• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dün toplantı vardı eve geç gittim,evi toparladım,yemek hazırladım,evi küçük süpürgeyle süpürdüm, sildim, toz aldım, makinaya çamaşır attım,yıkandı eve astım,yemekten sonra mutfağı toparladım,bulaşık makinası doluydu çalıştırdım mecburen bulaşıkları elimde yıkadım,süt kaynattım yoğurt mayaladım,kızımı uyuttum ve keyif kahvesi yaptım.

dün toplantı vardı eve geç gittim,evi toparladım,yemek hazırladım,evi küçük süpürgeyle süpürdüm, sildim, toz aldım, makinaya çamaşır attım,yıkandı eve astım,yemekten sonra mutfağı toparladım,bulaşık makinası doluydu çalıştırdım mecburen bulaşıkları elimde yıkadım,süt kaynattım yoğurt mayaladım,kızımı uyuttum ve keyif kahvesi yaptım.
dün ben de yoğurt mayaladım ama yazmayı unutmuşum.
görünce hatırladım :)

Bugün bende yatak odası çocuk odası ve oturma odasını süpürdüm toz aldım dağınıklık topladım mutfağı topladım çamaşır serdim tuvaleti yıkadım az sonra bi de banyoyu yıkıycam inşallah mutfak dolap içlerini düzenlemeye uğraşıyorum bakalım istediğim gibi rahat olacakmıo arada içlerini de silicem ama hepsini bi anda yapmam yavaş yavaş artık ne kadar sürede bitirirsem :63:

dün akşam eve geçmeden markete uğradım çocukları aldım eve geçtim.Yemek yaptım,evi toparladım,önceki gün kaynanamda olduğum için evi toparlayamamıştım iki gündür kahvaltı sofrası duruyodu,mutfağı toparladım,makinadaki bulaşıkları yerleştirdim kirlileri doldurdum.Balkon-banyo-wc yıkadım,banyoda duşkabinin içini porçözle temizledim ama yinede istediğim gibi camlar olmadı.Kızımı yıkadım bende duş aldım,çocuklara meyve hazırladım,sabahta gözleme yaptım,kahvaltı masasını toparlayamadan çıktım,akşama artık.

Dün bütün evi süpürdüm sildim toz aldım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum banyoyu yıkadım duşakabinİ temizledim duvarlarını falan akşam ise yufka işe börek yaptım bi makina çamaşır attım birazdan sericem

Bugun yapilanlar
Sabah 9 da kalktik oglusla
Cay koydum olana kadar buyuk balkonu sildim,
Lahana sarmistim ocaga koydum,kahvalti fasli mutfagi topla vs
Salonun yastik kiliflari iki posta yikandi astim
Arkads aradi cocuklari parka goturelimmi diye parka gittik oglumla, islerimi biraktim
Parktan gelince oglumu uyuttum;
Salonu dipkose tum esyalari cekerek supurdum sildim
Gümüşlük vitrin ne derseniz icini bosalttim kitaplik bolumunu duzenledim,gumus suslerimi,bardaklari sildim dantellerini serdim duzenledim
Tozunu aldim dantellerini serdim
Yastiklrin kiliflarini gecirdim 10 tane büyüklü küçüklü
Tum evi süpürdüm,sildim
Camasir yikandi serdim
Mutfak balkonunu c.suyu ile yikadim,kilimini makinaya attim,
Yemek sonrasi mutfagi topladim,bulasik makinasini calistirdim
Mutfak dolaplarinin bi kisminin icini bosalttim yarina hazirlik içlerini silicem
Oturma odasinin koltuklarının yastik kiliflarini makinaya attim bitince serdim,yarin takarim ins,

