• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben bu aralar doğru düzgün iş yapamıyorum onun için yazamıyorum da geçen akşam çocuk odasını değiştirdim oğlumun beşiğini yatak odasından çocuk odasına taşıdık eşimle tam şekil alamadı maalesef sürekli dağınıklığı ile uğraşıyorum bi sürü kağıt kalem toka kitap var onlarla yavaş yavaş ilgileniyorum çünkü sinirlerim bozuluyor bütğn odayı atasım geliyor

Dün yaptıklarım :
Bütün evi topladım(çok dağınık değildi )
Terası yıkadım (tertemiz oldu )
Mutfak toplandı tezgah pırıl pırıl oldu.
Banyoyu yerleri fayanslarına kadar fırçaladım duruladım sildim aynasını lavaboyu temizledim klozeti domestosladım .
Ne kadar yıkanmış kıyafet varsa dolaplara yerleştirildi ütüsü olan ütülendi.
Ev süpürüldü en son yerler silindi.
Yemekler yapıldı bugün de aynı menüye devam (tarhana çorbası patates oturtma bulgur pilavı )
Bugün İŞ YOK çok şükür her yer toplu temiz önümüzdeki hafta halılarımı yıkamacıya vermeyi düşünüyorum hava açarsa .0 arada camlarımı silip tüllerimi yıkamayı düşünüyorum nasip bakalım .bugünkü Plan'ım arkadaş oturmasına gitmek .

ooo
Dün yaptıklarım :
Bütün evi topladım(çok dağınık değildi )
Terası yıkadım (tertemiz oldu )
Mutfak toplandı tezgah pırıl pırıl oldu.
Banyoyu yerleri fayanslarına kadar fırçaladım duruladım sildim aynasını lavaboyu temizledim klozeti domestosladım .
Ne kadar yıkanmış kıyafet varsa dolaplara yerleştirildi ütüsü olan ütülendi.
Ev süpürüldü en son yerler silindi.
Yemekler yapıldı bugün de aynı menüye devam (tarhana çorbası patates oturtma bulgur pilavı )
Bugün İŞ YOK çok şükür her yer toplu temiz önümüzdeki hafta halılarımı yıkamacıya vermeyi düşünüyorum hava açarsa .0 arada camlarımı silip tüllerimi yıkamayı düşünüyorum nasip bakalım .bugünkü Plan'ım arkadaş oturmasına gitmek .
maşallah heryer tertemiz olmuş.

dün kaynanama gittim,babaannem ve kaynım için mevlüt okutmuştu misafirler hala gitmemişti.Ben geldikten yarım saat sonra gittiler,evini toparladım,bütün evi süpürdüm toz aldım sadece salonunu sildim,bulaşık makinasını boşalttım elde yıkanacakları yıkadım,akşam yemeğini birlikte yaptık,yedikten sonra bulaşıkları yıkadım çayı beklemedik çıktık kar yağıyodu .Eve geldik,meyve koydum,çerez koydum yedik,banyo yaptım,kızımıda yıkadım,wc-banyo yıkadım yattım,bugünde lazer randevum var iş çıkışı oraya gitcem inş sonrada temizliğe başlarım.

Bugün oturma odasının perdesini yıkadım koltukların üzerine nemli bez koyup oklava ile vurdum tozu çıkarmış öyle selim bey söylemişti kanal d de koltuk üstlerini süpürdüm yerleri elimle sildim kapısını sildim tam gaza gelmişken vileda ile duvarları sildim lekeli yerleri cifli bez işe temizledim içim rahatladı valla

Bugün oturma odasının perdesini yıkadım koltukların üzerine nemli bez koyup oklava ile vurdum tozu çıkarmış öyle selim bey söylemişti kanal d de koltuk üstlerini süpürdüm yerleri elimle sildim kapısını sildim toz aldım tam gaza gelmişken vileda ile duvarları sildim lekeli yerleri cifli bez işe temizledim içim rahatladı valla

Bugün oturma odasının perdesini yıkadım koltukların üzerine nemli bez koyup oklava ile vurdum tozu çıkarmış öyle selim bey söylemişti kanal d de koltuk üstlerini süpürdüm yerleri elimle sildim kapısını sildim toz aldım tam gaza gelmişken vileda ile duvarları sildim lekeli yerleri cifli bez işe temizledim içim ra

