• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Duha22 yeşillkleri yıkayıp mı saklıyorsun canım bende bikaç defadır yıkayıp süzgeçten süzüp bi beze sarıp tupper a koyuyorum sen nasıl yapıyorsun ve dayanıyor mu baya
Evet yikiyorum suzgecte bekletip kese kagitlarina(buyuk oluyor gazete gibi) serip kuruyunca tupper a koyuyorum baya da gidiyor..iki kisiyiz cabuk tuketemiyoruz.

cmt 3te işten çıktım geldim .ilk ve en önemli görevim olan kızımı emzirdim.(en az 15 dk ayrılamıyo hanımefendi)evi toparladım.2 makina çamaşır attım,yıkandı astım.oturma odasının avizesini sildim,camını sildim,halıyı süpürdüm kaldırdım,kanepeleri çektim altlarını süpürdüm sildim,toz aldım ,halıyı serdim çıktım.antrenin avizesini sildin,halısını süpürdüm kaldırdım,altını süpürdüm sildim,tekrar serdim,yakaodasının tozunu aldım,camını sildim,halısını süpürdüm kaldırdım,bazayı çektim altını süpürdüm sildim,halsıını serdim çıktım. çocuk odasının tozunu aldım,camını sildim,halısını süpürdüm kaldırdım,bazayı ve şifonyeri çektim altlarını süpürdüm sildim halısını serdim.salonun tozunu aldım,camlarını sildim,halısını süpürdüm kaldırım,kanepeleri çektim altlarını süpürdüm sildim,halısını serdim.Mutfak en zor kısmı bütün dolapların ve beyaz esyaların yüzünü sildim,davlumbazı,ocağı ve tezgahı çamaşır suyuyla cifledim,halısını süpürdüm kaldırdım,makinadaki temizleri yerleştirdim,mutfağın camını sildimiyerleri süpürdüm sildim,halısını serdim bu sırada eşim geldi hemen mantı pişirdim yedik,bulaşıkları yerleştirdim makinaya,akşam akşam balkonu yıkadım,camlarını sildim,banyo-wc cifledim.Pazar günü kahvaltı yaptık,evi toparladım,küçük süpürgemle tekrar süpürdüm evi 10 dk sürdü.eşim oğlumla kızımı dışarı çıkamıştı,keyif yapayım dedim kahvemi aldım kitabımı aldım ama duramadım,poğaça hamuru yoğurdum,çamaşır astım,hamburger yapayım dedim köfte falan yaptım,akşam yemekten sonrada ütü yaptım.

Bütün evi süpürdüm toz aldım dağınıklık topladım birmakina çamaşır yıkandı astım kuruyan çamaşırları yerleştirdim mutfağı topladım bulaşıkları makineye dizdim elde yıkanacakları yıkadım kuruyunca yerlerine yerleştirdim banyonun lavabosunu ve klozetİ yıkadım yerleri sildim bi sepet daha çamaşır yerleşecek bekleyen bi de ütüm var ne zaman yaparım bilmiyorum oturma odasının camını ve kapısını sildim bİ süredir böyle tek tek yapıyorum bi odanın camını ve kapısını sanki daha pratik oluyo bakalım bu kararımdan da dönmezsem başka bir yöntem bulup şimdilik iyi gidiyor en azından bütün camları silip kolum ağrımıypr

Dun supuremedim evin durumu berbatti
Oglen geldim yemegimi yemeden giristim daginikligi topladim,kuruyan nevresimleri katladim yerlestirdim
Ortuleri topladim silkeledim
Sulu supurgeyi cikardim hazirladim
Heryeri süpürdüm
Sildim
Yatak odasi balkonunu da duzenledim supurdum sildim
Mutfagi topladim
Yemek yaptim
Islak kek yaptim
Buzdolabini duzenledim
Iki posta kisa programda renkli attim yikandi serdim
Supurgeyi temizleyip banyoyu yikadim
Yarin iki arkads gelicek oturmaya malum oglen geliyorum eve bugunden herseyi hazir etmem gerekti
Kisir icin soganlari robottan gecirip salcayla kavurdum soguyunca dolaba kaldirdim
Buzluktan sarili boregi cikarip. Tepsiye dizip yumurtasini surdum posetleyip
buzdolabina koydum gelir gelmez firina surerim ins.
Kisirin yesilliklerini dograyip saklama kabina koydum
En son mutfagi toplayip bulasik makinasini calistirdim masa vs sildim
Oglumu yikadim,kendim dus aldim
Toz aldim bitti şükür..

