem görümceler izine gitti kayinbaba yalniz kahvalti yemek bana bakiyor suan hic vakit bulamiyorum buraya girmeye
Nasilsin abla?
bu arada hoş geldin aramıza buraya yaz günlük bir kaç işinin bakalım ne kadar yapacaksınEv işleriyle başım cidden dertte..
Sevmiyorum hiç ama hiç ve yapmamak da rahatsız etmiyor doğrusu ama bir tere kadar h.içi çalışıyoruz cteside dahil pazar işe geçti ama gergin geçti hani..
Eşimle yaptık ama düzensizim ben aslında h.içi derli topku olsam o yok bende eşim derli toplu olmasa da asla dağıtmaz eşyasını oraya buraya atmaz ama ben.. bu huyumu köerltmem lazım ama nasıl fikri olan var mıdır
Çok iyi olur dün akşam ütü yapıldı birde makinam bozuk benimde garantisi de yeni bitti kurulama yapmıyor ıslak ve bayağı ıslak bırakıyorbu arada hoş geldin aramıza buraya yaz günlük bir kaç işinin bakalım ne kadar yapacaksın
yazınca güzel oluyor
Bugün işten geldim hemen bul.mak.boşaltıp doldurdum verilecek çalışma masamı ,tv ünite verdim ev oda değişikliği için evi azalttım yemek yapıldı bu kadar bugünlük yarında kitap seçip kütüp.vereceklerimi ayıracagım inş.planım böyle iş sonrası yapılacaklar hergun kafamda bir iş belirleyip yapacagım artık buraya da yazmak iyi oluyorAll is well nasıl gidiyor işler ben bu gün mutfak
dolaplarını sildi çöp atım çamaşır yıkandı bir el
eski bir masa ve paspas atım
hemde nasıl temizligi çok severimBugün işten geldim hemen bul.mak.boşaltıp doldurdum verilecek çalışma masamı ,tv ünite verdim ev oda değişikliği için evi azalttım yemek yapıldı bu kadar bugünlük yarında kitap seçip kütüp.vereceklerimi ayıracagım inş.planım böyle iş sonrası yapılacaklar hergun kafamda bir iş belirleyip yapacagım artık buraya da yazmak iyi oluyor
Ben okuyorum da aslında yazmıyorum, ,,malum hamilelik ten dolayi pek is yapamıyorum daBirTutamMutluluk20 ve kızlardan ses çıkmıyor
yapma zaten nasılsın havada çok sıcak sizin orada sıcakmıBen okuyorum da aslında yazmıyorum, ,,malum hamilelik ten dolayi pek is yapamıyorum da
BOL bol yatıyorum, ,,,evet çok sıcak klima olmadan duramiyoruzyapma zaten nasılsın havada çok sıcak sizin orada sıcakmı
bizde öyle ya çocuklar önünde yatıyorlarBOL bol yatıyorum, ,,,evet çok sıcak klima olmadan duramiyoruz
Gram esmiyor ki hava ruhum sıkılıyor vallabizde öyle ya çocuklar önünde yatıyorlar
ben balkonda
Burda hergün yağmur karadeniz gelini olmak ama annemlerde yanıyoruz az kaldı tatile gitmeyegun sayıyıruzbende yatarım belki