- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.781
biz ailecek sarmaya bayılıyoruz ama zor iş tabi ben genelde çok sarıp dondurucuya koyuyorum,tadı değişmiyo pişirirkende limon sıkınca taze gibi oluyo.fatos03850 Ayy baya çok sarmışsınız dondurucuya atınca tadı değişiyor mu ben dolma yapacağım zaman sarıyorum sadece onu da çok nadir yapıyorum
Gecmis olsun. Maydanoz kaynatin icinKızlar evi falan boşverdim kum döküyorum ..ağrı sancı ve ben üçümüz mutlu Mesut yaşıyoruz sabahtan beri ...
Iyi yapmissindün iş çıkışı eşim aradı arabada problem var kayseriye gitmem lazım diye gidersen götüreyim dedi bende annemleri yeni gördüğüm için arkadaşımı aradım müsaitsen geleyim diye başka bi arkadaşımla birlikte ona gittik,yedik içtik eğlendik ordan annemlere geçtik gece 1 di eve geldiğimizde hemen yattım.Sabah kalkması zor oldu tabi.Öğlen yemeğe çıkamadım,kilitledim kapıyı sedyeye yattım,açıldım çok şükür.
Allah yardimciniz olsun esimden biliyorum baya sikintili bir surec
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun bol bol su iç daha kolay dökersin
Teşekkürler arkadsşlar .kum döküyorum diye sandığım taşmış meğer.çok sancılı bir süreçti taş düştü ama geride enfeksiyon ateş ve halsizlik bıraktı sadece yatıyorum ağrılarım oluyo antibiyotik kullanıyorum .henüz düzelmedim .umarım pazartesş aranıza katılabilirimGecmis olsun. Maydanoz kaynatin icin
malesef okadar değilim ama olmak isterim gerçekten,tlc deki temizlik hastalarına bayılıyorumBenim gibi evi temizleyip yine de temiz olmadı hissine kapılan var mı ?
yokluğunda sayfayı boş bırakmamaya çalıştık ama kk nın eski şenliği kalmadı aslında tam temizlik havası ama temizlik yapasımda yok benim.Hastanede plan yapıyorum eve gidince şunu yapcam,şööle yapcam diye ama eve bi gidiyorum pilim bitmiş.Kandiliniz mübarek olsun kızlar.iyileştim çok şükür ..evimi yavaş yavaş düzelttim .çamaşırum çoktu açıkçası yıka kurut bitmedi .eve süpürge tuttum çocuklarda yardım etti sağolsun evi dağıtmamak konusunda.ben yatarken evi hep topladılar bılaşık makinesi yerleştirdiler .mutfak da ankastre ocağı sildim bi güzel.yerleri süpürdükten sonra mopla sildim.tuvalet ve banyo klozet rutin temizliği yaptım .sizlerde gördüğüm kadarıyla iyisiniz şükğrcimcime50 fatos03850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?