- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.721
bu kemeri düzenli kullansak işe yararmı acaba uzun zamandır var bende ama düzenli kullanmadım.Geçmiş olsun canım
Evet hep aynı şeyler hep koşuşturmaca bitmiyor allah sağlık versin yeterki
Bende bi süredir spor yapıyorum göbek için hemde sağlık için tabi bizim de evde var alet ama 1-2 defa ancak kullandım
Denemek lazım canım o un yanı sıra mekik plank ta yaparsan güzel olurbu kemeri düzenli kullansak işe yararmı acaba uzun zamandır var bende ama düzenli kullanmadım.
Evde misafir olunca öyle oluyor malesefkaynanam 2 gündür bende sağolsun lahana sarmış pişirmiş ,pazar günüde görüşmüştük.Bazen sıkılıyorum yaa o varken işte yapamıyorum ouüzden 2 gündür yemek ye bulaşık çay kahve meyve sunumu tekrar bulaşıkla geçti günüm bakalım bugün gider inş.
YUMURCAK nerelerdesin canim bayadir yazmiyorsun
sağolın kızlar bu aralar dünya hali işte öyle oldu ki İnternet'e bile girmedim doğru dürüst .bi bakayım dedim anca .işler güzel güzel yapılıyor anladığım .İnşallah yetiitirirsin canım ben bi misafir alacağım zaman çok panik olurum bi de ev temixliycekmişsin bence bi üstten topla çok fazla yorma kendini zaten çocuğun küçük allah hayırlı uzun ömürler versin canım oğluşuna
Ayy kabus gibi
bencede nerelerdesin
tv nin ve ses sisteminin kabloları görünmesin diye altına sehpa alalım dedim eşim almak istemedi,kendiside boya ve inşaat malzemeleri sattığı için tanıdık usta var getireyim tvnin arkasından duvarı hafif delsin kablolar görünmez dedi tmm dedim,ama bütün kuvvetini benim duvara uygulamışlar delerken mutfaktan çıktılar.fatos03850 neden duvar delik canım
Dün benimde arkadaşım oturmaya geldi o gelmeden kek yaptım patates salatası yaptım bir gün önceden poğaça yapmıştım oturma odası salon ve mutfağı süpürdüm toz aldım bulaşık makinesini boşalttım tezgahı topladım bugün zar zor evi süpürdüm çok şükür her yeri baya kirlenmişbu aralar çok saldım kendimi hiç bu kadar uzun süre böyle kalmamıştı hep günü kurtardım gerekli olan oda ve mutfağı hallettim maalesef yapınca aslında kendime geldim içim rahatladı valla akşam çamaşır atmıştım makinaya onu serdim katlanmış çamaşırları yerleştirdim bulaşık makinesini boşalttım kızımı dr agötürdüm markete gidip geldim yemek hazırlıycam birazdan da ayyy iş bitmiiyoooo havada bulanık tam yatış modu aslında
bende mutfak tezgahında kalabalık sevmiyorum,yeni gelin mutfakları artık birsürü ıvırzıvır dolu ben onları silmeye yıkamaya erinirim.yerleri eline silmene şaşırdım hemde iki katlı senin evin ,ben hiç uğraşamam aslında daha temiz oluyo elle silince ama zaman kaybı hemde dediğin gibi sağlığımıza yazık.Bugün sabahtan başladım işlere.kahvaltı yaptık kaldırdım mutfağı topladım ankastre ocağı sildim temizledim tezgahı bi güzel sildim fazla gözüne batanları dolaplara kaldırdım mutfağı tezgahını boş seviyorum incik cıncık şeyler istemiyorum Öyle.salonu topladım camlarını açtım örtüleri silkeledim toz aldım sonra süpürge yaptım en son da gözüken yerleri sildim.bu arada geçen hafta sonu parex tornado aldım ilk defa.artık büyük temizlik haricinde yerleri elle silmemeye karar verdim birazda sağlığımızıdüşünelim artık diyorum kendi kendime.eski tip vileda kullanmış biri olarak bu sıkmalı aleti beğendim valla.iyiki almışım .sonra yukarı çıktım odalardski fazlalıkları kaldırdım yerine ütüleri ayırdım toz aldım camları açtım terası gecen gün yıkamıştım orası da temizdi makineye kirli attım daha dolmadı akşama çalıştırırım artık .tuvaleti klozeti hallettim mutfak bezlerinş Domestoslu suya bastım işler bitti biraz dünden yemeğim var .şimdş blZ sahile deniz havası almaya ordan da çarşıya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?