- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.801
cimcime50 ,duha,yumurcak nerelerdesiniz yahu iyice boşladınız sayfayı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseler yok galiba oysaki baharda geldi havalar çok güzel gidiyor bahar temizliği yapan yokmubizede ilham gelse ben geçen hafta camları sildim balkonumu temizledim salonun ve mutfağın perdeleri kötü olmuştu onları değiştirdik bu fırsat silinmiş oldu bu haftada ancak çamaşır yıka kaldırla geciyor halıları yikamaya vericem koltukları duvarları silicem 1 hafta daha gecsin diorum bakalım
Evet canım farkındayım ama çok iştahlı bi şekilde temizlik yapamıyorumcimcime50 ,duha,yumurcak nerelerdesiniz yahu iyice boşladınız sayfayı.
Ben erken bahar temizliği yaptım 3 hafta oldu. Tabiki yapılacak daha çok iş var da artık o azmi bulamıyorum kendimde. yavaş yavaş halıları vermem lazım yıkanması için. Camlarımın silinmesi lazım. Temizlenmesi gereken ufak tefek dolap içleri var.
CKbeautyandsheer ismin çok garip okumaya çalışıyorum okunmuyor yazmaya çalışıyorum yazılmıyor.Hastanede çalışıyorum ben CK diye tahlil var kanser testi diye geçiyo (tam kanser testi değil) ismini görünce kanserli kız yazmış yine diyorum Allah korusun yaa
Buralardayim canim yazamadim yogunluktan yoksa iş cokk bos durmadım yazmadigim süreçte