• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam herkese, eskiden yazardım buraya :)
Bugün yaptıklarım bu saate kadar :

Oğlum için beslenme hazırladım
Eşime tost yaptım paketledim
Onları gönderdim
Yatakları düzelttim
Küçükle kahvaltı yaptım
Mutfağa girdim
Buzdolabı düzenledim, bozulanları döktüm
Bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşık selesini boşalttım
Kirlileri makinaya dizdim
Tezgah üstü ve ara fayansı ocağı sildim
Buzdolabı ve derin dondurucunun dışını sildim
Çamaşır astım
Oturma odası, mutfak, antre salonu süpürdüm
Makinaya çamaşır attım

Hazırlandım küçük oğlumu da alıp, büyük oğlumun okuluna aile katılımı için gittim.
Eti puftan kardan adam yapmayı gösterdim
Okuldan çıktık, bir saat parkta oynadılar
Eve geldik
Çöpleri döktüm
Kapının önünü sildim

Öğle yemeği yiyicez sonra çok iş var :)
ay masaalah ya superman gibisin :)

bende mutfak tezgahında kalabalık sevmiyorum,yeni gelin mutfakları artık birsürü ıvırzıvır dolu ben onları silmeye yıkamaya erinirim.yerleri eline silmene şaşırdım hemde iki katlı senin evin ,ben hiç uğraşamam aslında daha temiz oluyo elle silince ama zaman kaybı hemde dediğin gibi sağlığımıza yazık.
bende mutfak tezgahında kalabalık sevmiyorum,yeni gelin mutfakları artık birsürü ıvırzıvır dolu ben onları silmeye yıkamaya erinirim.yerleri eline silmene şaşırdım hemde iki katlı senin evin ,ben hiç uğraşamam aslında daha temiz oluyo elle silince ama zaman kaybı hemde dediğin gibi sağlığımıza yazık.
sağol canım.evim 2 katlı ama benim evimde halı daha çok yer kaplıyor .laminant olan yerler halı ile kaplı olandan az.haliyle elde silmeye erinmiyordum.ama zamanla elde devamlı silenlerin diz kapağında ciddi rahatsızlık oluştuğunu okudum.bende boşverdim nspslım 3 günlük dünya yap yap bitmiyor bari kalıcı rahatsızlıklara yakalanmayalım dimi.mutfak tezgahı hakkında haklısın instagramda görüyorum bi sürü mutfsk pembeli mintli her yer plastik ıvır zıvır kasa boş tezgah candır .

Bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun şimdiden sevgili temizlik düzen seven hem evini hem evladını hem eşini hem işini hem ailesini ihmal etmeyen her yere yetişebilen süperwomen ler.biz bize yeteriz erkekler gelsin bir gün kadın olsun bakayım nasıl oluyor .yatsınlar kalksınlar bizlere dua etsinler hem işimizi yaparız hemde gezmelerden kalmayız .bugün arkadaşlarımla kadınlar günü şerefine toplandık gğzel bi yerde kahvaltı ysptık.yarınds başka bir arkadaş grubumla toplancaz kahvaltı yspıcaz.bugğn eve geldikten sonra sarma sardım çamaşır topladım katladım .yerşne koydum .bulsşık makinesini boşalttım .bşrde kurufasulye yaptım yarına şimdiden.süt kaynattım yoğurt mayaladım .evi toparladım bayağı .yemek masası kurdum topladım.

Evet bende katılıyorum size kalabalık eve sinir oluyorum bi türlü toplanmaz göz yorar pembedir minttir derken cılkını çıkardılar evlerin
Bugün bütün evi silip süpürdüm toz aldım dağınıklık topladım çamaşır attım makinaya onu serdim bi sürü ütü var ve yapamıyorum maalesef akşam karnıbahar kızarttım yemekten sonra mutfağa girişip makinaya koydum kirlileri elde yıkanacakları yıkadım tezgahı tezgah arası fayansı ve bi kaç dolap kapağı sildim buzdolabının 3 rafını sildim bu kadarcık başka da bişey yapmadım

