• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugun kurstan gelir gelmez ortaligi topladim,oglum ve babasi yoktu annesine gitmislerdi.ayagima dolanan olmayinca çabucak yaptim isleri;
Hocahanim arkads gelicekti ogrenci kayidi yapicaktik birlikte
Hemen bi kek cirptim verdim firina
Sabah makarnayi haslamistim rus salatasi yaptim
Mutfagi topladim
Evi süpürdüm
Toz aldim
Lahana sarilmis tencereyle dolaptaydi salcali suyunu yagini tuzunu ekleyip ocaga koydum
Kemik hasladim
Arkads geldi epey ugrastik yapamadik tabi sistem sorunluydu
Aksam yemek sonrasi masayi zoraki topladim bi makinayi bosaltip kirlileri dizmek gözümde o kadar buyudu ki..yapabildim ama

Bugün mutfağı topladım ocağı temizledim elde yıkanacakları yıkadım yatak odasini topladim nevresimleri değiştirdim geç kalktığım için pek iş yapamadım sabah bi fasıl kalkıp kızımı okula gönderdim sonra bi daha yattım gözümü açamadım onun için

dün kızımın aşısı vardı 3 te izin aldım.kızımı götürdüm aşısını vurdurdum,oğlumun okuluna geçtim rehber öğretmen çıktığı için görüşemeden eve geçtim,dondurucuda karnıyarık vardı kıymasını hazırladım pişirdim,yanınada çorba yaptım.baktım vakit var,hemen evi toparladım,evi süpürdüm ,sildim,toz aldım,avizeleri ve kapıları sildim.Yemek yedik,makinadaki temizleri yerleştirdim,kirlileri dizdim,eşimi ve çocukları markete gönderdim,o sırada kek yaptım onlar gelincede trileçe yaptım ama bu çok uğraştırdı saat 10 du mutfaktan çıktığımda.

Günaydın kızlar bugün 6.30 da kalktım kahvaltı hazırladım tost yaptım ev ahalisine kızımın beslenmesini hazırladım sonra gittiler bulaşık makinesini boşalttım elde bi kaç parça yıkadım kızımın nevresimşni çıkardım renklileri makinaya attım spor yaptım bakalım daha sonra neler yapabilirsem

Çocuk odasını toparladım ama ne toplama her yerden kağıt ve stiker çıktı dolabın içini toparladım sildim odanın tozunu aldım yatak odasını toparladım toz aldım oturma odası çocuk odası ve antreyi süpürdüm çamaşır topladım yıkanan çamaşırları astım yemel hazırladım mutfağın ve salonun balkon camını sildim banyonun klozet ve lavabosunu domestosladım

Sabah kursa gitmeden bulasik makinayi bosalttim
Kahvalti hazirladim,aksamdan kofte yogurmustum kizarttim
Öğleyin gelince ortaligi topladim
Mutfagi topladim tezgah masa sildim
Yerleri(oturma odasi mutfak antre) islak mendille sildim:)) kirli olan kisimlari
Sofrabezi mutfak havlusu attim makinaya yikandi serdim
Renkli attim bi kac parca yikandi serdim
Oglumu banyo yaptirdim
Banyo lavabo klozet camasir suyuyla yikadim
Su hazirladim toz alicaktim ki esimin teyzesi cagirdi caya hazırlandık oraya gittik

Bugün mutfağı topladım makinayı boşalttım içine kirlileri yerleştirdim Çamaşır topladım yıknan çamaşırları serdim oturma odasınıntozunu aldım banyo ve tuvaletİ yıkadım bir sürü ütüm var inşallah yapabilirim dün de yatak odasının camını sildim

Bugün istediğim gibi geçti çok şükür evi topladım baya dağınıktı süpürdüm sildim tozları aldım tuvaleti yıkadım banyonun lavabosunu temizledim 2 posta çamaşır yıkayıp astım bulaşık makinası boşaltıldı bi daha doldu tabi ki şimdilik bu kadar dikilmesi gerekenler var onlara bi el atmak istiyorum bakalım artık

Bugün çocuk odasının camını ve cam balkonu sildim odalarda dağınıklığı topladım mutfağı topladım makinayı boşalttım kirlileri yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım tezgahı sildim çöp kovasını boşalttım çamaşır topladım ütü yapmam gerekiyor şimdi bi kahve molası verdim sonra markete gidip gelip ütü yapıcam inşallah çok birikti çünkü :kahve::işsiz:
Sizlerde ne var ne yok

