cmt antre ve mutfak boyandı.İş çıkışı eve gidemedim çünkü boyacılar hala çıkmamıştı evden.101 e gittim alışveriş yaptım,ordan kayananama geçtim,kızı emzirdim birazda oturdum,çocukları aldım parka gittim biraz oyalandık çocuklara kıyafet almaya gittim artık ayaklarıma kara sular inmiştiki boyacıların evden çıktığını öğrendim.Eşimi aradım bizi eve götürdü.Hemen makinaya çamaşır attım.Mutfağı toparladım,mutfak dolaplarının üzerini sildim,gazetelerini değiştirdim,dolapları komple sildim,beyaz eşyaları sildim,cifleneckleri cifledim. Eşim geldi yemek yapamamıştım,çocukları aldı pide yaptırmaya gittiler onlar gelene kadar mutfak ve antreyi süpürdüm sildim.Pideleri yedik,boyacıların kullandıkları bardakları çaydanlığı makinaya dizdim.Eşim balkonu yıkadı,masayı sildi,çamaşırları astı.Yatana kadar 4 makina çamaşır yıkandı,kısa proğramda.En son beyazlıları attım 90 derecede ıslak bıraktım çamaşır suyuda döktüm.Pzr sabah makinayı çalıştırdım,kahvaltı hazırladım,evi toparladım,köye gittik mangal yaptık,akşam geldim hemen çamaşırları topladım,katlayıp kaldırdım,ütüyü yaptım.Ama ev hala berbat dip köşe silip süpürmek lazım,toz olmuş heryer.