cmt 3te işten çıktım geldim .ilk ve en önemli görevim olan kızımı emzirdim.(en az 15 dk ayrılamıyo hanımefendi)evi toparladım.2 makina çamaşır attım,yıkandı astım.oturma odasının avizesini sildim,camını sildim,halıyı süpürdüm kaldırdım,kanepeleri çektim altlarını süpürdüm sildim,toz aldım ,halıyı serdim çıktım.antrenin avizesini sildin,halısını süpürdüm kaldırdım,altını süpürdüm sildim,tekrar serdim,yakaodasının tozunu aldım,camını sildim,halısını süpürdüm kaldırdım,bazayı çektim altını süpürdüm sildim,halsıını serdim çıktım. çocuk odasının tozunu aldım,camını sildim,halısını süpürdüm kaldırdım,bazayı ve şifonyeri çektim altlarını süpürdüm sildim halısını serdim.salonun tozunu aldım,camlarını sildim,halısını süpürdüm kaldırım,kanepeleri çektim altlarını süpürdüm sildim,halısını serdim.Mutfak en zor kısmı bütün dolapların ve beyaz esyaların yüzünü sildim,davlumbazı,ocağı ve tezgahı çamaşır suyuyla cifledim,halısını süpürdüm kaldırdım,makinadaki temizleri yerleştirdim,mutfağın camını sildimiyerleri süpürdüm sildim,halısını serdim bu sırada eşim geldi hemen mantı pişirdim yedik,bulaşıkları yerleştirdim makinaya,akşam akşam balkonu yıkadım,camlarını sildim,banyo-wc cifledim.Pazar günü kahvaltı yaptık,evi toparladım,küçük süpürgemle tekrar süpürdüm evi 10 dk sürdü.eşim oğlumla kızımı dışarı çıkamıştı,keyif yapayım dedim kahvemi aldım kitabımı aldım ama duramadım,poğaça hamuru yoğurdum,çamaşır astım,hamburger yapayım dedim köfte falan yaptım,akşam yemekten sonrada ütü yaptım.
Yok artık bütün bunları kaça kadar yaptınız. Ev minyatür olsa yine zor nasıl yetiştirdiniz maşallah

Dün oturma odasını ve mutfağı süpürdüm antreyi süpürdüm salonun camını balkon tarafı camını sildim avizesini sildim kapısını sildim antrenin kapısını sildim mutfak topladım katlanmış çamaşırları yerleştirdim

Yok artık bütün bunları kaça kadar yaptınız. Ev minyatür olsa yine zor nasıl yetiştirdiniz maşallah
evim 175 m2 geniş sayılır.eve taşınırken gümüşlüklerimi kömürlüğüme indirdim,bibloymuş çiçekmiş hiç sevmem sadece orkidem var evde iş yaparken en çok oyalayan toz almak ama benim evimde masa, tv ve çekmeceli dolaplar hariç toz alınacak birşey yok buda bana kolaylık sağlıyo,avizelerimi kapılarımı ve camlarımı her hafta silmeye çalışıyorum(kılın her hafta olmuyo malesef),2 hafta önce haftada temizliğe yardımcı bayan gelmişti sağolsun o yüzden bu hafta kolay oldu bana,çok batkın olmayınca tek başıma yaptım ama hallettim çok şükür.

evim 175 m2 geniş sayılır.eve taşınırken gümüşlüklerimi kömürlüğüme indirdim,bibloymuş çiçekmiş hiç sevmem sadece orkidem var evde iş yaparken en çok oyalayan toz almak ama benim evimde masa, tv ve çekmeceli dolaplar hariç toz alınacak birşey yok buda bana kolaylık sağlıyo,avizelerimi kapılarımı ve camlarımı her hafta silmeye çalışıyorum(kılın her hafta olmuyo malesef),2 hafta önce haftada temizliğe yardımcı bayan gelmişti sağolsun o yüzden bu hafta kolay oldu bana,çok batkın olmayınca tek başıma yaptım ama hallettim çok şükür.
Maşallah canım tebrik ederim. Okurken yoruldum ben. :-)

bugün oğlumun doğumgünü dün parti hazırlıklarıyla geçti.Evi toparladım,içli köfte yaptım birazını dün yedik çoğunu bugünkü misafirlerim için dondurucuya koydum.içli köftenin yanına çorba yaptım,karnıbahar-brokoli-havuç haşladım,zeytinyağlı sarımsaklı nar ekşili sosla salatasını yaptım yedik.Mutfağı toparladım,bulaşıkları makinaya koydum,çay demledim.Peynirli börek sardım buzdolabına koydum bugün pişircem,yumurta almıştım onları yıkadım,dolaba kaldırdım,süt pişirdim yoğurt mayaladım.Bir bardak çay içtim kızım uyandı(uyumasıyla uyanması 15 dk zaten) onu uyuturken bende uyumuşum.Sabahta wc yıkadım,kahvaltı hazırladım,mutfağı süpürdüm,bulaşıkları makinaya doldurup çalıştırdım,kaynanam geldi biz çıktık,akşama ev yine berbat olur daha hazırlıklarda tamam değil nasıl yetişecek bilmiyorum.Giderken pastayı alcam,makarana salatası-kek-börek(sardım sadece pişecek)-kurabiye(dondurucuda)-içli köfte(kızaracak)-çiçek dolması(dondurucuda pişecek)-ev süpürülecek-silinecek-toz alınacak.Ben 5 te çıkıyorum misafirlerin bi kısmı benle birlikte gelcek bi kısmı 7 de .offf napcam ben yaaa

