En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
cmt 3 te eve gittim,ev, toparladım,çocuklarla biraz atıştırdık hemen işe başladım,balkonu yıkadım,3 makina çamaşır yıkandı,asıldı pazar günü toplandı katladım yerleştirdim.Bulaşık makinasını yerleştirdim,tezgahın üzerindeki kirlileri tekrar dizdim.Mutfak hariç bütün odaların halılarını süpürdüm,kaldırdım.Oturma odasının ve antrenin avizelerini sildim,bütün odaların kapılarını sildim.Kanepe ve bazaları çektim altlarını süpürdüm sildim.Toz aldım,Salon ve mutfak hariç bütün odaların camlarını sildim(geçen hafta sildiğim için toz alıyomuş gibi çabuk oldu)Yerler kuruyunca halıları serdim,yemek yaptım yedik,mutfağı toparladım,oğlumun ödevlerini kontrol ettim yattık.Pazar sabahı kahvaltı hazırladım,mutfağı toparladım.çamaşırları kaldırdım,evi toparladım.Kuru fasulye pilav salata yaptım,eşimin dedesine gittik,halam kuru fasulye yapmış oyüzden fasulyeyi götürmedim.Bugüne yemeğim hazır yani.Akşam 8 buçukta eve geldik,ütüyü yaptım,kaldırdım.Sabah içeriz diye çorba yaptım.Salep yaptım içtik,hep koşturmaca içinde geçiyo günler,Bu arada 3 gündür mekik çekiyorum,titreşimli kemeride takıyorum göbüşüme erisin artık ya. 2 gündür boğazım ağrıyodu burnumda akıyo hasta oldum galiba.Hastanede çalışıyorum ama muayene olmaya bile gidemedim.

Bugün sadece dağınıklık topladım mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim Çamaşır serdim bi makina daha yıkandı onları serdim buzdolabının üstünü sildim örtüsünü yıkadım ama hala sermedim çocuk odasının camını kapısını avizesini sildim

bu kemeri düzenli kullansak işe yararmı acaba uzun zamandır var bende ama düzenli kullanmadım.

kaynanam 2 gündür bende sağolsun lahana sarmış pişirmiş ,pazar günüde görüşmüştük.Bazen sıkılıyorum yaa o varken işte yapamıyorum ouüzden 2 gündür yemek ye bulaşık çay kahve meyve sunumu tekrar bulaşıkla geçti günüm bakalım bugün gider inş.

Evde misafir olunca öyle oluyor malesef

dün evi toparladım,yemek yaptım,yedik bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdım,kalanlarını elimde yıkadım,eşim çerez almış onları yerleştirdim,birazını tabağa koydum,çay demledim.Tv nin altında sehpam yok benim ama bir sürü kablo var çok çirkin görünüyodu,eşim yaptırmak için usta çağırdı duvarı deldiler tv nin arkasına priz yeri yapmak için ama ev savaş alanına döndü resmen heryer battı,duvarı öyle bi delmişlerki mutfağın duvarına kadar,şimdi iki iş oldu bana heme mutfağın duvarı delik hem salonumun ,dün oraları temizledim sildim,bugünde alçıcı gelip delikleri kapatacak,yarında boyacı gelecek,pazara kadar evimde inşaat var yani.

YUMURCAK nerelerdesin canim bayadir yazmiyorsun
sağolın kızlar bu aralar dünya hali işte öyle oldu ki İnternet'e bile girmedim doğru dürüst .bi bakayım dedim anca .işler güzel güzel yapılıyor anladığım . fatos03850 de çok gğzel doğumgününü yapmışsın nice yaşları olsun evladının.bende günlük ev işlerimi falan yapıyorum günlerim oluyo bugünde bebek görmesine gittim geldim.bahar yavaştan kendini göstermeye başladı yakında bahar temizliğinlene giriliriz hep beraber artık .

