- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.341
Aminnn.. Allah hepimize kolaylik versin.. Diyorum ki bu kadar kasma ama daginiklikta duramayan biriyim. Surekli toplama halinde olmak zihnimi yoruyor. O nedenle evi sadelestirmete basladjm. Etraftaki oyuncaklar yeterince zihnimi yoruyor zatenn.. Uykusuzluga alistim ama gu duz pek enerjim yok. Gece yapiyorum islerimi genelde..Allah kolaylık versin canım Aynı kendimi gördüm sabaha kadar emzircem diye hiç dinlenemiyorum 1 2 saat zar zor uyuyorum ruh gibi geziniyorum sonra henüz kizim 14 aylik biraktirmakta istemiyorum oğluma tuvalet eğitimine başlıcam cesaret edemiyorum 2 gün sonra oda 3 yaşına gircek yavaş yavaş bende başlasam iyi olcak sanirim
Ayy ayni beni anlatiyorsunuz sanki.. O kiyafet dolabini ben topliyorum kizim dagitiyor. Ben bir seyi toplarken o baska seyi dagitiyor...Asiri dagitma hastaligi var. Odasini gectim zaten. Her gun diyorum ki odasini toplamicam ama gece yatmadan once dayanamayip toplaniyor. Odasindan salona tasiyor oyuncaklarini. Banyoya bile.. Holde oyuncaklar.. Bi gizli kamera olsa beni cekse ve biri izlese kendini gulmemek icin zor tutar. Surekli bi toplama hali..Afiyet olsun canım ya kaç gündür öyleyim çocuklarda hiç durmuyor şaka gibi bizim giysi dolabına kdar bosaltiyolar arkamı donmemle bide onların dagittiklarini toplucam die uğraşıyorum
Aminnn.. Allah hepimize kolaylik versin.. Diyorum ki bu kadar kasma ama daginiklikta duramayan biriyim. Surekli toplama halinde olmak zihnimi yoruyor. O nedenle evi sadelestirmete basladjm. Etraftaki oyuncaklar yeterince zihnimi yoruyor zatenn.. Uykusuzluga alistim ama gu duz pek enerjim yok. Gece yapiyorum islerimi genelde..
Sizinle ayniymisiz.. Bizimki 4 aylik olacak.. O beni cok zorlamiyor. Buyugu cok fena.. Dun gece 2 defa uyandi. Salladim uyuttum.. Bebis de 3 4 defa falan uyandi.. 14 aylikmis daha emsin kuzucuk... Tuvalet egitimi icin yardimci olabilrim size. Cunku gercekten cok zor bir surec. Memeden kesme ve vc egitimi zor surecler..
Benim kizim gec kaldi. Hamileligim ve araya giren tasinmamiz nedeniyle bekletmek zorunda kaldim..zaten fazla konusamiyordu. Tam zamaninda yapmisim gec kaldigimi saniyordum.. 24 Ekim'de 3 yasina girdj. 13 kasimdavc egitimine basladik.. Bir anda oldu. Aniden yani. Fakat dahaonce. Cok okudum cok arastirdm nisan ayinda bir girisimimiz oldu bezini cikardk. Ama basarili olamadik. Cok hiperaktif bir cocuk ve farkinda bile d eildi vc egitiminin. Kulot giydiremedik. Ciplak ciplak josturdu durdu.. Yapamayacagimi anladim. Konusmuyorsu bile.. Simdi Allah a sukur bir haftada halloldu. Hatta 5 gun diyebilirim..
