• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
fatos03850 Ayy baya çok sarmışsınız dondurucuya atınca tadı değişiyor mu ben dolma yapacağım zaman sarıyorum sadece onu da çok nadir yapıyorum
biz ailecek sarmaya bayılıyoruz ama zor iş tabi ben genelde çok sarıp dondurucuya koyuyorum,tadı değişmiyo pişirirkende limon sıkınca taze gibi oluyo.

dün eve gittim,evi toparladım,makinaya çamaşır attım,bu arada kaynanamda kalan 2 paket yapraktan birini daha bana verdi:KK31:dondurucudan karnıyarık ve kıyma çıkarmıştım önceki gün onu pişirdim,çorbam vardı,pasta vardı onları yedik.Bulaşık makinasını boşalttım kirlileri dizdim,süt pişirdim,yoğurt mayaladım,eşimin halası gidecekmiş onu çağırdık kaynanamla geldiler çay yaptım,içli köfte kızarttım,kuruyemiş ve pasta koydum,kahve yaptım,mutfağı tekrar toparladım,oğlumu kızımı uyuttum,dikilecekler vardı sökükler onları diktim ve yattım.Sabahta kalktım hamur kızarttım,mutfağı toparlayıp çıktık,darısı akşama

dün iş çıkışı eşim aradı arabada problem var kayseriye gitmem lazım diye gidersen götüreyim dedi bende annemleri yeni gördüğüm için arkadaşımı aradım müsaitsen geleyim diye başka bi arkadaşımla birlikte ona gittik,yedik içtik eğlendik ordan annemlere geçtik gece 1 di eve geldiğimizde hemen yattım.Sabah kalkması zor oldu tabi.Öğlen yemeğe çıkamadım,kilitledim kapıyı sedyeye yattım,açıldım çok şükür.

dün iş çıkışı eşim aradı arabada problem var kayseriye gitmem lazım diye gidersen götüreyim dedi bende annemleri yeni gördüğüm için arkadaşımı aradım müsaitsen geleyim diye başka bi arkadaşımla birlikte ona gittik,yedik içtik eğlendik ordan annemlere geçtik gece 1 di eve geldiğimizde hemen yattım.Sabah kalkması zor oldu tabi.Öğlen yemeğe çıkamadım,kilitledim kapıyı sedyeye yattım,açıldım çok şükür.
Iyi yapmissin

Allah yardimciniz olsun esimden biliyorum baya sikintili bir surec

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun bol bol su iç daha kolay dökersin

Gecmis olsun. Maydanoz kaynatin icin
Teşekkürler arkadsşlar .kum döküyorum diye sandığım taşmış meğer.çok sancılı bir süreçti taş düştü ama geride enfeksiyon ateş ve halsizlik bıraktı sadece yatıyorum ağrılarım oluyo antibiyotik kullanıyorum .henüz düzelmedim .umarım pazartesş aranıza katılabilirim

cmt antre ve mutfak boyandı.İş çıkışı eve gidemedim çünkü boyacılar hala çıkmamıştı evden.101 e gittim alışveriş yaptım,ordan kayananama geçtim,kızı emzirdim birazda oturdum,çocukları aldım parka gittim biraz oyalandık çocuklara kıyafet almaya gittim artık ayaklarıma kara sular inmiştiki boyacıların evden çıktığını öğrendim.Eşimi aradım bizi eve götürdü.Hemen makinaya çamaşır attım.Mutfağı toparladım,mutfak dolaplarının üzerini sildim,gazetelerini değiştirdim,dolapları komple sildim,beyaz eşyaları sildim,cifleneckleri cifledim. Eşim geldi yemek yapamamıştım,çocukları aldı pide yaptırmaya gittiler onlar gelene kadar mutfak ve antreyi süpürdüm sildim.Pideleri yedik,boyacıların kullandıkları bardakları çaydanlığı makinaya dizdim.Eşim balkonu yıkadı,masayı sildi,çamaşırları astı.Yatana kadar 4 makina çamaşır yıkandı,kısa proğramda.En son beyazlıları attım 90 derecede ıslak bıraktım çamaşır suyuda döktüm.Pzr sabah makinayı çalıştırdım,kahvaltı hazırladım,evi toparladım,köye gittik mangal yaptık,akşam geldim hemen çamaşırları topladım,katlayıp kaldırdım,ütüyü yaptım.Ama ev hala berbat dip köşe silip süpürmek lazım,toz olmuş heryer.

