• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Duha22 Duha22 geçmiş olsun canım çok zor o tuvaletini yapamaması benim oğlumda aynı şekilde yapamadı sağlık ocağına gittim dr ilaç verdi ama hala yapamadı hep tuttu daha sonra zorla olsun yaptı bi aralar çok korkuyordu nasıl bir şey bilmiyorum çocuk hep sıkıyodu geceleri falan ağlama krizleri ile uyanıyodu sende olmasa bi götür dr a yada kayısı suyu zeytinyağı falan içir
Aynen canim bizde oyleyiz 2 yasini uc ay gecti o kadar agresif sinirli oluyorki her tuvalti geldiginde psiklojik mi anlamıyorum neden korkuyor asla yapmak istemiyo kosuyo zıpliyo yatiyo gitsin diye sonrada uyuyo kaliyo sirf yapmamak icin
Kabiz degil dr a hic gitmedik ama gitmek gerekiyo artik...z.yagi kayisi suyu icmiyor malesef

Evet bencede diyet zor benim canım bişeyler istedi mi hiç frenleyemiyorum kendimi :KK42:karatay nasıl pek fazla bilgim yok ama hiç tatlı alınmıyor galiba değil mi yapabiliyor musun
Temizlikte bugün salon hariç her yeri toparladım süpürdüm toz aldım banyoyu sildim klozetİ ve lavaboyu temizledim mutfağı topladım bulaşıkları makineye dizdim çamaşır attım makinaya sonra onları serdim akşama doğru çocuklarla beraber dans şekilde spor yaptık sonra yemek hazırladım yedik tekrar mutfak toplandı çay hazırlanıp içildi şimdi makinayı çalıştırcam daha sonra da çamaşır atıcam makineye işler bitmezzzz:deli:

Karatayda öğün aralarında 5 saat bırakman lazım. İşlenmiş gıda, diyet olan ürünler, karbonhidrat vs tüketmiyorsun.
Öğün zamanı Serbestlerden doyana kadar yiyorsun.

Tek sıkıntısı tatlı krizi olabiliyor ilk zamanlar. Geçiyor zamanla.

Öğün aralarında da su, sade soda, ayran, sade türk kahvesi veya filtre kahve istediğin kadar içebilirsin.

önemli noktalardan biri bol su içmek, en az 1,5-2 lt ve limonlu içilmesi tavsiye ediliyor. Düşük tansiyon problemin varsa suyuna limon yerine bir sade soda karıştırabilirsin.

Öğünlerini yerken, ev yapımı yoğurdun ve salatan mutlaka olmalı.

Özellikle kahvaltıda tereyağı veya zeytinyağı tüketmelisin. Kuruyemişlerin kavrulmamış olacak. Yumurtan orta kıvamda pişmiş olacak.

Karatayda öğün aralarında 5 saat bırakman lazım. İşlenmiş gıda, diyet olan ürünler, karbonhidrat vs tüketmiyorsun.
Öğün zamanı Serbestlerden doyana kadar yiyorsun.

Tek sıkıntısı tatlı krizi olabiliyor ilk zamanlar. Geçiyor zamanla.

Öğün aralarında da su, sade soda, ayran, sade türk kahvesi veya filtre kahve istediğin kadar içebilirsin.

önemli noktalardan biri bol su içmek, en az 1,5-2 lt ve limonlu içilmesi tavsiye ediliyor. Düşük tansiyon problemin varsa suyuna limon yerine bir sade soda karıştırabilirsin.

Öğünlerini yerken, ev yapımı yoğurdun ve salatan mutlaka olmalı.

Özellikle kahvaltıda tereyağı veya zeytinyağı tüketmelisin. Kuruyemişlerin kavrulmamış olacak. Yumurtan orta kıvamda pişmiş olacak.
serbest olan ürünler neler acaba.Ekmek kesinlikle yemeyin diyor karatay ben öğlen ve akşamı kestim yemiyorum ama kahvaltıda 2 dilim falan yemesem olmuyor doymuyorum sürekli aklım yemekte oluyor.Öğle araları hastanede ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayım ama ekmek ve pilavı kestim çıksa bile yemiyorum.Birde düşünce gücüyle telkinle zayıflama diye bişi duydum araştırdım mantıklı geldi. Hergün ben zayıfım ,param çok diyorum bakalım olcakmı :cool:arkadaşlar yemek için teklif ettiklerinde ben sevmem diyorum.sevmemem lazım yaa :ukala:

dün hava serindi oyüzden yürüyemedim.Eve eşim bıraktı erken geldim yani.Hemen evi toparladım.Önceki günden kalan çamaşırları kaldırdım.Yemek yaptım. Makinaya çamaşır attım,wc-banyo yıkadım ama oğlum banyoda kusmuş ve tam temizleyememiş bende sabah farkettiğim için temizleyemedim bu akşama kaldı.Evi küçük süpürgeyle süpürdüm.Oğlumun kıyafet dolabını ve kızımın çekmecelerini düzenledim.Kızımı banyo yaptırdım.En son ütü yaptım,oturduğumda saat 10 du .20 mekik çektim.Kızımı uyuttum ve dizi - çay keyfi yaptım.