Ayy masallah kuzucugaa.. 14 aylik icin emmeyi soylemistim erken diye. Emzin yazmistim :)Yanlış yazdım galiba 14 aylık olan kucuk kizim ama bi gorsen teyzesi kendi kendine klozete oturup çiş diyor ama tabi daha erken ona benim oğlumda 2 gün sonra 3 yaşına giricek yazın denemeye kalktım ama olmadi klozetine yanaştramadim bile kıyamet şimdi yeni yeni konuşmaya başladı bazen soruyorum klozetini gösteriyorum kaçıyor ayni bizimkide çok hiperaktif dağıtmadı yer yok bil hassa buzdolibndan ayrilamiyor bildin kurulu saat gibi gece 2 veya 4 hiç sekmez kalkıp gelir yanımıza 2de gelirse gene bi nevi uyuyor ama 4 de gelmişse uyutabilene aşk olsun kizida gurultusuyle uyandırıyor sora uyku felan yok bidaha o yüzden gündüz benimde hiç enerjim yok malesef
Ayy masallah kuzucugaa.. 14 aylik icin emmeyi soylemistim erken diye. Emzin yazmistim :)
Sizin oglanla bizim kiz ayniymis.. Bizimkisi de hic anlamiyodu.. Hatta baslamadan once de soyluyodum bezini cikaralim sen de klozete yap diye.. Asla kabul etmiyodu.. Babasi izindeyken ( 10 gunluk izni vardi) birden aklima geldi. Babasini daha cok dinliyo.. Birden bire esime dedim baslayalim mi sen evdeyken. 5 gun evdeydi. Tmm dedik.. Dahao nceden hazirlik yapmistik. Kulot klozet adaptoru ve lazimlik almistik. Klozet adaptoryne istemedi lazimloga goturduk. Ilk 5 gum iskence gibiydi..Anlamadigi icin.. Surekli altini islatiyo.. Vc ye goturuyoruz yarim saat bekliyoruz bir sey yok. Cikiyoruz yapiyor.. Hali koltuk v.s... Iki cocukla olunca cok zor.. Ilk 5 gun baya sikintiliydim stresliydim.. Cisin gelince soyle kizim kulodun aglamasin dedik. Bu cok faydali oldu.. :) Bugun 18.gunumuz.. Cok rahatladim. Bir de yemek isini cozsekk.. Bir sey yemiyor
Sizin isiniz daha zormus. Bizimki her gece kalkmiyor.. Kalinca bebis de uyaniyor o kotu oluyor.. Benim hep soyle oluyor sabah saatlerinde.. Biri kalkiyo uyituyorum. Tam yatiyorum oburu uyaniyo.. Uykum feciii.. Uyur gezer gibi oluyorumm.. :)
söz konusu fatoş benmiyim bilmiyorum ama değilsemde alındım artık üstüme benmişim gibi konuşayımKızlaaaaarr nerdesiniz fatoş hiç sesin çıkmıyor yaz artıkkkk
Bugün oturma odasını süpürdüm toz aldım antre ve mutfağı süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum çamaşır astım kurumuşları topladım kaldırılmak üzere beni bekliyoryemek koydum şimdi sebzeli bulgur pilavı şimdş de kalan işleri yapmaya çalışıcam
Hayirli cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Evet canım sensin merak ettim de allah kolaylık versinsöz konusu fatoş benmiyim bilmiyorum ama değilsemde alındım artık üstüme benmişim gibi konuşayımnezamandır yazamıyorum çünkü pasaklıyım kızlar bu aralar kış geldi kaynanam artık bana geliyo ve ben bıkmış durumdayım temizlik yapmaktan.kızım 16 aylık oldu karıştırmadık yer bırakmıyo artık,kaynanam alıştırmış gezerek yedirmeye eline veriyo meyve büsküvi ne varsa her yer batıyo,yemediklerini tükürüyo heryer şıp şıp ayağıma yapışıyo kafayı yemek üzereyim kızlar
ama dün çok güzel bir temizlik yaptımönceki günden kalan yemeklerim vardı onları yedik sonra makinadaki bulaşıkları yerleştirdim,yeni bulaşıkları dizdim,mutfak dolaplarının yüzünü kulplarını sildim,masayı,tezgahı, ocağı sildim.Evi toparladım youncaklar ,yastıklar heryer dağınıktı hemen hallettim.Evi süpürdüm ,sildim,toz aldım,kapıları ve avizeleri sildim,oğlum banyo yaptı,kızımı banyo yaptırdım,çamaşır attım,onlar yıkandı,astım.İşimin bitmesinin verdiği huzurla salep yaptım çocuklar eşim bi güzel içtik sonra halim kalmadı uyudum tabi Darısı bugüne inş
Spor yapabiliyorsan ne güzel .bende istiyorum hep ama alışkanlık haline getiremedim maalesefEvi topladım süpürdüm toz aldım birazdan silicem her yeri inşallah banyoyu yıkadım çöp kovasını boşalttım markete gidip geldim yapabilirsem kapıları silicem bi de biraz spor yapıcam
Çok şükür yapabildim ama sık değil maalesef alışkanlığımız olsa gerçekten çok güzel olurSpor yapabiliyorsan ne güzel .bende istiyorum hep ama alışkanlık haline getiremedim maalesef
Bizim burası böyle bazen hiç yazılmıyor maalesefKizlar neredesiniz. Bugun kepenk acan olmamis... hu huuuu
Bugün iş miş hak getire kahvaltıdan sonra doğru dışarı attık kendimizi anca evdeyim .bizim topiğin kapısını sen açyın bugün sağolasınKizlar neredesiniz. Bugun kepenk acan olmamis... hu huuuu
Ne guzel gezmissin...burda gezilcek bi yer yok kis soguk,avm de yokBugün iş miş hak getire kahvaltıdan sonra doğru dışarı attık kendimizi anca evdeyim .bizim topiğin kapısını sen açyın bugün sağolasınchentiq
Evet bazen buyuk bi yerde yasasaydim diye düşünürüm hepEvet haklısın cNım ya bide çocuğun küçük Insan ister değişik yerler görmek .küçük bi ilçede mi yaşıyorsunuzDuha22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?