bugün oğlumun doğumgünü dün parti hazırlıklarıyla geçti.Evi toparladım,içli köfte yaptım birazını dün yedik çoğunu bugünkü misafirlerim için dondurucuya koydum.içli köftenin yanına çorba yaptım,karnıbahar-brokoli-havuç haşladım,zeytinyağlı sarımsaklı nar ekşili sosla salatasını yaptım yedik.Mutfağı toparladım,bulaşıkları makinaya koydum,çay demledim.Peynirli börek sardım buzdolabına koydum bugün pişircem,yumurta almıştım onları yıkadım,dolaba kaldırdım,süt pişirdim yoğurt mayaladım.Bir bardak çay içtim kızım uyandı(uyumasıyla uyanması 15 dk zaten) onu uyuturken bende uyumuşum.Sabahta wc yıkadım,kahvaltı hazırladım,mutfağı süpürdüm,bulaşıkları makinaya doldurup çalıştırdım,kaynanam geldi biz çıktık,akşama ev yine berbat olur daha hazırlıklarda tamam değil nasıl yetişecek bilmiyorum.Giderken pastayı alcam,makarana salatası-kek-börek(sardım sadece pişecek)-kurabiye(dondurucuda)-içli köfte(kızaracak)-çiçek dolması(dondurucuda pişecek)-ev süpürülecek-silinecek-toz alınacak.Ben 5 te çıkıyorum misafirlerin bi kısmı benle birlikte gelcek bi kısmı 7 de .offf napcam ben yaaa
Bunlarin hepsini 5 ten sonra yapicaksan yetistirirsen kocaman masallah diyorum..
Ben yetistiremem işin gercegi..çocuktan sonra hizlandim ama o kadar degil

Dün
Ev supurdum
Bi şişe sivi deterjan almistim tezgahin uzerindeydi oglum almis kapagini acmis antrenin halisina hepsini boca etmis,ogluma sinirlendim deterjan ziyan oldu bana birsuru is cikti hangisine yanayım:((
Haliyi silip balkona attim
Camasir attim yikandi serdim
Mutfagi topladim bulasik makinasini calistirdim
Aksam yemekten sonra yerlestirdim kirlileri dizdim

İnşallah yetiitirirsin canım ben bi misafir alacağım zaman çok panik olurum bi de ev temixliycekmişsin bence bi üstten topla çok fazla yorma kendini zaten çocuğun küçük allah hayırlı uzun ömürler versin canım oğluşuna

Dün
Ev supurdum
Bi şişe sivi deterjan almistim tezgahin uzerindeydi oglum almis kapagini acmis antrenin halisina hepsini boca etmis,ogluma sinirlendim deterjan ziyan oldu bana birsuru is cikti hangisine yanayım:KK43:(
Haliyi silip balkona attim
Camasir attim yikandi serdim
Mutfagi topladim bulasik makinasini calistirdim
Aksam yemekten sonra yerlestirdim kirlileri dizdim
Ayy kabus gibi

YUMURCAK YUMURCAK nerelerdesin canim bayadir yazmiyorsun
bencede nerelerdesin :KK19:

dün işlerimi tam yetiştiremedim kızlar:63: oğlumla kek yaptık bana yardım etti,çöpü attı.kaynanam sarmayı pişirdi,evi toparlamama ikiside yardım etti.15 dk kızımla ilgilendim hemen mutfağa koştum.oğlum kek için meyveleri rendelerken bende böreği çıkardım yumurtalarını sürdüm fırına verdim,kaynanam sarmayı pişirdi.Makarnanın suyunu koydum.Makinadaki temizleri yerleştirdim,kirlileri tekrar dizdim elimde yıkanacakları yıkadım.içli köfteleri çıkardım,evi sadece yüzeysel 10 dk süpürdüm.masayı hazırladım.kızımın saçını toplayabildim sadece kıyafetlerini bile değiştiremedim.Misafirler geldi,kardeşimin eşi makarna salatasını yaptı,bende köfteleri kzıarttım annem gözleme getirmiş onları ısıttık sonunda masa hazırdı.masayaı topla çay demle mısır patlat çerez koy meyve koy çıkan buşalıkları yıka derken 11:30 da gittiler bende kalan pastamı yedim ve yattım elimi başka hiç bişiye sürmedim,bugün dipköşe temizlik beni bekliyo:rapci::temizlik:

IMG_20170224_194454.jpg

Bugün çocukları eşim gezmeye götürdü bende sportakal yaptım hızlıca oturma odasını topladım çocuk odasını topladım süpürdüm bi de cam balkonu sildim şimdş de kahve keyfi yapıcam daha sonra yapabilirsem yaparım başka işler

Back