Dun sabah kahvalti hazirlarken bir taraftan yufka sarip buzluga attim
Kahvaltidan sonra mutfagi topladim
Kuruyan camasirlari katladim,
Wc yi yikadim
Arkadsa bebek gormeye gittim
Aksam da 8 parca utu yaptim,yerlestirdim
Cumartesi de
Sabah 10 kilo sut pisirmistim iki tencere yogurt mayaladim uc kavanoz sut vakumladim
Sut tenceresini elimde yikadim
Kahvaltiya borek sarip firina sürdüm
Ev supurdum sildim
Beyazlar yikandi serdim
Yemek yaptim(yogurt corbasi,yesil mercimel yemegi,makarna)
Biskuvili yaspasta yaptim,
Aksam yemegi sonrasi masayi topladim
Arkads cagirdi ayni sitede oturyoz,caya gittim
Gelince makinayi bosaltip kirlileri dizdim
Ortaligi topladim.

Bugun kurstan geldim biraz dinlendim
Oglumu uyuttum
Mutfagi topladim makinayi calistirdim
Ocak masa tezgah sildim
Mercimek corbasi koydum ocaga
Pirinc isladim yikadim,kuru fasulye isladim
Sirkeli su hazirlayip heryerin tozunu aldim kapilar vs.
Daginikligi topladim
Bugün orucum oglumu sutten kestim borclarimi tutmaya calisicam ins tutabilirsem
Oruclu ancak bu kadar is yapabildim
Aksama da kuru fasulye ve pilav pisecek

Dün oturma odasını kanepenin altlarını çekip süpürüp sildim toz aldım yatak odasının yatağın altını süpürdüm sildim toz aldım salon antre ve mutfağı süpürdüm banyonun yerlerini sildim tuvaleti yıkadım bulaşık makinesine kirlileri yerleştirdim katlanmış çamaşırları yerleştirdim bugün sadece oturma odasını toparlayıp toz alıcam bi de klasik mutfak işleri yapabilirsem kapıları silicem

Sabah 6.30 da kalktım kahvaltı hazırladım kızımın beslenmesini hazırladım eşim onu okula götürdü herkes gittikten sonra biraz oturdum çay içtim oyun oynadık oğlumla sonra spor yaptım ardından temizliğe başladım yatak odası süpürdüm sildim toz aldım camın önünü sildim çocuk odasının süpürdüm sildim toz aldım camının önünü sildim dağınıklığı topladım halusını fırçaladım oturma odasını süpürdüm kanepe altlarını çekip sildim cam önünü sildim toz aldım halısını fırçaladım lekeli yerlerini sildim salonu süpürdüm halısını fırçaladım antreyi süpürdüm sildim halıları fırçaladım lekeli olan yerlerini sildim bi tek mutfak kaldı süpürülüp halısı fırçalanacak onu da birazdan yapmayı düşünüyorum bi de tuvalet banyo var bugün uzun uzun yazayım da sizleri gaza getireyim dedim :KK76:hadi bi ses verin ama:dua:

kaç gündür hiç iş yapasım yok,yemek yap ye bulaşığı kaldır çamaşır at kaldır tamam ama akşama yapmam gerekecek sanırım,çamaşır atılacak,dünkü toplananlar katlanıp kaldırılacak,wc-banyo-balkon yıkanacak,bulaşık makinası boşaltılacak,bakalım inş yetişir işlerim

Dün evi süpürdüm oturma odasını sildim toz aldım tuvalet banyo yıkandı çöplerini attım mutfak toplantı mutfak camını sildim çevresini cifledim kapısını sildim avizesini sildim
Bugün mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim Çamaşır serdim yatakları topladım ev çok dağınık değildi çarşıya gittik geldik yemek vardı dünden onu yedik başka bir şey yapamadım

Bugun mutfsk dolap kapakları bazilarinin ici beyaz esyalarin dışı masa sandalye camasir suyu cif bulasik deterjaniyla silindi
Dunku yikanan çamaşırlar makinadaydi tekrar durulatip serdim
Bizim nevresimi degistirdim
Iki makina renkli yikandi serdim
Banyo wc paspaslari yikandi serdim
Banyonun tavani tabani duvarlari c.suyuyla yikadim lavabo klozet ovdum,dolabini duzenledim,sildim
Buyuk balkonu sildim
Oturma ve cocuk odasinin camlarini sildim
Kurabiye ve tuzlu kek yaptim
Alisveris posetlerini yerlestirdim
Sebzeligi temizleyip yerlestirdim
Yesillikleri ayikladim yikadim
Bulasik makinasini yerlestirdim kirlileri dizdim
Keki saklama kabina koyup tepsisini yikadim.kurabiyeyi de borcama koyup tepsisini yikadim
Oglumun nevresimi yikanmisti gecirdim
Yarin da supurme silme wc yikama,utu yapilacak ins.

Back