çok şükür dün salonun işleri bitti sadece gergi tavan yapılacak onuda yaparken ev batmaz dedi eşim,dün çocukları almadım kaynanamdan hemen eve geçtim,salondan boya kovalarını fırçaları kağıtları çıkardım attım,pencereleri açtım,süpürdüm,camları içerden cifledim,sildim.salonu tekrar süpürdüm,sildim tam 4 defa alçı tozları bulanık bulanık yapıyo yerleri.antreyle mutfağı çocuk odasını süpürdüm sildim.eşim geldi mutfaktaki ve çocuk odasındaki eşyaları salona taşıdık,yerleştirdik,odanın şeklini değiştirdim,perdeleri yıkadım astım,sadece storlar kaldı onlarıda bugün yıkıcam inş.makinadaki temizleri yerleştirdim kirlileri tekrar dizdim,tezgahı sildim ama içime sinmedi bugün tekrar süpürüp silmem lazım,zaten sırada mutfak ve antre var ustalar boş kaldığında oralarıda boyayaycak inş.

dün öğleden sonra izin aldım,kayınvalidemin yeğni vefat etmiş oraya gitti kızımda halama kaldı ona sıkıntı olmasın diye izin aldım,halama gittim ordan eve geçtiğimde saat 3 tü,kızı emzireyim uyutayım derken 4'e tyaklaştı,izin almamın eve pek bi faydası olmadı,1 haftadır çamaşır yıkamayınca dün tam 4 makina çamaşır attım yıkandı,eve serdim dışarısı yağmurluydu,daha 2 makina daha çamaşır var onlarda bugüne kaldı,yemek yaptım,mutfağı toparladım,salona tv yi takamadık ölçüyü yaparken yanlış almışlar o yüzden eşim duvarı tekrar deldi yine battı yani ev.işçiler varken oturma odası ve yatak odasına bağımlı kaldığımızdan çok dağılmıştı o odalar çamaşırlar falan hep ortadaydı,oraları düzenledim.yemek yedik bulaşıkları makinaya dizdim.kahve yaptım içtik ,darısı bugüne inş

çok şükür dün salonun işleri bitti sadece gergi tavan yapılacak onuda yaparken ev batmaz dedi eşim,dün çocukları almadım kaynanamdan hemen eve geçtim,salondan boya kovalarını fırçaları kağıtları çıkardım attım,pencereleri açtım,süpürdüm,camları içerden cifledim,sildim.salonu tekrar süpürdüm,sildim tam 4 defa alçı tozları bulanık bulanık yapıyo yerleri.antreyle mutfağı çocuk odasını süpürdüm sildim.eşim geldi mutfaktaki ve çocuk odasındaki eşyaları salona taşıdık,yerleştirdik,odanın şeklini değiştirdim,perdeleri yıkadım astım,sadece storlar kaldı onlarıda bugün yıkıcam inş.makinadaki temizleri yerleştirdim kirlileri tekrar dizdim,tezgahı sildim ama içime sinmedi bugün tekrar süpürüp silmem lazım,zaten sırada mutfak ve antre var ustalar boş kaldığında oralarıda boyayaycak inş.
Gergi tavan dikkatimi cekti, resmini yollar misin, bir de biraz bilgi verirsen sevinirim, fiyat ve uygulama hakkinda,

Gergi tavan dikkatimi cekti, resmini yollar misin, bir de biraz bilgi verirsen sevinirim, fiyat ve uygulama hakkinda,
gergi tavan hala yapılmadı led lambaları döşendi tamamen bitince foto atarım inş.fiyat konusunda tam bi bilgim yok eşim inşaat malzemeleri sattığı için tanıdığı çok o yüzden uygun yaptırmıştır,zaten bana fiyatı söyleyemez kızacağım için

cmt evi toparladım,çamaşırları katladım yerleştirdim,makinaya tekrar çamaşır attım,mutfak dolabını dıştan sildim.7 tane stor perde yıkadım(kaynanamında vardı hepsini yıkadım).balkonu yıkadım.salonun ve mutfağın kapılarını sildim,salonun peteğini cifledim,yemek hazırladım yedik,mutfağı toparladım,cenaze evine gittik.Pazar günü geç kalktık,kahvaltı hazırladım,yedik mutfağı toparladım,bulaşık makinasına yerleştirdim.makinaya çamaşır attım,cmt den kuruyanları katladım kaldırdım.Bütün kanepe ve bazaları çektim altlarını süpürdüm sildim,halıları yıkamaya göndermiştim zaten.toz aldım,çamaşır astım.banyoyu yıkadım,cenaze evine yemek ve tatlı yaptım ama ben gitmedim eşimle gönderdim,kızımı yıkadım,oğlum zaten kendisi yapıyor artık,ütü yaptım,kek yaptım,ıhlamur demledim biraz keyif yapayım dedimki kaynanam geldi insülini yaptırmak için.ıhlamur kaynattım dedim,kayınbabamı ve halamıda çağırdık ,hep birlikte yedik içtik,mutfağı toparladım ve yattım.

