• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Iyi akşsmlsr hanımlar .bugün saat 12.30 kadar sürem vardı 9 gibi kalktık 10 gibi kahvaltıdan kalktık .sonra kahvaltıyı kaldırdım kirlileri dizdim mutfağı topladım bşr makine çamaşır attım kuruyanlar vardı onları katladım yerine yerleştirdim 4-5 parça ütü vardı yaptım salon mutfak hol süpürüldü banyo silindi.sonra hazırlandım bugun okul çayı vardı evden çıktık .eğlencenin dibine vurduk .ayaklarım pert ama olsun arkadaşlarla beraber güzel bşr gün geçirdik kurtlarımızı döktük .birazda çarşıda dolandık eve geldik anca.yemek yemeyeceğiz yemek yapmıycam o yüzden rahatım çay koydum artık tv seyrederip oturucam .

Dun yaptiklarim
Ev supurdum
Toz aldim
Iki makina çamaşır yikandi serdim
Bir düdüklü bugday hasladim,buzluga attim kucuk kucuk paketleyip
Yemek yaptim
Mutfagi topladim,sildim masa ocak,bulaşık makinasini bosalttim
Bugun
Kuruyan çamaşırlar katladim
19 parca ütü yaptim yerlestirdim
Ortaligi topladim
Mutfagi topladim
Copleri disari koydum
Merkeze annemlere geldik,oturyruz

@YUMURCAK Ohh ne güzel birazda eğlence iyi olmuş
Kızlar sizin yada tanıdığınızın ihlas robot kullanan varmı acaba bugün arkadaşım tanıtıma geldi bi yanım mantıklı diyo bi yanımda gerek yok diyo sizce nasıl
Teşekürler canım.Benim komşumda var .ayda bir falan kullanıyor. Günlük süpürgesi var yine de .ağır diyor hergüne kullanılmazmış .bğyük temizlikte falan açıyormuş .bana mantıklı gelmiyor evde 2 tane süpürge olucaksa herzaman el altında olmuycaksa dünya kadar paraya dökmeye gerek yok diyorum.zaten yer kaplıyor .yine de sen bilirsin canım

Dun yaptiklarim
Ev supurdum
Toz aldim
Iki makina çamaşır yikandi serdim
Bir düdüklü bugday hasladim,buzluga attim kucuk kucuk paketleyip
Yemek yaptim
Mutfagi topladim,sildim masa ocak,bulaşık makinasini bosalttim
Bugun
Kuruyan çamaşırlar katladim
19 parca ütü yaptim yerlestirdim
Ortaligi topladim
Mutfagi topladim
Copleri disari koydum
Merkeze annemlere geldik,oturyruz
Duhacım şu Buzluğa birşeyler atma işine bende başlayayım diyorum lu 15 günlük tatilde.hiç nohut fasulye haşlayıp atmadım bugüne kadar .çok da büyük değil buzluğum ama kurban etleri azaldı yer açıldı yavaştan.koku falan olmuyor değil mş 2 kat buzdolabı poşetine sarıp atsak.sadece Çiğden vişne Mısır bezelye falan atmışlığım var.bide bunları deneyeyim

Bende bugün annemlere geldim.gelmeden önce evi topladım bir makine dsha kuruyan çamaşırları katladım yerine koydum yatakları düzelttim kahvaltı sofrasını kaldırdım mutfağı topladım annemlere giderken götürmelik bir tepsi poğaca yaptım hazırlandım çıktık .dönüşte avm uğradık eve alışveriş yaptık .gelince onları yerleştirdim yerine.bu akşam için de yemek yapmıycam .bugunlük bu kadar .