dün eşim beni almaya gelmedi,eve yürüyerek gittim 5:30 da evdeydim,ilk görevim olan kızımı emzirmek zaten ,sonra evi toparladım,makinaya çamaşır attım.bulaşıklar her zamanki gibi tezgahın üzerine yayılmıştı,makinayı boşalttım,tezgahtakileri koydum,elde yıkanacakları yıkadım,oğlum tost yapmış kendisine onun bulaşıklarını kaldırdım,masayı sildim,dondurucudan et ve domates çıkardım,eti düdüklüye koydum suyla birlikte suyunu çekince robottan geçirdiğim 6 tane soğanı üzerine döktüm yağla kavurdum,13-15 tane domatesinde kabuklarını soydum ve doğradım,üzerine attım iice kavurdum ve 1 er yemeklik saklama kaplarına koydum 6 yemeklik oldu.her yemeğe koymadığım için 10 gün gidiyo bu bana, arada yapıyorum böyle soğanla etle domatesle uğraşmama gerek kalmıyo tavsiye ederim,çamaşırları balkona astım,tekrar çamaşır attım.yemek yedik bulaşıkları topladım,çay içtik,oğlumun ödevlerini kontrol ettim,bu arada hala salonumdaki ve mutfağımdaki duvar delik cmt gelip yapacaklarmış inş,yaptırmışken tavanıda yaptıralım diyo eşim ama bakalım nolcak.

fatos03850 neden duvar delik canım
Dün benimde arkadaşım oturmaya geldi o gelmeden kek yaptım patates salatası yaptım bir gün önceden poğaça yapmıştım oturma odası salon ve mutfağı süpürdüm toz aldım bulaşık makinesini boşalttım tezgahı topladım bugün zar zor evi süpürdüm çok şükür her yeri baya kirlenmiş bu aralar çok saldım kendimi hiç bu kadar uzun süre böyle kalmamıştı hep günü kurtardım gerekli olan oda ve mutfağı hallettim maalesef yapınca aslında kendime geldim içim rahatladı valla akşam çamaşır atmıştım makinaya onu serdim katlanmış çamaşırları yerleştirdim bulaşık makinesini boşalttım kızımı dr agötürdüm markete gidip geldim yemek hazırlıycam birazdan da ayyy iş bitmiiyoooo havada bulanık tam yatış modu aslında

tv nin ve ses sisteminin kabloları görünmesin diye altına sehpa alalım dedim eşim almak istemedi,kendiside boya ve inşaat malzemeleri sattığı için tanıdık usta var getireyim tvnin arkasından duvarı hafif delsin kablolar görünmez dedi tmm dedim,ama bütün kuvvetini benim duvara uygulamışlar delerken mutfaktan çıktılar.

akşam yemek hazırladım,evi toparladım,makinaya çamaşır attım,sabah balkona serdiklerimi topladım,katladım,yerleştirdim.Yemeği yedik mutfağı temizledim,bugün ustalar gelecek.benim koca tv sehpası masrafından kaçtı ama bütün salonu yenilemek zorunda kaldı.Duvarı fazla delince mecbur alçıcı ve boyacı gelecek,aynı tonu tutturamazlar diye komple mutfak ve salon boyanacak.Ustalar girmişken tavanıda yaptıralım dedi bende yaptırmışken tv ye niş yaptır dedim.akşam bütün salonu çocuk odasına ve mutfağa taşıdık.salona ve antreye batırmasınlar diye satılan örtülerden yapıştırdık.Kızımı kaynanama bırakacağız,evdede kimse yok mecbur çay bardak v.s. hazırladım kendileri demlesinler içsinler artık.

