Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Nasıl gördün canım ya et parçası mıydı:18:
Bebek gibimiydi:18:ay kusura bakma boyle soruyorum ama merak ettim gördüm deyince
...

Bildiğin bebek gibiydi..
Sağ yana yatmış gibi..
Kolları minicikti..
Kollar kafa gövde belliydi..
Ama sanki bütünmüş gibi..
Sanki bir zarla kaplıydı yani..
Bacakları belirsizdi ama..
Altı haftalıktı SAT'a göre, ama dr göre geç döllenmiş..
Yani daha küçüktü aslında..
Bozuk 1 tl düşün, o kadar minikti..

hb bebeğim. :KK19: yok uyumuyo. hep oyun oynuyo. :KK55: uyursa da 15 dk max. Siz ne ara yapıyosunuz işleri kızlar ya? :26: bnm oğluş 6 aylık olcak 17 sinde. çok da yaramaz :KK35:

Oyun oynuyorsa ne mutlu valla, benimki kız çocuğuyken onu bile yapmıyordu..
Hiiiiç bilmem yerde yuvarlansın..
Yanında olayım ya da olmayayım..
Yatmaktan nefret ederdi, hala da yastık gördü mü kaçar :KK37:
Hiç unutmuyorum misafir gelecek diye tülbentle önüme bağladm da kek çırptım bir kere :KK52:
Rabbim nazardan korusun, en ama en tatlı zamanları :KK16:
Gerçi büyüdükçe sevgi de büyüyor sanki :KK16:

canım saç spreyim yokki ,evde ne varsa denedim bulaşık süngeriyle ovdum yok yok çıkmıyooo:KK50::KK50::KK50::KK50: çıldırıcam
erken mudahele etsen daha iyi olurdu ama evdeki her seyi denediysen yapacak bi sey yok askitom
evde sigara kulu varsa bi de onla dene:26:
Bildiğin bebek gibiydi..
Sağ yana yatmış gibi..
Kolları minicikti..
aa ne diyosun ben daha onun sivi oldugunu zann ediyodum:18:ben gorsem kalpten giderdim heralde:18:

...
aa ne diyosun ben daha onun sivi oldugunu zann ediyodum:18:ben gorsem kalpten giderdim heralde:18:

Yumuşacıktı zaten...
O kadar gördüğüm, farkettiğim halde, hatta kızım küçük erken aslında dediğim halde çok ağlamıştım :KK5:
Hayırlı bir zamanda tekrar nasip eder inşallah Allahım...
Bi de o zamanın ne zaman olduğunu bilsem...

erken mudahele etsen daha iyi olurdu ama evdeki her seyi denediysen yapacak bi sey yok askitom
evde sigara kulu varsa bi de onla dene:26:

yok canım ya sigara kullanmıyoruz konu açtım az önce resmini yükledim bi bakarmısın acaba arap sabıunuyla falan çıkarmı:2::2::2:

Bildiğin bebek gibiydi..
Sağ yana yatmış gibi..
Kolları minicikti..

Oyun oynuyorsa ne mutlu valla, benimki kız çocuğuyken onu bile yapmıyordu..
Hiiiiç bilmem yerde yuvarlansın..
Yanında olayım ya da olmayayım..
Yatmaktan nefret ederdi, hala da yastık gördü mü kaçar :KK37:
Hiç unutmuyorum misafir gelecek diye tülbentle önüme bağladm da kek çırptım bir kere :KK52:
Rabbim nazardan korusun, en ama en tatlı zamanları :KK16:
Gerçi büyüdükçe sevgi de büyüyor sanki :KK16:

düşükmü yaptın cnm? :26: kaçırdım orayı. çok geçmiş olsun. kızına Allah uzun ömür versin.

aa benim cadi da oyleydi ben de nereye gitsem goturuyodum kendimle mutfakta falan maymunluk yapa yapa isimi yapiyodum:KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9: 2 sene sonrasını düşünemiyorum. böyle tatlı yaramazlıkları olsunda vahşi olmasın ya. :KK4: inşallah güzel terbiye verebilirim. :44:

Yumuşacıktı zaten...
O kadar gördüğüm, farkettiğim halde, hatta kızım küçük erken aslında dediğim halde çok ağlamıştım :KK5:
Hayırlı bir zamanda tekrar nasip eder inşallah Allahım...
Bi de o zamanın ne zaman olduğunu bilsem...
insallah canim Allah sana da bana da istegen her kese ikinci kez anne olmayi nasip eder
yok canım ya sigara kullanmıyoruz konu açtım az önce resmini yükledim bi bakarmısın acaba arap sabıunuyla falan çıkarmı:2::2::2:
yok canim ya arap sabunu cikarmaz dediyim gibi sac spreyi bi de saf alkol cikarir bence
aksam esin gelince soyle alsin
düşükmü yaptın cnm? :26: kaçırdım orayı. çok geçmiş olsun. kızına Allah uzun ömür versin.

