Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
iyiz canim sen nasilsin:KK19:
yaa benim acaip basim donuyo sabahlari daha regl de olmadim:18:

bende iyiyim canım çok şükür:KK16:
bazen gecikebiliyo tatlım stres yapma olursun:KK53:
bugün evi toplıycam daha toplamadım, sonra süpürücem, bitek mutfagı silicem, çamaşırları makinaya atıcam, banyoyu silip wc yi ovucam ve tabiki yemek:KK31:

bende iyiyim canım çok şükür:KK16:
bazen gecikebiliyo tatlım stres yapma olursun:KK53:
bugün evi toplıycam daha toplamadım, sonra süpürücem, bitek mutfagı silicem, çamaşırları makinaya atıcam, banyoyu silip wc yi ovucam ve tabiki yemek:KK31:

hamile kalmayi istiyorum da bu sekilde pek de saglikli olmaz:18:
nerdeyse ayni isleri yapicaz bu gun canim
ne zaman basliyosunuz bayram temizligine:KK34:

hamile kalmayi istiyorum da bu sekilde pek de saglikli olmaz:18:
nerdeyse ayni isleri yapicaz bu gun canim
ne zaman basliyosunuz bayram temizligine:KK34:

canım bencede şu an saglıklı olmayabilir en azından bi kaç bekle olur
mu:nazar:
hangi bayram tatlım bu arada sen büyük temizliğe baslamışsın daha yeni kış temizliği yapmadıkmı:44::44::44:

canım bencede şu an saglıklı olmayabilir en azından bi kaç bekle olur
mu:nazar:
hangi bayram tatlım bu arada sen büyük temizliğe baslamışsın daha yeni kış temizliği yapmadıkmı:44::44::44:

ya hic olmazsa bi kere regl oliyim sonra yapariz yine bebegi doktor yilbasina kadar bekle dedi
yeni yil temizligi canim:KK53:valla benim evde cin gibi bi cocuk var 15 gunde bir dip kose temizlik yapsam bile nafile:KK53:
10 15 gune misafir gelme riski var canim o yuzden buyuk temizlik yapiyorum:KK76:

ne kürtajı tatlım kusura bakma bilmiyordum ben:26::26::26:
bir iki ay olmaması gerekiyor doğru
ben ilk kürtajımda 6 ay bekledim :KK30:

canim 15 gun once bebegin kalbi atmadigi icin 7 haftalikken aldirmak zorunda kaldim malesef
vakumla oldugu icin doktor 1 ay beklemenin yeterli oldugunu soyledi
sana da gecmis olsun canim bebek kac aylikti:26:

Son düzenleme:
ya hic olmazsa bi kere regl oliyim sonra yapariz yine bebegi doktor yilbasina kadar bekle dedi
yeni yil temizligi canim:KK53:valla benim evde cin gibi bi cocuk var 15 gunde bir dip kose temizlik yapsam bile nafile:KK53:
10 15 gune misafir gelme riski var canim o yuzden buyuk temizlik yapiyorum:KK76:

bencede canım yılbaşına kadar bekleyin acele etme sende bebişin ne zaman istersen olur :emir_bebek::emir_bebek:
benimde buzdolabımı temizlemem lazım ama onu haftaya bırakıcam:KK31:
yarın da dip köşe evi temizlemem lazım bide dolaba 2 -3 çeşit yemek yapmam lazım ama ne yapıyım onu bulamadım kociş ben yokken ısıtıp yesin diye:44: çarşamba günü bursaya gidicez annemle kuzenimin düğünü için taa pazartesi gelcez zorla izin aldım kocişten walla her dkka söyleniyo:KK9::KK9:

bencede canım yılbaşına kadar bekleyin acele etme sende bebişin ne zaman istersen olur :emir_bebek::emir_bebek:
benimde buzdolabımı temizlemem lazım ama onu haftaya bırakıcam:KK31:
yarın da dip köşe evi temizlemem lazım bide dolaba 2 -3 çeşit yemek yapmam lazım ama ne yapıyım onu bulamadım kociş ben yokken ısıtıp yesin diye:44: çarşamba günü bursaya gidicez annemle kuzenimin düğünü için taa pazartesi gelcez zorla izin aldım kocişten walla her dkka söyleniyo:KK9::KK9:
ay seninki soylense bile izin vermis ben 3 yillik evliyim bi de bebek var yine de kiskaniyo heruf hayatta izin vermez:KK53:
dolma yap askitom gelip gidip yesin:KK9:

Son düzenleme:
canim 15 gun once bebegin kalbi atmadigi icin 7 haftalikken aldirmak zorunda kaldim malesef
vakumla oldugu icin doktor 1 ay beklemenin yeterli oldugunu soyledi
sana da gecmis olsun canim bebek kac aylikti:26:

çok geçmiş olsun canım
benimkide 2,5 aylıktı kalbi durmuştu alttan bir ilaç koydular düşürdüler sonra kürtaj yaptılar
bana 6 ay dedi doktor ilk defa kürtaj oldum çok korktum 6 aydan fazla bekledim
hep korktum bida düşer mi diye bizde yeni yeni çaışmalara başladık hayırlısı inşallah

çok geçmiş olsun canım
benimkide 2,5 aylıktı kalbi durmuştu alttan bir ilaç koydular düşürdüler sonra kürtaj yaptılar
bana 6 ay dedi doktor ilk defa kürtaj oldum çok korktum 6 aydan fazla bekledim
hep korktum bida düşer mi diye bizde yeni yeni çaışmalara başladık hayırlısı inşallah

evet senin bebegin buyukmus biraz canim
Allah sana da anne olmayi nasip etsin insallah:KK16:

ay seninki soylense bile izin vermis ben 3 yillik evliyim bi de bebek var yine de kiskaniyo heruf hayatta izin vermez:KK53:
dolma yap askitom gelip gidip yesin:KK9:

ayy sus yarama bastın resmen benimki erkek varsa kesinlikle oynamıycaksın dedi yoksa hakkımı helal etmem diye:KK9::KK9::KK9: bide ortamın fotosunu çekip bana yollıycaksın dedi belgelendircek:KK9: bende tamam diyip geçiştirdim:KK1::KK1:
bende onu düşündüm cnm ama dolma sevmiyo benimki ya 2 çeşit çorba yapıcam ısıtıp yer bide 2 ana yemek yapsam yeter ona:KK53:

ayy sus yarama bastın resmen benimki erkek varsa kesinlikle oynamıycaksın dedi yoksa hakkımı helal etmem diye:KK9::KK9::KK9: bide ortamın fotosunu çekip bana yollıycaksın dedi belgelendircek:KK9: bende tamam diyip geçiştirdim:KK1::KK1:
bende onu düşündüm cnm ama dolma sevmiyo benimki ya 2 çeşit çorba yapıcam ısıtıp yer bide 2 ana yemek yapsam yeter ona:KK53:

kiz nasil olacak o oyle erkek olmadan oynamak:KK53:benim heruf pesimden gelip caktirmadan izler beni yemin ederim:KK53:basimi kaldirdigimi gorse bosar valla:KK9::KK9::KK9::KK9:

X