serbest olan ürünler neler acaba.Ekmek kesinlikle yemeyin diyor karatay ben öğlen ve akşamı kestim yemiyorum ama kahvaltıda 2 dilim falan yemesem olmuyor doymuyorum sürekli aklım yemekte oluyor.Öğle araları hastanede ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayım ama ekmek ve pilavı kestim çıksa bile yemiyorum.Birde düşünce gücüyle telkinle zayıflama diye bişi duydum araştırdım mantıklı geldi. Hergün ben zayıfım ,param çok diyorum bakalım olcakmı :cool:arkadaşlar yemek için teklif ettiklerinde ben sevmem diyorum.sevmemem lazım yaa :ukala:

Serbest olanları ve Yasak olanları, kitabını alarak daha iyi kavrarsınız ama internette de mevcut, araştırabilirsiniz.
Kahvaltıda kuruyemiş, peynir, 10-15 zeytin, 2 yumurta (haşlama/omlet/menemen/sucuklu farketmez), bol yeşillik salatası, havuç turp vs yiyience aklına yemek gelmiyor.

Ben de iş yerinde çıkanlardan yiyorum, bana uygun bi şey yoksa yoğurt salata yiyorum.

dün yaptığım işler:önceki günden eve serdiğim çamaşırlar kurumuştu onları katladım,yemek yaptım,makina dolu olduğundan bulaşıkları elimde yıkadım.Banyoyu eşim temizlemiş.Evi toparladım.50 tane mekik çektim.

Bugün mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim Çamaşır topladım yıknan çamaşırları serdim mutfağı süpürdüm çamaşır makinesinın altını sildim oturma odasını süpürdüm toz aldım banyoyu sildim klozetİ domestosladım lavabosunu domestosladım sporumu yaptım 3 gündür maşallahistikrarlı bir şekilde devam ediyorum inşallah devamını getiririm

Bugün oglen eve gelir gelmez oglum ve babasi yoktu kv ye gittiler sabah,evi dağıtmışlar cikmadan
Ortaligi topladim
Canasir attim makinaya
Dus aldim
Corba koydum ocaga bi taraftan karnimi doyurdum
Mutfagi topldim makinayi calistirdim,elde yikanicaklari yikadim
Evi supurdum,
2 bucukta ciktim evden toplantimiz vardi toplantiya gittim
Gelince ev yine dagilmisti baba ogul sayesinde
Salona girmis ufaklik bardagi kirmis esim de kiriklari supururken orta sehpanin uzerindeki süsü kirmis,onu da masaya koymus masam cizilmis,saksidaki toprakları dökmüş oglum,atilacak cd leri atmis ortaliga,yeni aldigim esarbim utuledim salondaydi almis ufaklik yerlerde geziyordu:KK62: cok sinirlendim evin bu haline oglen kostur kostur ter icinde bi dunya is yap eve gel bir saatte hic olsun yaptiklarim esime kizdim hic ilgilenmiyor cocukla guya bakiyor suçunu kabul etti ins daha dikkatli olur
Evi tekrar topladim
Camasirlari astim kuruyanlari katladim dunden
Bulasik makinasini bosalttim
Tereyag almistim kucuk kucuk paketleyip buzluga koydum
Kilerde bi cekmece duzenledim,

Annemdeydim 4 gündür. Evime döndüm dün akşam.
Sadece kızımı yıkayıp, duş aldım.
Bu akşam da evde yokum. Haftasonu full temizlik beni bekler.
23 nisan eğlenceleri varmış kızımı oraya da götürmek istiyorum, ne kadar yapabilirsem artık.

dün iş çıkışı markete uğradım,çocukları aldım ve eve yürüyerek gittim.Evi toparladım,bulaşık makinasını boşalttım,yemek yaptım,yedik bulaşıkları tekrar makinaya dizdim,wc yıkadım,evi küçük süpürgeyle süpürdüm 50 mekik çektim,netten kalça sıkılaştırma hareketlerine baktım 10 dk da onlardan yaptım ve yattım.Pzt den itibaren 3 gün sadece kahvaltıda ekmek yiyordum 2 gündür hiç yemedim.Bugün tartıldım 59,5 tan 58 e düşmüşüm daha fazla veririm diye düşünüyodum,çünkü ben ekmeğe dayanamazdım günde 1 tam ekmek bazen fazlasıyla yerdim,akşam çayın yanında mutlaka çerez kurabiye yerdim,aralarda kantinden dondurma büsküvi yerdim.Şimdi tamamen bitirdim hiç yemiyorum,ama haftaya cmt ye kadar inat ettim 55 olcam .

