- 11 Mart 2017
- 28
- 7
- 6
- 54
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.761
Benimde halilari yikamaya vermem gereliyor ilk defa verecegim simdiye kadar balkonumda yikatiyordum boyada yaptirmam gerekiyor ne zaman baslarim bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah heryer tertemiz olmuş.Dün yaptıklarım :
Bütün evi topladım(çok dağınık değildi )
Terası yıkadım (tertemiz oldu )
Mutfak toplandı tezgah pırıl pırıl oldu.
Banyoyu yerleri fayanslarına kadar fırçaladım duruladım sildim aynasını lavaboyu temizledim klozeti domestosladım .
Ne kadar yıkanmış kıyafet varsa dolaplara yerleştirildi ütüsü olan ütülendi.
Ev süpürüldü en son yerler silindi.
Yemekler yapıldı bugün de aynı menüye devam (tarhana çorbası patates oturtma bulgur pilavı )
Bugün İŞ YOK çok şükür her yer toplu temiz önümüzdeki hafta halılarımı yıkamacıya vermeyi düşünüyorum hava açarsa .0 arada camlarımı silip tüllerimi yıkamayı düşünüyorum nasip bakalım .bugünkü Plan'ım arkadaş oturmasına gitmek .
Bugün oturma odasının perdesini yıkadım koltukların üzerine nemli bez koyup oklava ile vurdum tozu çıkarmış öyle selim bey söylemişti kanal d de koltuk üstlerini süpürdüm yerleri elimle sildim kapısını sildim toz aldım tam gaza gelmişken vileda ile duvarları sildim lekeli yerleri cifli bez işe temizledim içim ra
Geçmiş olsun canımKızlar evi falan boşverdim kum döküyorum ..ağrı sancı ve ben üçümüz mutlu Mesut yaşıyoruz sabahtan beri ...
geçmiş olsun bol bol su iç daha kolay dökersinKızlar evi falan boşverdim kum döküyorum ..ağrı sancı ve ben üçümüz mutlu Mesut yaşıyoruz sabahtan beri ...