Teşekürler canım.Benim komşumda var .ayda bir falan kullanıyor. Günlük süpürgesi var yine de .ağır diyor hergüne kullanılmazmış .bğyük temizlikte falan açıyormuş .bana mantıklı gelmiyor evde 2 tane süpürge olucaksa herzaman el altında olmuycaksa dünya kadar paraya dökmeye gerek yok diyorum.zaten yer kaplıyor .yine de sen bilirsin canım
Evet gerçekten güzel temizliyo ama bana da mantıksız geliyo dünya kadar para vermek ve iki süpürge ki benim bi de dik süpürgem var 3 tane olacak o zaman
Bugün kahvaltıdan sonra eşimin arkadaşı aradı çocuklarıyla birlikte bize geldş bende onun eşinİ arayıp çağırdım oturduk çay falan içtik sonra o kalkatı bende yatak odasına girdim çarşafı kaldırıp yatağı bir güzel süpürdüm sonra buharlı temizleyici ile yatağı temizledim perdelerin üzerine buhar verdim tozları gitsin diye yerleri süpürdüm buharlı makina ile sildim peteği temizledim toz aldım daha sonra yemek yaptım yedik şimdi de çayı koydum mutfağı toparlıycam inşallah bi makina çamaşır astım onları toplayıp katlayıp yerleştiricem daha sonra da

Kızlar sizin yada tanıdığınızın ihlas robot kullanan varmı acaba bugün arkadaşım tanıtıma geldi bi yanım mantıklı diyo bi yanımda gerek yok diyo sizce nasıl
benim arkadaşım kullanıyo çok memnun haftada 1 ev süpürüyormuş halıyı kadar güzel süpürüyorki diyo 1 hafta ev tozlanmıyomuş bile.Benim süpürgem bozulursa almayı düşünüyorum ama şimdilik gereksiz çünkü zaten süpürgem + halı yıkama makinem + dik süpürgem(genelde mutfakta kullanıyorum) var.Evlendiğimde halı yıkama makinam hediye alınmıştı süpürge niyetine kullanıyodum sonra ağır geldi süpürmesi zor oldu normal bi süpürge aldım,dik süpürgeyide arkadaşım doğum hediyesi aldı.Bende halı yıkamayı bodruma kaldırdım senede 1 kullanıyorum ama ne çok kullandığım fantomun kablolu dik süpürgesi.

Selamlar hanımlar bugün kahvaltıyı toplayıp annem ile kahve içtikten sonra oturmaodasını süpürdüm peteği buharlı temizleyici ile temizledim dünkü misafirin çocuğu meyve suyu dökmüştü duvarlara falan gelmiş oraları sildim diğer duvarın lekeli olan yerlerini makina ile sildim antre yi süpürdüm halının lekeli yerlerine leke çözücü sıktım oraları silicem bi de mutfağı süpürdüm şimdilik bu kadar

benim arkadaşım kullanıyo çok memnun haftada 1 ev süpürüyormuş halıyı kadar güzel süpürüyorki diyo 1 hafta ev tozlanmıyomuş bile.Benim süpürgem bozulursa almayı düşünüyorum ama şimdilik gereksiz çünkü zaten süpürgem + halı yıkama makinem + dik süpürgem(genelde mutfakta kullanıyorum) var.Evlendiğimde halı yıkama makinam hediye alınmıştı süpürge niyetine kullanıyodum sonra ağır geldi süpürmesi zor oldu normal bi süpürge aldım,dik süpürgeyide arkadaşım doğum hediyesi aldı.Bende halı yıkamayı bodruma kaldırdım senede 1 kullanıyorum ama ne çok kullandığım fantomun kablolu dik süpürgesi.
Ev tozdan arınır diyolar ya bana ve eşime çok mantıksız geliyo toz nasıl bitecek ki elbett evde yürüyoruz çocuklar koşuyo cam açılıyor bitmez gşbi geliyor bana bilmiyorum kullanmadım ama satan arkadaşta aynısını söyledi bşr hafta da toz olur

Ev tozdan arınır diyolar ya bana ve eşime çok mantıksız geliyo toz nasıl bitecek ki elbett evde yürüyoruz çocuklar koşuyo cam açılıyor bitmez gşbi geliyor bana bilmiyorum kullanmadım ama satan arkadaşta aynısını söyledi bşr hafta da toz olur
vallahi bende arkadaşımın yalancısıyım ama her fırsatta över kendisi temizlik robotunu