Bugün sabahtan başladım işlere.kahvaltı yaptık kaldırdım mutfağı topladım ankastre ocağı sildim temizledim tezgahı bi güzel sildim fazla gözüne batanları dolaplara kaldırdım mutfağı tezgahını boş seviyorum incik cıncık şeyler istemiyorum Öyle.salonu topladım camlarını açtım örtüleri silkeledim toz aldım sonra süpürge yaptım en son da gözüken yerleri sildim.bu arada geçen hafta sonu parex tornado aldım ilk defa.artık büyük temizlik haricinde yerleri elle silmemeye karar verdim birazda sağlığımızıdüşünelim artık diyorum kendi kendime.eski tip vileda kullanmış biri olarak bu sıkmalı aleti beğendim valla.iyiki almışım .sonra yukarı çıktım odalardski fazlalıkları kaldırdım yerine ütüleri ayırdım toz aldım camları açtım terası gecen gün yıkamıştım orası da temizdi makineye kirli attım daha dolmadı akşama çalıştırırım artık .tuvaleti klozeti hallettim mutfak bezlerinş Domestoslu suya bastım işler bitti biraz dünden yemeğim var .şimdş blZ sahile deniz havası almaya ordan da çarşıya .

Merhabalar, önümüzdeki hafta sonu evimde Yasin okuyacağız akrabalarımla. Hafta sonum temizlikle geçti. Oturma odamla mutfak halımı yıkamaya verdik.Dün mutfağımızdaki dolapları sildim yerleştirdim. Evi süpürdüm ortalığı topladım. Vitrin örtülerimi suya bastırdım dün gece süzülsün diye Sudan çıkardım. Bugün Masamın üstüne koydum iyice kurusun diye yarın işten geldikten sonra toz alıp yerleştiririm. Banyo fayanslarını sildim kapıları sildim.prizlerin tozlarını aldım Yemek yaptım. Eşim bulaşık makinesi boşaltı ben yerleştirdim. Çamları da silecektim ama annemle eşim daha yeni sildin tertemiz gerek Yok dediler onları silmeyeceğim. Bir posta çamaşır yıkadım onlar kurudu yerleştircem el havlularımı ve bornozlarımı yıkarım of çok iş yapmışım ama bana hiçbişi yapmadım gibi geliyor :))) bir hafta sonu böyle geçti

bende mutfak tezgahında kalabalık sevmiyorum,yeni gelin mutfakları artık birsürü ıvırzıvır dolu ben onları silmeye yıkamaya erinirim.yerleri eline silmene şaşırdım hemde iki katlı senin evin ,ben hiç uğraşamam aslında daha temiz oluyo elle silince ama zaman kaybı hemde dediğin gibi sağlığımıza yazık.

Buraya yazdıkça çok iş yapasım geliyor işten geldim eşim gelene kadar dinlendim. Dünden kalan yemeklerim vardı onu yedik. Eşim makineyi boşaltı mutfağı topladı çay yaptı sağolsun. Ben de hemen vitrine giriştim örtülerimi serdim sildim yerleştirdim. Havluları makineye attım. Yarın için yemek pişiriyorum. Kuruyan çamaşırları katlıyorum yerleştircem bu akşamlık bu kadar olur yorulmaya başladım

benim ev hala bitmedi,iş çıkışı kaynanama gidiyorum yemeği yiyip geliyoruz biraz oturup yatıyoruz.Boyatmışken bütün odalar boyansın diyoruz ama bakalım şu salon bi bitseydi,temizliği nasıl yetiştircem hiç bilmiyorum.

Selam herkese, eskiden yazardım buraya :)
Bugün yaptıklarım bu saate kadar :

Oğlum için beslenme hazırladım
Eşime tost yaptım paketledim
Onları gönderdim
Yatakları düzelttim
Küçükle kahvaltı yaptım
Mutfağa girdim
Buzdolabı düzenledim, bozulanları döktüm
Bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşık selesini boşalttım
Kirlileri makinaya dizdim
Tezgah üstü ve ara fayansı ocağı sildim
Buzdolabı ve derin dondurucunun dışını sildim
Çamaşır astım
Oturma odası, mutfak, antre salonu süpürdüm
Makinaya çamaşır attım

Hazırlandım küçük oğlumu da alıp, büyük oğlumun okuluna aile katılımı için gittim.
Eti puftan kardan adam yapmayı gösterdim
Okuldan çıktık, bir saat parkta oynadılar
Eve geldik
Çöpleri döktüm
Kapının önünü sildim

Öğle yemeği yiyicez sonra çok iş var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…