- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.961
Evet Canım Merhabaaa. BeRayy benn Çok memnun oldumm..
memnun oldum canim.bende çinare.azeriyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Canım Merhabaaa. BeRayy benn Çok memnun oldumm..
memnun oldum canim.bende çinare.azeriyim.
Ne Güzell. İyii Canım. Hamileymişsinn İmzandan Gördüm. Allah kucağına almayı nasip etsinn
sagol canim.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.cok guzel bir hediyeRABBIM gonderdi sukur
bugünkü işlerim
evi topladım nevresimleri değiştirdim
kahvaltı yaptım çocuklar devam ediyo
süpürüp toz alıcam bi de wc lavabo
ütü var
dersimiz var biraz
çocukları yıkiicam
yemek derdim yok
bu kadar fazla işim yok bugün
azmı yahuu okurken yoruldum Allah yardımcın olsun :))))
kolay gelsin :)evet evi süpürmeye gidiyorum ben 1 saate biter herhal
bimde satılan yağ çöz var canım benim onu sıkıyosun bol bol bol 15 dk bekliosun telle yada süngerin sert kısmıyla siliosun:)ya aspiratörün üzerindeki dolaplarda oluşan yağlanmaya ne tür çözümler önerirsiniz arkadaşalar :44:?
teşekkür ederimkolay gelsin :)
yağ çöz sıkıp biraz bekledikten sonra cif ve süngerle silebilirsinya aspiratörün üzerindeki dolaplarda oluşan yağlanmaya ne tür çözümler önerirsiniz arkadaşalar :44:?
bugünki işlerim
daha yeni kahvaltı yaptık bitti kociş evdeyken pek bi iş yapmıorum:))
kocişe yaprak sarcam
kocişe tatlı yapcam
yaprak pişerkende mutfak dolaplarımın altını temizlicem
aynalı komidini ve ayakkabılığımı temizlicem:)
bide dünden az bi kurumamış çamaşırım vardı akşamda onları ütülerim tv seyrederken bu kadar:):)
bende çoluk çocuk olmadığı için su an rahatım doğğunca günümü görcekmişim herkes öle diyo nasıl bi günse artıkın:)
yok kiz yeminlen abartmiyorum bana kucuk gosteriyosun derlerdi de seni gordum ben yaslanmisim dedim
sağol canım geçti ateşi boğazı rahatsız biraz ateş düşürücüyü 6 saatte bir verdim zaten düşmeyince pamuğu sirkeli suya yıkayıp alnına koltuk altına koydumgeçmiş olsun vuslatcım elin nasıl oldu
kızının ateşi düştü mü peki
bi de sirkeli su yerine ateş düşürücü vermeyi denemedin mi :26:
hatunlar ben geldim bu gun acaip basim donuyo biraz uzandim baktim saat 12 olmus
hemen bulasiklarimi yikadim nevresimleri degisip yatagi topladim
wc banyoyu yikadim bi guzel
salonu supurup tozunu aldim
kizima yemek yaptim simdi de bi taraftan onu yedirip diger taraftan buraya yaziyorum
ya aspiratörün üzerindeki dolaplarda oluşan yağlanmaya ne tür çözümler önerirsiniz arkadaşalar :44:?
evi süpürdüm toz aldım makineye çamaşır attım kahvaltı sofrasını mutfağı topladım
şimdi de çocukları yıkamaya gidiyorum
pc karşısında tavla da oynar benimki