Dun yaptiklarim
Salonun tulleri yikandi 3 posta
4 tane cami silindi
Tuller takildi
Fonlar kisa programda yikandi utulendi takildi
Igne oyasi danteller yikandi,utulendi
Konsol duzenlendi atilacaklar atildi,silindi
Ev süprüldü
Lahana ici hazirlandi,sarildi
Artan icten biber dolduruldu pisirildi
Mutfak toplandi,makina bosaltildi
Salonun yastiklarinin kilifi cikarildi,bugun yikandi

Cumartesi
-oyuncaklar ve dağınıklık toplandı.
-ev süpürüldü
-kız için dışarı çıkıldı
-çamaşır yıkandı.
-balkon yıkandı.
-mutfak toplandı.
-bulaşık makinesi 2 posta çalıştırıldı+yerleştirildi.
-KV'ye gün için kurabiye yapıldı.

Pazar
-Kahvaltılıklar hazırlandı. Çay demlendi, termosa konuldu, sahile gidildi, aileyle (eşimin tarafı) birlikte afiyetle yenildi.
-Anneme gitmek üzere çantalar hazırlandı. Yola çıkıldı.
-Akşam üstü de kendi annemlerle piknik yapıldı.
-Anneme dönünce kızı yıkadım. Kendim duş aldım.
-Çıkan kıyafetler kısa programda yıkandı asıldı.

cmt iş çıkışı kızımı aldım arkadaşıma gittim 5 buçukta evdeydim.Evi toparladım makinaya çamaşır attım.Yemek hazırladım.Yemeği yedik mutfağı toparlamadım yine, önceki gün eşime bana yardım etmiyo diye kızmıştım,yemin ettim sen elini sürmeden dokunmayacağım mutfağa diye.Pazar sabah mutfakta kahvaltı hazırlayacak yer kalmamıştı iki günlük bulaşık tezgaha ve masaya yayılınca.Eşim kalkana kadar kıymalı pide söyledim çay demledim oturma odasında yerde yemek zorunda kaldık .Yedikten sonra bardaklarıda diğer bulaşıkların yanına koydum,akşama kadar 4 makina çamaşır yıkandı .Evi toparladım,oy kullanmaya gittik ordan kuaföre kaş aldırmaya sonra pazara en sonunda mezar ziyaretine gittik.Eve geldik kızım gelmek istemedi,eşim çocukları alıp biraz daha gezdirdi bende onlar gelene kadar evi süpürdüm,çamaşırları astım,pazardan aldıklarımızı balkona koydum,eşim dışarda yiyelim dedi tekrar giyindim yemeğe gittik,gelince eşim mutfağın haline dayanamadı,mecburen topladı,bulaşıkları makinaya dizdi bende sonunda yardım ettim,aldığımız sebzeleri yıkadım kuruttum buzdolabına yerleştirdim.Akşama lazer randevum var iş çıkışı oraya gideceğim.Yemeği kaynanamda yersem eve gidince beni bekleyen 5 makina çamaşır var katlanacak ve ütü yapılacak.

Dün lazere gidemedim ,çocukları alıp eve gittim yürüyerek.Kabak dolması ve salata yaptım.Evi toparladım.Bulaşık makinasını boşalttım,kirli bulaşıkları yerleştirdim.50 tane yarım mekik çektim.Eşimle çamaşırları katladık,çoğunu eşim katladı,kızımı emzirirken uyuyakalmışım.Sabah çamaşırların bi kısmını yerleştirdim.Bu ara diyete başladım,bu sefer ciddiyim ama dün sabah tartıldım 59,5 kilo çıktım yaa moralim bozuldu:KK42:,eşimde cmt günü totoma laf etti,acilen sıkılaşıp kilo vermem lazım.