günaydınlar..bu aralar havalar bozduğu için bahar temizzliğne falan girişmedim günlük işlerimi yapıyorum düzenli olarak. bu hafta 2 günüm aynı haftaya denk geldi öğlene kadar işimi yemeğimi bitirip çıktım .hafta sonu platese başladım evde bu sefer azim edicem sıkılaşacağım inşalah.bol su içtim bir hafta boyunca çok yememeye gayret ettim bakalım sonuç nasıl olucak.65 kg yum hedefim 60-61 mayısa kadar.şimdide akşamdan evimi toplayıp yattığım için kahvaltı bulaşığını toplamaktan başka yapacağım işler akşam yıkadığım çamaşırı asmak evi süpürmek banyo tuvaleti dezenfekte etmek.öğlen için planlarım var bakalım bi evi havalandırıp işlere koyulayım hadi herkese kolay gelsin.birde bu aralar instagrama takıldığım için (geçen sene teog zamanı diye telefon bağımlılık yapmasın çocuklara örnek olayım diye uygulamayı silmiştim) kk yı ihmal eder oldum farkındayım :((((

günaydınlar..bu aralar havalar bozduğu için bahar temizzliğne falan girişmedim günlük işlerimi yapıyorum düzenli olarak. bu hafta 2 günüm aynı haftaya denk geldi öğlene kadar işimi yemeğimi bitirip çıktım .hafta sonu platese başladım evde bu sefer azim edicem sıkılaşacağım inşalah.bol su içtim bir hafta boyunca çok yememeye gayret ettim bakalım sonuç nasıl olucak.65 kg yum hedefim 60-61 mayısa kadar.şimdide akşamdan evimi toplayıp yattığım için kahvaltı bulaşığını toplamaktan başka yapacağım işler akşam yıkadığım çamaşırı asmak evi süpürmek banyo tuvaleti dezenfekte etmek.öğlen için planlarım var bakalım bi evi havalandırıp işlere koyulayım hadi herkese kolay gelsin.birde bu aralar instagrama takıldığım için (geçen sene teog zamanı diye telefon bağımlılık yapmasın çocuklara örnek olayım diye uygulamayı silmiştim) kk yı ihmal eder oldum farkındayım :KK43:(((
KK yı ihmal eden bi sen değilsinki kimse yazmıyo bu aralar, havalardan galiba iş yapan olmuyo yazanda olmuyo.Ben yazayım bari.Halılarım yıkamacıdan önceki gün gelmişti poşetlerini bi açtım hepsi yaş,hemen evi süpürdüm sildim ve halıları serdim,yemek yaptım yedik bulaşıkları makinaya dizdim,çocukları artık kaynanama bıraktığım için evim fazla batmıyo, aslında dışarısı soğuk kaynanam gelse iyi olur ama böylede çok rahatım yaa:KK12:

KK yı ihmal eden bi sen değilsinki kimse yazmıyo bu aralar, havalardan galiba iş yapan olmuyo yazanda olmuyo.Ben yazayım bari.Halılarım yıkamacıdan önceki gün gelmişti poşetlerini bi açtım hepsi yaş,hemen evi süpürdüm sildim ve halıları serdim,yemek yaptım yedik bulaşıkları makinaya dizdim,çocukları artık kaynanama bıraktığım için evim fazla batmıyo, aslında dışarısı soğuk kaynanam gelse iyi olur ama böylede çok rahatım yaa:KK12:

Ay valla halılar diyince benimde verilecek ama cesaret edemedim havalar soğuk daha çocuklar yerde geziniyor üşürler diye yoksa iyi battılar

Ay valla halılar diyince benimde verilecek ama cesaret edemedim havalar soğuk daha çocuklar yerde geziniyor üşürler diye yoksa iyi battılar
ben çalıştığım için zaten akşam 3-4 saat evde oluyoruz,kullanmadığım halım vardı onu göndermedim salona onu serdim,idare ettik.zaten evin boyası bitene kadar kayınvalidemdeydim yatmaya geldik sadece eve ,eğer evde olsam bende veremezdim yerler çok soğuk benim evin altı bodrum halı varken bile çok soğuk.Aslında hiç sermeyi düşünmüyodum ben yazın halı kullanmıyorum temizlik çok kolay oluyo ama çocuklar için serdim yerler buz gibi.

Back