:KK9::KK9: 2 sene sonrasını düşünemiyorum. böyle tatlı yaramazlıkları olsunda vahşi olmasın ya. :KK4: inşallah güzel terbiye verebilirim. :44:
merak etme canim senin gibi annesi varken cok iyi terbiye alicagina eminim ben:KK19:

insallah canim Allah sana da bana da istegen her kese ikinci kez anne olmayi nasip eder

yok canim ya arap sabunu cikarmaz dediyim gibi sac spreyi bi de saf alkol cikarir bence
aksam esin gelince soyle alsin

merak etme canim senin gibi annesi varken cok iyi terbiye alicagina eminim ben:KK19:

inşallah cnm bnm, çok sağol :KK16: :KK48:

bulaşığı yıkadım, sobaları yaktım,mutfağı düzenledim,evi süpürdüm sildim:21:
şimdi dinleniyorum:126:asılcak çamaşırlar var onları asıcam,yemek yapıcam:KK31:

bulaşığı yıkadım, sobaları yaktım,mutfağı düzenledim,evi süpürdüm sildim:21:
şimdi dinleniyorum:126:asılcak çamaşırlar var onları asıcam,yemek yapıcam:KK31:

ohh vuslatım ne güzel yine formundasın
benim canım bugün hiçbirşey yapmak istemiyor nedense
biri bana kızsın yoksa yerimden kalkamıycam ya offf:KK14:

kızlar dıdım geldim işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:)
işlerim bitmedi ama dinlenme molası verdim soluğu burda aldım kızlar bugün işe biraz geç başladım halbuki sabah 6.30 da kalktım ama 11 de başladım uyuz uyuz dolandım kendimi motive ettim:)
önce evimi süpürdüm sildim hiç toz işine girmedim
sonna koltuklarımın minderlerinin yüzünü makinaya attım koltuklarımı sildim
sandalyelerimi sildim
ayakkabılıgımı temizledim
aynalı konsolumu temziledim çekmecelerin içini düzenledim:)
sonna buzdolabımın içini boşalttım
doğru pazara gittim çnkü toplancaktı:)
şimdi geldim dinlendim kalkıp buzdolabımı temzilicem içini yıkıcam banyda silcem onun suyu akarkende yemek yapcam yemek basit zaten mantarı fırına sürcem bide çorba karıştırırım yanına bide salata oldu bitti
yemekten sonrada ütümü yapcam
aslında sorun işi gözümüzde büyütmemiz büyütmesek problem yok bugün 4 saat of nasıl yapcam of nasıl etcem dedim dedim bi kalktım 6 saatte dinlene dinlene hepsini yaptım:) aslında sabahtan başlasaydım saat 2 de herşey bitmiş olcaktı:)
neyse kalkıp buzdolabımı temzilim yemek yapim adam gelince duvarları kemirmeyelim:)

kızlar dıdım geldim işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:)
işlerim bitmedi ama dinlenme molası verdim soluğu burda aldım kızlar bugün işe biraz geç başladım halbuki sabah 6.30 da kalktım ama 11 de başladım uyuz uyuz dolandım kendimi motive ettim:)
önce evimi süpürdüm sildim hiç toz işine girmedim
sonna koltuklarımın minderlerinin yüzünü makinaya attım koltuklarımı sildim
sandalyelerimi sildim
ayakkabılıgımı temizledim
aynalı konsolumu temziledim çekmecelerin içini düzenledim:)
sonna buzdolabımın içini boşalttım
doğru pazara gittim çnkü toplancaktı:)
şimdi geldim dinlendim kalkıp buzdolabımı temzilicem içini yıkıcam banyda silcem onun suyu akarkende yemek yapcam yemek basit zaten mantarı fırına sürcem bide çorba karıştırırım yanına bide salata oldu bitti
yemekten sonrada ütümü yapcam
aslında sorun işi gözümüzde büyütmemiz büyütmesek problem yok bugün 4 saat of nasıl yapcam of nasıl etcem dedim dedim bi kalktım 6 saatte dinlene dinlene hepsini yaptım:) aslında sabahtan başlasaydım saat 2 de herşey bitmiş olcaktı:)
neyse kalkıp buzdolabımı temzilim yemek yapim adam gelince duvarları kemirmeyelim:)

maşallah sana ne kadar çok çalışmışsın bugün:nazar::nazar::nazar:

Kızlarr Bendee bugün Ütü Yaptımm:KK47::KK47::KK47:

Renklilerimi makinaya attım Yıkanıyoo:KK53::KK53::KK53:

Ortalığı Toparladım:KK16::KK16:

Mutfağımı Temizledimm:KK24::KK24::KK24::KK24:

Şimdideee Oturuyorumm:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Birazdan Kendime Yemek yapıcamm yicemm:KK56::KK56::KK56::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Eşim Bugün Nöbetçi zatenn:KK19::KK19::KK19:

Anlıyacağınızz Bugün yalnızımm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

X