- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 42
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.701
Duha22 yeşillkleri yıkayıp mı saklıyorsun canım bende bikaç defadır yıkayıp süzgeçten süzüp bi beze sarıp tupper a koyuyorum sen nasıl yapıyorsun ve dayanıyor mu baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yikiyorum suzgecte bekletip kese kagitlarina(buyuk oluyor gazete gibi) serip kuruyunca tupper a koyuyorum baya da gidiyor..iki kisiyiz cabuk tuketemiyoruz.Duha22 yeşillkleri yıkayıp mı saklıyorsun canım bende bikaç defadır yıkayıp süzgeçten süzüp bi beze sarıp tupper a koyuyorum sen nasıl yapıyorsun ve dayanıyor mu baya
Yok artık bütün bunları kaça kadar yaptınız. Ev minyatür olsa yine zor nasıl yetiştirdiniz maşallahcmt 3te işten çıktım geldim .ilk ve en önemli görevim olan kızımı emzirdim.(en az 15 dk ayrılamıyo hanımefendi)evi toparladım.2 makina çamaşır attım,yıkandı astım.oturma odasının avizesini sildim,camını sildim,halıyı süpürdüm kaldırdım,kanepeleri çektim altlarını süpürdüm sildim,toz aldım ,halıyı serdim çıktım.antrenin avizesini sildin,halısını süpürdüm kaldırdım,altını süpürdüm sildim,tekrar serdim,yakaodasının tozunu aldım,camını sildim,halısını süpürdüm kaldırdım,bazayı çektim altını süpürdüm sildim,halsıını serdim çıktım. çocuk odasının tozunu aldım,camını sildim,halısını süpürdüm kaldırdım,bazayı ve şifonyeri çektim altlarını süpürdüm sildim halısını serdim.salonun tozunu aldım,camlarını sildim,halısını süpürdüm kaldırım,kanepeleri çektim altlarını süpürdüm sildim,halısını serdim.Mutfak en zor kısmı bütün dolapların ve beyaz esyaların yüzünü sildim,davlumbazı,ocağı ve tezgahı çamaşır suyuyla cifledim,halısını süpürdüm kaldırdım,makinadaki temizleri yerleştirdim,mutfağın camını sildimiyerleri süpürdüm sildim,halısını serdim bu sırada eşim geldi hemen mantı pişirdim yedik,bulaşıkları yerleştirdim makinaya,akşam akşam balkonu yıkadım,camlarını sildim,banyo-wc cifledim.Pazar günü kahvaltı yaptık,evi toparladım,küçük süpürgemle tekrar süpürdüm evi 10 dk sürdü.eşim oğlumla kızımı dışarı çıkamıştı,keyif yapayım dedim kahvemi aldım kitabımı aldım ama duramadım,poğaça hamuru yoğurdum,çamaşır astım,hamburger yapayım dedim köfte falan yaptım,akşam yemekten sonrada ütü yaptım.
evim 175 m2 geniş sayılır.eve taşınırken gümüşlüklerimi kömürlüğüme indirdim,bibloymuş çiçekmiş hiç sevmem sadece orkidem var evde iş yaparken en çok oyalayan toz almak ama benim evimde masa, tv ve çekmeceli dolaplar hariç toz alınacak birşey yok buda bana kolaylık sağlıyo,avizelerimi kapılarımı ve camlarımı her hafta silmeye çalışıyorum(kılın her hafta olmuyo malesef),2 hafta önce haftada temizliğe yardımcı bayan gelmişti sağolsun o yüzden bu hafta kolay oldu bana,çok batkın olmayınca tek başıma yaptım ama hallettim çok şükür.Yok artık bütün bunları kaça kadar yaptınız. Ev minyatür olsa yine zor nasıl yetiştirdiniz maşallah
Maşallah canım tebrik ederim. Okurken yoruldum ben.evim 175 m2 geniş sayılır.eve taşınırken gümüşlüklerimi kömürlüğüme indirdim,bibloymuş çiçekmiş hiç sevmem sadece orkidem var evde iş yaparken en çok oyalayan toz almak ama benim evimde masa, tv ve çekmeceli dolaplar hariç toz alınacak birşey yok buda bana kolaylık sağlıyo,avizelerimi kapılarımı ve camlarımı her hafta silmeye çalışıyorum(kılın her hafta olmuyo malesef),2 hafta önce haftada temizliğe yardımcı bayan gelmişti sağolsun o yüzden bu hafta kolay oldu bana,çok batkın olmayınca tek başıma yaptım ama hallettim çok şükür.