Hayirli aksamlar
Persembe gunu yapilanlar
Oglen gelir gelmez tum evi dip kose süpürdüm
Sildim
Cocuk odasindaki buyuk cicegi salona aldim soguk oluyr diye almistim cocuk odasina
Misafir gelicegi icin salonun peteklerini actim salonu da duzledim supurdum sildim
Camasir yikanmisti serdim
Balkonu sildim
Wc yi yikadim
10 kilo sut pisirdim bi kismini kavanozladim
Iki tencere yogurt yaptim
Arabasi corbasi yaptim,annem salatayi yapti masayi hazırladı sagolsun
Yesillikleri ayikladi annem ben yikadim kurutup saklama kabina koydum
Boregi yapip sitrecledim dolaba koydum
Toz aldim
Cuma
Kurstan 10 da ciktim eve geldim
Sabah kahvalti hazirlayip cikmistim
Annemler de yeni kalkmislardi birlikte kahvalti yaptik
Boregin yumurtasini surup firina verdim kahvaltimizi yapatken pişti
Tarcinli kakaolu uzeri findikli kek yaptim
Makarna suyu koyup hasladim
Mutfagi topladim
Daginikligi topladim
Banyoyu yikadim
Cuma sohbetine gittik 5 de eve geldik
Evi supurdum yuzunden
Yemegimizi yedik
Rus salatsi yaptim
Bulasik makinasini calistirdim
Kofteleri kizarttim,tabaklari hazirladim
Biz Hazirlandik misafirler geldi
cay fasli meyve derken 11 bucukta gittiler misafirler
Annem mutfagi topladi ben salonu biraz topladim harpten cikmis gibiydi arkasin cocugu ne var ne yok cikardi ortaya konsolu bosaltti gumuslugu bosalltti kitaplar vs sonra mutfaktaki cekmeceler hep oturma odasina tasidi caydanlik vs oynadilar benim ufaklik da dahildi tabi
Gece 2 ye geliyordu yattim

Biskuvili pasta ve tuzlu kurabiyeyi de onceden yapmistim bir misafire uc gun hazirlik yapiyorum kisim kisim ancak
Bugun de
Salonun vitrini sildim cocuklarin indirdiklerini yikamistim aksam susleri onlari yerkestirdim
Konsolu da yerlestirdim
Tum evi supurdum
Sildim
Buladik makinasini bosalttim kirlilri dizdim
Beyazlar yikandi serdim
Terlikleri attim makinaya
Cok hareketli cocuklar gorunce ogluma sukrettim melekmis yavrum kiz cocugu olmasina ragmen cok hareketliydi yavrucak fitrat iste.

cmt iş çıkışı lazere gittim sonra eve geçtim, makinaya çamaşır attım,evi toparladım,çocuklara makarna yaptım yedik,mutfağı toparladım,halıalrı süpürdüm kaldırdım,kanepe ve bazaları çektim altlarını süpürdüm sildim,toz aldım.halıları tekrar serdim,balkonu yıkadım,çamaşır astım,tekrar çamaşır attım.yemek yaptım,yedik bulaşıkları makinaya dizdim,mutfağı toparladım,mutfak dolaplarının alt kısımlarını komple sildim,üst kısımlarını elim yettiği yere kadar sildim.Pazar günüde kahvaltı hazırladım,yedik bulaşıkları makinaya dizdim ,evi toparladım,eşimle oğlum maça gitti,çamaşırları topladım,katladım,yerleştirdim,kızımla hazırlandık maçtan gelince sinemaya gittik,yemeğide dışarda yedik,ordan dedemlere geçtik,yarım saat oturduk eve geldik,ütü yaptım,kahve yaptım içtik,bugünde babamın doğum günü burda işi varmış,akşam kayseriden bana gelecekler hazırlık yapmam lazım,pasta alcam,akşamdan kuru yemişleri kahve fincanlarını hazırladım.yufkadan sigara böreği sarcam,içli köfte kızartıcam,annemde içli kete alcakmış gelinimizde yaprak pişirecek yeter sanırım.

pzt babamın doğum günüydü sigara böreği kızarttım,makarna salatası yaptım,pasta aldı eşim,ailem gelmeden önce meyveleri hazırladım,çerezleri hazırlamıştım,bardakları hazırladım,fincanları hazırlamıştım zaten,evi toparladım,wc yıkadım,yedik içtik gelinimzle annemle sağolsun toparladık mutfağı,11:30 du gittiklerinde 12 gibi bende yattım.yatmadan yaprak ıslattım,dün sabah kaynanama götürdüm,pirinçle yaprağı halamda varken ben gelmeden sararlar sandım ama gezmeye gitmişler akşam bana kaldı.İş çıkışı kaynanama gittim,yemek yapmış sağolsun.Yaprağın içini yaptık hemen .Yemeği yedik eşimi kayınbabamı çocukları dedeme gönderdim,kaynanamın komşusu halam kaynanam ve ben başladık sarmaya ,5 lt lik yağ şişesine basmıştı benim kendi halam yaprağı okadar sıkı basmışki sar sar bitmedi.saat 11 di kızım durmadığı için ben evime geçmek zorunda kaldım.6 pişirim sarmıştık zaten 1 pişirim daha sarılacak vardı.5 tanesini evime geitrdim,2 sinide kaynanama verdim.Daha evde 1 şişe daha yaprak var.yaz geldi nasılsa günler uzuyo inş onuda sarabilirim.dondurucuda hazır yemekler bulundurmaya bayılıyorum.

selam arkadaslar nasilsinz..uzun suredir girmexim..
neler yapiyorsunuz..
bu hafta dip kose temizlige karar verdim..
gun gun yapiyorum..
pazartesi mutfak dolabi ic dis temizledim..halisini yikadim...
sali guny otrma odami temizledim..koltuklarin alti tv unitem falan
bugun yatak odamla couk odami yapicam..
yarin camlar perdeler petekler avizler..
cuma kapilari silicem..cumartesi gunu kalabalik misafirim var..cuma gununden tatlimi ara sicaklarimi yapip hazirlicam..cumartesi pisiricem nasipse..

Back