En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kimseler yok galiba oysaki baharda geldi havalar çok güzel gidiyor bahar temizliği yapan yokmubizede ilham gelse ben geçen hafta camları sildim balkonumu temizledim salonun ve mutfağın perdeleri kötü olmuştu onları değiştirdik bu fırsat silinmiş oldu bu haftada ancak çamaşır yıka kaldırla geciyor halıları yikamaya vericem koltukları duvarları silicem 1 hafta daha gecsin diorum bakalım

Ben erken bahar temizliği yaptım 3 hafta oldu. Tabiki yapılacak daha çok iş var da artık o azmi bulamıyorum kendimde. yavaş yavaş halıları vermem lazım yıkanması için. Camlarımın silinmesi lazım. Temizlenmesi gereken ufak tefek dolap içleri var.

cimcime50 ,duha,yumurcak nerelerdesiniz yahu iyice boşladınız sayfayı.
Evet canım farkındayım ama çok iştahlı bi şekilde temizlik yapamıyorum
Dün oturma odasını çocuk odasını antreyi mutfağı süpürdüm toz aldım mutfağı topladım çamaşır astım sonraçocukları parka çıkardım bugün ise sadece dağınıklık toplayıp toz aldım çamaşırları topladım ve bi makina daha çamaşır serdim sonra yine çocukların parka götürdüm daha sonra da markete gidip geldim yemek hazırladım şimdş yedik ve çay hazırlanıyor çay içip dinlenicem inşallah parkta çok yorulmuşum

Malesef bende de çok yok mecburiyetten yapıyorum güneşli havalarda bazen bi enerji geliyor o ara ne yaparsam iste

Günaydın bayanlar
Dün biraz mutfak dolaplarını sildim hepsini silim istedim ama çocuklar durmadı tezgahı ocağı temizledim evi supurdum sildim yemek yaptım bulaşık makinesini çalıştırdım 2 makine çamaşır yıkadım 1 sepetini serdim 1 sepetide sabah kahvaltı hazırlarken serdim kahvaltidan sonra bulaşık makinesini boşaltim kirlileri dizdim yatak odasını havalandırdım topladım bakalım bugün daha neler yapicam

dün evi toparladım,yemek yaptım,yedik mutfağı toparladım,bulaşık makinasını çalıştırdım,kahve yaptım içtik,kızım ateşliydi biraz mızmızdı o yüzden başka bi iş yapamadım

cmt evi toparladım,nakinaya çamaşır attım,yemek hazırladım,yedik,çay kahve faslı gün bitti,pazar evi toparladım,kahvaltı hazırladım,makinaya çamaşır attım,nevresimleri değiştirdim,eşim evi süpürdü(ben şok)banyoyu yıkadı,akşam yemeğini hazırladım,kuruyan çamaşırları topladım,katladım,yerleştirdim,bu akşamda kuruyanları katlayıp yerleştircem,ütü yaptım,kalan zamandada yattım kendime keyif izni verdim.

ctesi dinlendim ve tüm gün dışarıdaydık. hiçbir şey yapamadım.
eve gelince kızı yıkadım, uykuya hazırladım.

pazar da çoğunlukla dışarıdaydık. eve gelince yemek yaptım. çorba ve kuru fasulye.
evi süpürdüm
2 makine çamaşır yıkadım ve astım.
mutfağı toparladım.
bulaşık makinesini çalıştırdım.
katlanacak 2 parça nevresimi katladım.

bu kadar.

CKbeautyandsheer ismin çok garip okumaya çalışıyorum okunmuyor yazmaya çalışıyorum yazılmıyor.Hastanede çalışıyorum ben CK diye tahlil var kanser testi diye geçiyo (tam kanser testi değil) ismini görünce kanserli kız yazmış yine diyorum Allah korusun yaa

Tahlile veya kanserle bir alakam şimdilik yok. Olmaması hepimiz için duamdır.

İsmime gelince "@" işaretinden sonra boşluk yapmadan CKb yazarsan direkt ismim çıkıyor. ona tıklarsın :)

Hayirli aksamlar kizlar bayadir yazmiyordum
Dip kose bahar temizligi yapmiycam diyordum ama duramadim,
Koltuklari silicem,mutfak doplaparin icini silicem,gardrobu biraz hallettim kalani yapilacak
Tulleri yikayip camlari silicem nasipse

Bugun
Ev supurdum
Wc yikadim,paspaslari yikandi
Kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim
Yemek yaptim,yogurt corbasi taze fasulye yemegi.
Yemek sonrasi mutfagi toplayip dolap yuzu falan sildim.
Oglumu yikiycaktim uyudu kaldi.

dün evi toparladım,önceki günden kalan kuruyan çamaşırları katladım kaldırdım.Yemek yaptım,yedik,mutfağı toparladım,eşimin tatlı yapası tuttu,tel kadayıf almış biraz yardım ettim,sonra yattım,sabah bi kalktım mutfak berbat oturma odası berbat hemeh kahvaltı hazırladım evi toparladım biraz kalanı akşama artık.

Duha22 nerelerdesin canım sen yaa YUMURCAK ta yok huhuuu
Buralardayim canim yazamadim yogunluktan yoksa iş cokk bos durmadım yazmadigim süreçte
Bugunum mutfakta gecti
Öncelikle Findiklarn kabuklarini temizledim sonr dövdüm
Kakaolu tarcinli uzeri cevizli kek ve kabartma tozlu pogaca yaptim yarin icin kursa
Arkadsa limonlu kek yaptim
Defaten mutfagi topladim,elde bulasik yikadim baya,makinayi da doldurdum calistirdim
Ev supurdum.
Bulasik makinasini bosalltim
Arkadsa gittim gecmis olsuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…