dün iş çıkışı markete uğradım,çocukları aldım ve eve yürüyerek gittim.Evi toparladım,bulaşık makinasını boşalttım,yemek yaptım,yedik bulaşıkları tekrar makinaya dizdim,wc yıkadım,evi küçük süpürgeyle süpürdüm 50 mekik çektim,netten kalça sıkılaştırma hareketlerine baktım 10 dk da onlardan yaptım ve yattım.Pzt den itibaren 3 gün sadece kahvaltıda ekmek yiyordum 2 gündür hiç yemedim.Bugün tartıldım 59,5 tan 58 e düşmüşüm daha fazla veririm diye düşünüyodum,çünkü ben ekmeğe dayanamazdım günde 1 tam ekmek bazen fazlasıyla yerdim,akşam çayın yanında mutlaka çerez kurabiye yerdim,aralarda kantinden dondurma büsküvi yerdim.Şimdi tamamen bitirdim hiç yemiyorum,ama haftaya cmt ye kadar inat ettim 55 olcam .

evet böyle beslenme bozukluğu olan / düzensiz beslenen kişiler daha çabuk kilo veriyorlar. sen de çabucak verirsin bence.

evet böyle beslenme bozukluğu olan / düzensiz beslenen kişiler daha çabuk kilo veriyorlar. sen de çabucak verirsin bence.
inş veririm daha fazla veririm diye düşünüyodum hayal kırıklığına uğradım resmen.Bu ara 2 gündür hastanede öğle araları 50 mekik çekiyorum,günlük toplam 100 oldu.

Selam kızlar bugün yatakları topladım kahvaltı yaptık sonra oğlumu parka götürüp geldim sonra banyo yaptırıp uyuttum dağınıklık topladım çamaşır serdim oturma odasını süpürdüm toz aldım yerleri sildim yatak odası ve çocukların odasının tozunu aldım sabahiki parça ütü yaptım baya var yapılacak akşam inşallah onları bitirmeyi düşünüyorum sporumu yaptım karın egzersizleri yaptım 30 squat yaptım bi de plank yaptım akşam yatmadan biraz daha yapabilirsem biraz daha karın çalışıcam

-Cumartesi evi süpürdüm.
-Salonu (şu an oturma odası olarak kullanıyoruz) temizledim.
-Koltuklar çekildi. oda şekli değiştirildi.
-halılar süpürüldü.
-2 "katran bağlamış" cam temizlendi. :KK22:
-yerler silindi.
-toz alındı.
-diğer odaları sadece süpürebildim.
-banyo paspaslarını silkeledim yaydım.
-2 makine bizim, 2 makine kızın çamaşırı yıkandı-asıldı.

-Pazar günü kızı dışarı çıkardık 23 Nisan eğlencelerine.
-Tüm gün dışarıdaydık.

cmt evi toparladım,yemek yaptım,2 makina çamaşır yıkandı eve astım,50 mekik çektim,bulaşıklar makinaya dizildi.Pazar evi toparladım,kahvaltı yaptık,bulaşıkları makinaya dizdim,evi süpürdüm,2 makina daha çamaşır tıkandı yine eve astım,duşa girdim,akşam yemeğini yaptım,yedik kayananama ve dedeme gittik kandil kutlamak için birazda gezdik,gelincede eşime ve çocuklara meyve çay çerez hazırladım,onlar yiyene kadar ütümü yaptım ve yattım.Bugünde kuruyan çamaşırlar katlanacak.

Dün mutfaktaki bi kaç dolabı düzenledim banyonun bir çekmecesini düzenledim bugün oturma odasının camını sildim mutfağı topladım çamaşır toplayıp yeni yıkananları serdim

dün dr erken çıktı bende çarşıya çıktım biraz gezdim lazer epilasyona gittim,kaynanama gittim çocukları aldım,eve yürüyerek gittim,evi toparladım,pazardan kalan çamaşırları katladım kaldırdım,yemek yaptım,makinadaki temizleri yerleştirdim,kirli bulaşıkları dizdim,öğle arası dahil 150 mekik çektim 200 ip atladım sıkılaştırma hareketleri yaptım.Duş aldım yattım.Bu arada geçen hafta pzt başlamıştım diyete 59,5 tan 57 ye düştüm çok şükür göbeğimde gözle görülür incelme var diyet yetmedi yanı egzersiz şart.Bugünde akşam wc-banyo-balkon yıkayım diyorum inş.

Son düzenleme:
Maşallah canım ben kilo veremedim yaaa ekmeği azalttığımı düşünüyorum ama yine aynı iştahım acaip açıldı sanki bu aralar spor yapmaya çalışıyorum genel olarak karın çalışıyorum inş veririm bende

Maşallah canım ben kilo veremedim yaaa ekmeği azalttığımı düşünüyorum ama yine aynı iştahım acaip açıldı sanki bu aralar spor yapmaya çalışıyorum genel olarak karın çalışıyorum inş veririm bende
soğan çorbasını dene istersen kalorisi çok az sabahları ve akşamları içiyorum,hemde iltihap sökmeye yarıyo.

Back