- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.241
sagolasın canım yaHadi hayırlı olsun abla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolasın canım yaHadi hayırlı olsun abla :)
Hosgeldin sefa getirdin kuzummkizlar ben geldim:))
nasilssiniz bakalim
kkya telden girmek o kadar zor oluyo ki artik sogudum resmen sitedeno yuzden uzun zamandir girmiyordum
hasretinize dayanamadim geldim yine:)
ama yorum yazmak iskence resmen
Sizin oralarda güzel buralarda çok sıcaaak napıyon kız bütün gün :)Hanimlar bende girmiyorum pek aklima gelmiyor heralde hava güzel bütün gün popmun üstüne oturmadigim icindir
Cnm nasılsın ya benim teli bozuk ondan giremiyorum,,,eeeee artık güzel bir doğum hediyesini bekliyorum artık bi telefon gelsin yani dimi,,,,,doğumundan 6 eylül de olacak işte son hazırlıklar filan,,,cok cabuk yoruluyorum, ,,ya var ya söyle son ses müzikte aksama kadar temizlik yapmayı özledim, ,,,İyi akşamlaar :) valla siteye girmek benim bile aklıma gelmiyor çoğu zaman sadece girip bildirime bakıyorum varsa onlara cevap veriyorum en iyisi biz buraya her yazışımızda birbirimizi etiketleyelim nasıl fikir :) Zeytintanem @yorgun anneanne @Kmsl Hnd BirTutamMutluluk20
İyiyim canım bende evdeyim genelde klimanın altında yatıyorum valla şuan :) Kıyamam sana az kalmış artık dişini sık biraz daha ailenden falan yardıma gelen olmuyo mu canım? Bence telefonu haketmişsi kesinliklee :)Cnm nasılsın ya benim teli bozuk ondan giremiyorum,,,eeeee artık güzel bir doğum hediyesini bekliyorum artık bi telefon gelsin yani dimi,,,,,doğumundan 6 eylül de olacak işte son hazırlıklar filan,,,cok cabuk yoruluyorum, ,,ya var ya söyle son ses müzikte aksama kadar temizlik yapmayı özledim, ,,,
BOL bol dinleniyorum canım zaten is filan yapmıyorum kızım çok yardımcı oluyor banaİyiyim canım bende evdeyim genelde klimanın altında yatıyorum valla şuan :) Kıyamam sana az kalmış artık dişini sık biraz daha ailenden falan yardıma gelen olmuyo mu canım? Bence telefonu haketmişsi kesinliklee :)
Yaa yerim ben onu kaç yaşındaydı canım kızın? İşte derlerya kız olsunda çörden çöpten olsun diye çok doğru :)BOL bol dinleniyorum canım zaten is filan yapmıyorum kızım çok yardımcı oluyor bana
11 yaşında canım. ..şimdi babaanne siyle tatile gitti ama her aradığım da ağlıyor çok özledim diye beni çağırıyor yaninaYaa yerim ben onu kaç yaşındaydı canım kızın? İşte derlerya kız olsunda çörden çöpten olsun diye çok doğru :)
Eline sağlık abla maşallah :) annemin makinasıda öyle iyi yıkamıyor hiç Arçelikti onun bi daha arçelik almıcam deyip duruyor :)mutfak dolabının üstü silindi
camı ve balkon kapısı silindi
buzdolabının üstündeki dolap silindi
iki çamaşır makinası ve kapakları silindi
deterjan koydugum bölüm silindi yemek yapıldı
birde benim bulaşık makinam temiz yıkamıyor
bulaşıklar elde yıkandı 10 yıl oldu alalı yeni makina lazım
bana
Kıyamam ya sana düşkün olması çok iyi bişey ama hiç annesini aramayan önemsemeyen çocuklarda var.11 yaşında canım. ..şimdi babaanne siyle tatile gitti ama her aradığım da ağlıyor çok özledim diye beni çağırıyor yanina