- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.721
cmt 3 te eve gittim,ev, toparladım,çocuklarla biraz atıştırdık hemen işe başladım,balkonu yıkadım,3 makina çamaşır yıkandı,asıldı pazar günü toplandı katladım yerleştirdim.Bulaşık makinasını yerleştirdim,tezgahın üzerindeki kirlileri tekrar dizdim.Mutfak hariç bütün odaların halılarını süpürdüm,kaldırdım.Oturma odasının ve antrenin avizelerini sildim,bütün odaların kapılarını sildim.Kanepe ve bazaları çektim altlarını süpürdüm sildim.Toz aldım,Salon ve mutfak hariç bütün odaların camlarını sildim(geçen hafta sildiğim için toz alıyomuş gibi çabuk oldu)Yerler kuruyunca halıları serdim,yemek yaptım yedik,mutfağı toparladım,oğlumun ödevlerini kontrol ettim yattık.Pazar sabahı kahvaltı hazırladım,mutfağı toparladım.çamaşırları kaldırdım,evi toparladım.Kuru fasulye pilav salata yaptım,eşimin dedesine gittik,halam kuru fasulye yapmış oyüzden fasulyeyi götürmedim.Bugüne yemeğim hazır yani.Akşam 8 buçukta eve geldik,ütüyü yaptım,kaldırdım.Sabah içeriz diye çorba yaptım.Salep yaptım içtik,hep koşturmaca içinde geçiyo günler,Bu arada 3 gündür mekik çekiyorum,titreşimli kemeride takıyorum göbüşüme erisin artık ya. 2 gündür boğazım ağrıyodu burnumda akıyo hasta oldum galiba.Hastanede çalışıyorum ama muayene olmaya bile gidemedim.