günaydın kızlar
cmt 3 te çıktım eve geldim kaynanam ve temizliğe gelen kadın salonu temizliyorlardı.Ben hemen mutfağın perdesini çıkardım,makinaya attım,kaynanam akşama yemek hazırlığına başladı,kadında mutfağa geçti,4'lü kiler dolabımı boşalttık,o içini silerken bende örtülerini sildim,kavanozları ve küçük beyaz eşyaları sildim verdim oda yerleştirdi.Dolap üstlerinin gazetelerini değiştirdi,üstleri dolap kapaklarını sildi,buzdolabı,bulaşık makinası ,dondurucuyu çektik altlarını süpürdük sildik,halıyı kaldırdık altını süpürdük sildik,kadın gitti.Bende perdeyi taktım,wc-banyo temizledim.Kızımı banyo yaptırdım.Ben gelene kadar bütün odaların camlarını silmişler,kapılarını silmişler,toz almışlar,benim gardrop hariç hepsini kaldırıp altlarını süpürüp silmişler,gardrop üstünü 3-4 aydır silmiyordum en çok tozlanan orası olmuştur.Bu arada süpürgem bozulmuş,iyi çekmemiş,kadın baya zorlanmış.Sadece balkoncamı mutfak camı kaldı silinecek onuda cmt inş. yaparım.Dün sabahta kahvaltıya kayseriye aileme gittik ,ordan kuzenim doğum yapmış onu ziyarete ordanda eltime gittik akşam eve geldik,hemen yemek hazırladım,sabah makinaya çamaşır atmıştım onları serdim,yemek yedik bulaşıkları dizdim,makinayı çalıştırdım.
Ütü yapmıyodum 3 haftadır ,ütüleri yaptım.Çocukları yatırdım,kek börek yaptım çayla onları yedik eşimle.Kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim.Sabahta erken kalktım,kahvaltı hazırladım ama ben yiyemedim son 2 gün orucum kaldı onu tutuyorum.Yatağı örttüm,kızmı giydirdim,koştur koştur hastaneye işbaşına geldim.