- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 42
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.641
9dün trabzondan görümcemler geldi,aradım dondurucuda yaprak vardı pişirin diye.Eve gittim onlara kahve yaptım dondurucuda kurabiye ve börek vardı yaprakla onu yediler.Akşamada dolma mantım vardı onu pişirdim,dondurucudan içli köfte çıkardım,kızarttım,yaprak turşu koydum hep birlikte yedik onlar gittiler makina doluydu oyüzden hepsini elimde yıkadım. Kaynanamlara kahve tatlı çerez koydum onlarıda yıkadım hepsini kuruladım kaldırdım. Wc-banyo yıkadım, makinaya çamaşır attım astım.Evi toparladım,evi süpürmeye başladım,oğlumun odasını süpürürken herzamanki gibi dağınıklık-pislik-uçlar boyalar yerde görünce ben kendimden geçtim tabi.Hergün aynı kavga bıktım artık,yüzünü bile ben yıka demeden yıkamayan bi oğlum var ,eşim derseniz elind ekumanda yada telefon kanepeye uzanır yatmak için kalkar sadece kızım zaten daha 1,5 yaşında gece sürekli emiyo hiç uykum yok vallahi dayanamıyorum artık.Hergün kavga hergün ağlama krizlerine giriyorum,bunalımdayım kızlar .İşten çıkmak istiyorum ama kararsızım ev - araba derken çok borçlandık napcamı bilemiyorum
Allah kolaylık versin canım çalışmak ev işi yetiştirmek çok zordur bi de eşten yardım alMamak daha da sinir bızucudur eminim benim kızımda 9 yaşında bende söylemeden yüzünü yıkamaz seninki kaç yaşında galiba çocuklar böyle oluyo.tek maaşla yetiştirmesi sıkıntı olmayacaksa çık derim ama zor bi karar tabiki küçük çocuk tabi gece sürekli emecektir belki biraz daha büyüse rahatlarsın yada gece biberon ile süt içse tok tutar mı acaba gerçi benim oğlumda içse de dudak tiryakiliği vardı :)