Bugün güneşi gördüm hemen temizliğe giriştim.salon halıları hariç hepsini silkeledim yerlerini sildim serdikten sonra da süpürdüm .kuzımın odasının nevresimini söktüm yorganını battaniyesini yıkadım astım banyoyu duşakabininden klozetine kadar yıkadım.aynı şekilde küçük tuvaletide detaylı yıkadım havlularını değiştim.yatak odasında gardolabı düzenledim çekmeceleri düzenledim toz aldım mutfağa girdim hem topladım hem yemek yaptım terası yıkadım çamaşır astım salonun da tozunu aldım düzelttim işlerimi bitirdim .yemek yedik şimdi.masayı kaldırıp çay koyucam.bugünlük bu kadar

Duhacım şu Buzluğa birşeyler atma işine bende başlayayım diyorum lu 15 günlük tatilde.hiç nohut fasulye haşlayıp atmadım bugüne kadar .çok da büyük değil buzluğum ama kurban etleri azaldı yer açıldı yavaştan.koku falan olmuyor değil mş 2 kat buzdolabı poşetine sarıp atsak.sadece Çiğden vişne Mısır bezelye falan atmışlığım var.bide bunları deneyeyim
Nohut fasulye ben hic haslamam,islatip yemeklik birer poset hszirlayip buzluga atarim her zaman hazir olur cikarir düdüklü de pisiririm..koku olmuyor,,krk kurabiye gibi pişmiş olanlari da iki kat posetleyip koyuyrum kokmuyor

Kızlar sizin yada tanıdığınızın ihlas robot kullanan varmı acaba bugün arkadaşım tanıtıma geldi bi yanım mantıklı diyo bi yanımda gerek yok diyo
sizce nasıl
Benim arkadsin var..her gun kullanmiyorum arada bir cikariyrum agir baya diyor,,ama temizliginden cok memnun..

Bugun
Iki makina camasir yikandi serdim
Wc banyo paspaslar yikandi serdim
Mutfak dolaplarinin disini
Ocagi yanlarini,bulasik makinası icini disini,masa ve sandalyeleri,buzdolabının ici temizdi yuzeysel gectim disini sildim,Camasir suyu ve yagcozle
Fayans duvarlarinin bir kismini sildim
Wc yi yikadim
Kayinvalidemleri yemege cagiricaktim eltim cagirmis,
Yatak odasini supurdum eltim aradi bizi de yemege cagirdi biraktim supurmeyi
Ufakligi da babasi disari cikarmisti.
Dun de ablam geldi pek bi is yapmadim malum mutfakta gecti günümüz.

Bugün bende yatağı topladım mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim annemi hastaneye götürdük gelince yaptım bunları bi de çocuk odasındaki oyuncakları toparladım sofra örtülerini yıkamıştım onları serdim çamaşırlarıannem katladı sağolsun bende hala yerleştiricem

dün trabzondan görümcemler geldi,aradım dondurucuda yaprak vardı pişirin diye.Eve gittim onlara kahve yaptım dondurucuda kurabiye ve börek vardı yaprakla onu yediler.Akşamada dolma mantım vardı onu pişirdim,dondurucudan içli köfte çıkardım,kızarttım,yaprak turşu koydum hep birlikte yedik onlar gittiler makina doluydu oyüzden hepsini elimde yıkadım. Kaynanamlara kahve tatlı çerez koydum onlarıda yıkadım hepsini kuruladım kaldırdım. Wc-banyo yıkadım, makinaya çamaşır attım astım.Evi toparladım,evi süpürmeye başladım,oğlumun odasını süpürürken herzamanki gibi dağınıklık-pislik-uçlar boyalar yerde görünce ben kendimden geçtim tabi.Hergün aynı kavga bıktım artık,yüzünü bile ben yıka demeden yıkamayan bi oğlum var ,eşim derseniz elind ekumanda yada telefon kanepeye uzanır yatmak için kalkar sadece kızım zaten daha 1,5 yaşında gece sürekli emiyo hiç uykum yok vallahi dayanamıyorum artık.Hergün kavga hergün ağlama krizlerine giriyorum,bunalımdayım kızlar .İşten çıkmak istiyorum ama kararsızım ev - araba derken çok borçlandık napcamı bilemiyorum :işsiz::KK1:

Okulların tatil olması iyi oldu ya ev daha düzenli daha tertipli .çocuklarda yardım ediyo bir de sabah telaşı olmuyor erken yatma derdi yok akşamdan rahat rahat mutfağı salonu toplayıp yatıyoruz sabahtan acele etmeden mutfağı dağıtmadan rahat rahat kahvaltı hazirliyoruz.bugünde evimizi toplayıp dışarıya çıktık.yeni kimlikler için gittik başvurumuzu yaptık çocukların dişçi randevusu vardı oğlumda çürük başlangıcı görüldü hemen dolgu yapıldı sonra avm gittik epey dolandık akşam geldik.geldiğimde dünden hazirladigim köfte harcım vardı köfte kızarttım yanına pilav yaptım birde salata yedik.yemekten sonra önce bulaşık makinasını boşaltım sonra da kirlileri dizdim çay koydum çay olana kadar mutfağı tertemiz yaptım .çay içtim kendine geldim

dün trabzondan görümcemler geldi,aradım dondurucuda yaprak vardı pişirin diye.Eve gittim onlara kahve yaptım dondurucuda kurabiye ve börek vardı yaprakla onu yediler.Akşamada dolma mantım vardı onu pişirdim,dondurucudan içli köfte çıkardım,kızarttım,yaprak turşu koydum hep birlikte yedik onlar gittiler makina doluydu oyüzden hepsini elimde yıkadım. Kaynanamlara kahve tatlı çerez koydum onlarıda yıkadım hepsini kuruladım kaldırdım. Wc-banyo yıkadım, makinaya çamaşır attım astım.Evi toparladım,evi süpürmeye başladım,oğlumun odasını süpürürken herzamanki gibi dağınıklık-pislik-uçlar boyalar yerde görünce ben kendimden geçtim tabi.Hergün aynı kavga bıktım artık,yüzünü bile ben yıka demeden yıkamayan bi oğlum var ,eşim derseniz elind ekumanda yada telefon kanepeye uzanır yatmak için kalkar sadece kızım zaten daha 1,5 yaşında gece sürekli emiyo hiç uykum yok vallahi dayanamıyorum artık.Hergün kavga hergün ağlama krizlerine giriyorum,bunalımdayım kızlar .İşten çıkmak istiyorum ama kararsızım ev - araba derken çok borçlandık napcamı bilemiyorum :işsiz::KK1:

Hayirli sabahlar hanimlar
Dun yaptiklarim
Kahvalti sonrasi mutfagi topladim onceki gun heryeri temizlemistim kisa surdu sadece kahvalti masasini topladim
Nevresimlerimizi degistirdim
Bitmeyen camasirlar tabiki,iki makina kisa programda camasir yikandi serdim
Oglumu banyo yaptirdim
Heryeri dipkose supurdum
Oturma odasinin ve mutfagin hali ortulerini ve kilim seriyrum ayrıca mutfaga onlari silkeledim
Hazirlandik evden ciktik once oglumun iki yas aşısini yaptirdik ordan ogrencim dis bugdayina davet etmişti oraya gittik oglumla
5 e dogru eve geldik,hemen oglumu uyuttum,kv mi aradim yemege cagirdim onceki gun gelemeyince yarin geliriz demisti.
Yerleri sildim
Ortuleri serdim
Hic yemek yoktu,esim alisveris yapicakti onu beklerken corbayi yaptim(kemik suyuyla sehriyeli yesil mercimek corbasi )
Esim geldi. Hemen kiymayla ekmek koftsi yapip patatesle firina verdim,pilav yaptim sala yaptim,habire dagilan mutfagi topladim bir taraftan
Yemek sonrasi topla vs, bulasik makinasini bosalttim
Alisveris posetlerini yerlestirdim
Yatmadan da 9 parca utu yaptim bu aralar epey utum oluyr.

Back