dün evi toparladım,güveçte kuru fasulye yaptım.yemek yedik mutfağı toparladım.2 makina çamaşır yıkandı onları astım,mutfağın perdesini yıkadım eşime astırdım. oğlumun ve benim nevresimleri değiştirdim.wc yıkadım.kahve yaptım çerez koydum yedik içtik toparladım yattım.pekte bi iş yapmamışım:oops::oops::oops:

Son düzenleme:
Bende şimdi temizliğe başladım oturma odasını süpürdüm toz aldım çocuk odasınısüpürdüm toz aldım yatak odasının süpürdüm toz aldım antreyi ve mutfağı süpürcem mutfak toplıycam çamaşır toplayıp yıkanan ları sericem çocukları da dışarı çıkarmayı düşünüyorum inşallah yaparım geri kalan kısmı

dün eve gittim,evi toparladım,tekrar dağıldı tabi,yemek yaptım,makinaya çamaşır attım.Balkona dolap ve sedir tarzı koltuk ve mutfağa kapının arkasına dolap yaptıracaktım onun ölçüsünü almaya geldi marangoz adamla anlaşamadık bir türlü,ben ölçmüşüm hepsini istediğim şekli söylüyorum,yok öyle olmaz şöyle olur deyip durdu.Tutturdu dondurucunu balkona koy komple dolap yapalım adama diyorumki balkonda sadece kombiyi kapat oturacak sedir yap bana köşe takımı gibi olsun dondurucu balkonda daha güzel durur diyo ama ikna ettim sonunda.mikrodalgayı yükseğe yok boyunun hizasında dursun diyo yahu ben çalışıyorum çocuğum bazen evde kalıyo hep mikrodalgada ısıtıyo ozaman nasıl ısıtacak.ayy çıldırdım resmen .

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.iyileştim çok şükür ..evimi yavaş yavaş düzelttim .çamaşırum çoktu açıkçası yıka kurut bitmedi .eve süpürge tuttum çocuklarda yardım etti sağolsun evi dağıtmamak konusunda.ben yatarken evi hep topladılar bılaşık makinesi yerleştirdiler .mutfak da ankastre ocağı sildim bi güzel.yerleri süpürdükten sonra mopla sildim.tuvalet ve banyo klozet rutin temizliği yaptım .sizlerde gördüğüm kadarıyla iyisiniz şükğr cimcime50 cimcime50 fatos03850 fatos03850

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.iyileştim çok şükür ..evimi yavaş yavaş düzelttim .çamaşırum çoktu açıkçası yıka kurut bitmedi .eve süpürge tuttum çocuklarda yardım etti sağolsun evi dağıtmamak konusunda.ben yatarken evi hep topladılar bılaşık makinesi yerleştirdiler .mutfak da ankastre ocağı sildim bi güzel.yerleri süpürdükten sonra mopla sildim.tuvalet ve banyo klozet rutin temizliği yaptım .sizlerde gördüğüm kadarıyla iyisiniz şükğr cimcime50 cimcime50 fatos03850 fatos03850
yokluğunda sayfayı boş bırakmamaya çalıştık ama kk nın eski şenliği kalmadı aslında tam temizlik havası ama temizlik yapasımda yok benim.Hastanede plan yapıyorum eve gidince şunu yapcam,şööle yapcam diye ama eve bi gidiyorum pilim bitmiş.
Dün evi toparladım,yemek yaptım,makinadaki bulaşıkları yerleştirdim,yemek yedik kirlileri dizdim,çaydı çerezdi derken hemen vakit geçiyo.

Sabah kalktik oglumla bezi degistir karnini doyur derken sonra evi topladim camasirlari yikadim astim olanlari katladim mutfagi toplayip bulasik makinesi calistirdim. Evde daginik bir yer kalmadı simdide oyun oynuyoruz oglumla aksam a bi yemek yapatim bide oglum uyuyunca bir kac tisort utuleme tamamdir az sonra banyo lavabo yikarim bide daha ne olsun

cmt 2 de evdeydim.2 makina çamaşır yıkandı eve astım,evi toparladım,kapıları sildim,evi süpürdüm sildim ama kanepe ve bazaları çekip dip köşe yapamadım.toz aldım,wc-banyo yıkadım,yemek yaptım,yedikten sonra bulaşıkları makinaya dizdim,duşa girdim kızımı yıkadım,pazar sabah evi toparladım,kahvaltı yaptık mutfağı toparladım,makinaya bulaşıkları dizdim.çamaşırları topladım,katlayıp kaldırdım,ütüyü yaptım,tekrar eve süpürge tuttum,kızımı uyutup nöbete geldim.akşam 10 da nöbetten çıktım,hemen yatağa:KK9::anne:

Back