İnşallah istikrarlı bir şekilde devam edersin canım bende bi yapıp 2 3 gün boşlayanlardanım sporu bundan sonra beraber yapalım ne dersin gaza geliriz belki:halay:
Dün bende kızımın pikniği vardı çocuklarla oraya gittik o kadar yorulmuşum ki hiç bir şey yapmadım bugün birazdan evi toparlayıp temizlik yapıcam

Dün lazere gidemedim ,çocukları alıp eve gittim yürüyerek.Kabak dolması ve salata yaptım.Evi toparladım.Bulaşık makinasını boşalttım,kirli bulaşıkları yerleştirdim.50 tane yarım mekik çektim.Eşimle çamaşırları katladık,çoğunu eşim katladı,kızımı emzirirken uyuyakalmışım.Sabah çamaşırların bi kısmını yerleştirdim.Bu ara diyete başladım,bu sefer ciddiyim ama dün sabah tartıldım 59,5 kilo çıktım yaa moralim bozuldu:KK42:,eşimde cmt günü totoma laf etti,acilen sıkılaşıp kilo vermem lazım.
Diyet zor iş. Ben de Karatay yapıyorum. ilk etapta 11 kilo verdim. Bi süredir ara vermiştim. Yeniden başladım.
Kolay gelsin.

Diyet zor iş. Ben de Karatay yapıyorum. ilk etapta 11 kilo verdim. Bi süredir ara vermiştim. Yeniden başladım.
Kolay gelsin.
Evet bencede diyet zor benim canım bişeyler istedi mi hiç frenleyemiyorum kendimi :KK42:karatay nasıl pek fazla bilgim yok ama hiç tatlı alınmıyor galiba değil mi yapabiliyor musun
Temizlikte bugün salon hariç her yeri toparladım süpürdüm toz aldım banyoyu sildim klozetİ ve lavaboyu temizledim mutfağı topladım bulaşıkları makineye dizdim çamaşır attım makinaya sonra onları serdim akşama doğru çocuklarla beraber dans şekilde spor yaptık sonra yemek hazırladım yedik tekrar mutfak toplandı çay hazırlanıp içildi şimdi makinayı çalıştırcam daha sonra da çamaşır atıcam makineye işler bitmezzzz:deli:

Bugun eve gelir gelmez yatak.odasi cocuk odasi tulleri makinaya attim
Karnimi doyurdum masayi topladim,bahartligi bosaltip makinaya koydum makinayi calistirdim
Dis kapi onundeki ayakkabi dolabini duzenledim,oglusun kuculen iki ayakkabisini benim botu mu yikadim,
Kuruyan camsirlari katlayip yerlestirdim.
Oturma odasinin koltuk takimini bol deterjan c.suyu lif ile sildim sulu supurgeyle suyunu cektirdim mis gibi oldu
Antre cocuk odasi halilarini sildim diger halilarda da lekeli yerleri sildim,ayni sekilde supurgeyle cektirdim cabuk kurudu hem daha temiz oldu
Yatak odsi cocuk odasi camlarini balkon kapilari da dahil sildim
Nevresimimizi degistirdim
Evi supurdum
Bulasik makinasini bosalttim bahartliklari doldurdum
Banyo paspasi makinaya attim bitince serdim
Oglum hic durmadi o kadar agladi ki isler degil cocuk yordu beni...tuvaletini yapmak istemiyor kendinefe bana da eziyet cektiriyor bir hafta oldu buyuk abdestini yapmayali,

Dun de mutfak dolsplarinin icini sildim duzenledim zor kismi bitti şükür cok vaktimi aldi ugraatirdi beni,
Camasir yikandi serdim
Corba ve kek yaptim oglusa
Oturma odasinin yastik kiliflarini yikadim kuruyunca gecirdim

Duha22 Duha22 geçmiş olsun canım çok zor o tuvaletini yapamaması benim oğlumda aynı şekilde yapamadı sağlık ocağına gittim dr ilaç verdi ama hala yapamadı hep tuttu daha sonra zorla olsun yaptı bi aralar çok korkuyordu nasıl bir şey bilmiyorum çocuk hep sıkıyodu geceleri falan ağlama krizleri ile uyanıyodu sende olmasa bi götür dr a yada kayısı suyu zeytinyağı falan içir

Back