Bunlarin hepsini 5 ten sonra yapicaksan yetistirirsen kocaman masallah diyorum..bugün oğlumun doğumgünü dün parti hazırlıklarıyla geçti.Evi toparladım,içli köfte yaptım birazını dün yedik çoğunu bugünkü misafirlerim için dondurucuya koydum.içli köftenin yanına çorba yaptım,karnıbahar-brokoli-havuç haşladım,zeytinyağlı sarımsaklı nar ekşili sosla salatasını yaptım yedik.Mutfağı toparladım,bulaşıkları makinaya koydum,çay demledim.Peynirli börek sardım buzdolabına koydum bugün pişircem,yumurta almıştım onları yıkadım,dolaba kaldırdım,süt pişirdim yoğurt mayaladım.Bir bardak çay içtim kızım uyandı(uyumasıyla uyanması 15 dk zaten) onu uyuturken bende uyumuşum.Sabahta wc yıkadım,kahvaltı hazırladım,mutfağı süpürdüm,bulaşıkları makinaya doldurup çalıştırdım,kaynanam geldi biz çıktık,akşama ev yine berbat olur daha hazırlıklarda tamam değil nasıl yetişecek bilmiyorum.Giderken pastayı alcam,makarana salatası-kek-börek(sardım sadece pişecek)-kurabiye(dondurucuda)-içli köfte(kızaracak)-çiçek dolması(dondurucuda pişecek)-ev süpürülecek-silinecek-toz alınacak.Ben 5 te çıkıyorum misafirlerin bi kısmı benle birlikte gelcek bi kısmı 7 de .offf napcam ben yaaa
İnşallah yetiitirirsin canım ben bi misafir alacağım zaman çok panik olurum bi de ev temixliycekmişsin bence bi üstten topla çok fazla yorma kendini zaten çocuğun küçük allah hayırlı uzun ömürler versin canım oğluşunabugün oğlumun doğumgünü dün parti hazırlıklarıyla geçti.Evi toparladım,içli köfte yaptım birazını dün yedik çoğunu bugünkü misafirlerim için dondurucuya koydum.içli köftenin yanına çorba yaptım,karnıbahar-brokoli-havuç haşladım,zeytinyağlı sarımsaklı nar ekşili sosla salatasını yaptım yedik.Mutfağı toparladım,bulaşıkları makinaya koydum,çay demledim.Peynirli börek sardım buzdolabına koydum bugün pişircem,yumurta almıştım onları yıkadım,dolaba kaldırdım,süt pişirdim yoğurt mayaladım.Bir bardak çay içtim kızım uyandı(uyumasıyla uyanması 15 dk zaten) onu uyuturken bende uyumuşum.Sabahta wc yıkadım,kahvaltı hazırladım,mutfağı süpürdüm,bulaşıkları makinaya doldurup çalıştırdım,kaynanam geldi biz çıktık,akşama ev yine berbat olur daha hazırlıklarda tamam değil nasıl yetişecek bilmiyorum.Giderken pastayı alcam,makarana salatası-kek-börek(sardım sadece pişecek)-kurabiye(dondurucuda)-içli köfte(kızaracak)-çiçek dolması(dondurucuda pişecek)-ev süpürülecek-silinecek-toz alınacak.Ben 5 te çıkıyorum misafirlerin bi kısmı benle birlikte gelcek bi kısmı 7 de .offf napcam ben yaaa
Ayy kabus gibiDün
Ev supurdum
Bi şişe sivi deterjan almistim tezgahin uzerindeydi oglum almis kapagini acmis antrenin halisina hepsini boca etmis,ogluma sinirlendim deterjan ziyan oldu bana birsuru is cikti hangisine yanayım(
Haliyi silip balkona attim
Camasir attim yikandi serdim
Mutfagi topladim bulasik makinasini calistirdim
Aksam yemekten sonra yerlestirdim kirlileri dizdim
bencede nerelerdesinYUMURCAK nerelerdesin canim bayadir yazmiyorsun