- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.381
kız nerelerdeydin kaç gündür yoksunBen de spora baslamayi dusunuyorum kilo aldi basini gidiyo![]()
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız nerelerdeydin kaç gündür yoksunBen de spora baslamayi dusunuyorum kilo aldi basini gidiyo![]()
hoş geldin aramızaHos bulduk.. :)
Allah bagislasin..
Valla uyku duzenim karmakarisik..
Islere yetisemiyorum.. Yetistiremiyorumm. Surekli daginiklikla mucadele ettigim icin ev islerimi aksatiyorum ister istemez..
2 gundr yazamadim..
Temizlik yapacaktim dun yapabildim ancak.. Taa aksamustune kaldi..
Yerleri supurup sildim..
Banyo ve wc yikadim..
Camasirlar vardi onlari attim..
Tozlari alamadim.. Yarina insaallah..
Bugun de alisverise cikinca baya islerim aksadi..
Sabah degil 11 de kalktik.. Tabii 11 e dek 3 defa kalkip yattim sabah..
Kahvalti bulasik alisveris... Aksam oldu.. Cocuklar uyudu ben de sizmisim.. Esimin evde olmasinda. Oturu bi saat uyumusum..kalktim.. Yemek yedik. Ortaligi toplayip cay demledim.. ( Caysiz olmaz hastasiyim) Kizimin, onun deyimiyle "karman corba" odasini topladim.. Oyuncaklari iyice ayira ayira.. Buyuk kizimi banyo yaptrdim.. Babasi uyuttu.. Kucugu uyuyakaldi ve yrn asimiz var
Az once emzirip yatrdm tekrar.. Hala uyumadim..
rabim güç versin oruç içincmt den çamaşırları kaloriferlerin üzerine atmıştım pazar kalktım kahvaltı hazırladım,wc-banyo yıkadım,duş aldım, evi toparladım, kahvaltı yaptık, biraz tv seyrettik sonra kızımla tekrar yattık eşimle oğlum hala tv seyrediyordu kalktım ki saat 4 buçuk olmuş.Evi tekrar toparladım(nekadar toplasamda 5 dk sonra yine aynı) dondurcuda haşlanmış nohut ve yarma vardı hemen tarhana çorbası yaptım , salata ,peynir ,zeytin,domates falan onu yedik.mutfağı toparladım.Kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim , makinaya tekrar çamaşır attım.Markete gittik alışveriş yaptık,eşimin halasına gittik yarım saat falan oturduk.Eve gelince marketten alınanları yerleştirdim,sebzeleri yıkadım yerleştirdim,evi süpürdüm,sildim,ütü yaptım,yıkanan çamaşırları yine kalorifer peteklerine astım.Hamileyken oruç tutmamıştım 1 ay hamilelikten 1 haftada bu yıldan orucum vardı 3 te benden olsun dedim 40 gün oruç tutcam inş akşam yatmadan yemeğimide yedim,bugün oruçluyum inş kızlar,cmt pazar ve Hastanede nöbet tutarken oruç tutmayım diyorum eğer dayanabilirsem 2 ay falan oruçluyum kızlar![]()
Başla canım başla iyi olurBen de spora baslamayi dusunuyorum kilo aldi basini gidiyo![]()
Allah kabul etsin canım kolaylık versin benimde var tutmam lazımcmt den çamaşırları kaloriferlerin üzerine atmıştım pazar kalktım kahvaltı hazırladım,wc-banyo yıkadım,duş aldım, evi toparladım, kahvaltı yaptık, biraz tv seyrettik sonra kızımla tekrar yattık eşimle oğlum hala tv seyrediyordu kalktım ki saat 4 buçuk olmuş.Evi tekrar toparladım(nekadar toplasamda 5 dk sonra yine aynı) dondurcuda haşlanmış nohut ve yarma vardı hemen tarhana çorbası yaptım , salata ,peynir ,zeytin,domates falan onu yedik.mutfağı toparladım.Kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim , makinaya tekrar çamaşır attım.Markete gittik alışveriş yaptık,eşimin halasına gittik yarım saat falan oturduk.Eve gelince marketten alınanları yerleştirdim,sebzeleri yıkadım yerleştirdim,evi süpürdüm,sildim,ütü yaptım,yıkanan çamaşırları yine kalorifer peteklerine astım.Hamileyken oruç tutmamıştım 1 ay hamilelikten 1 haftada bu yıldan orucum vardı 3 te benden olsun dedim 40 gün oruç tutcam inş akşam yatmadan yemeğimide yedim,bugün oruçluyum inş kızlar,cmt pazar ve Hastanede nöbet tutarken oruç tutmayım diyorum eğer dayanabilirsem 2 ay falan oruçluyum kızlar![]()
Aminn Allah razi olsun..Allah kolaylik versin..
Allah zeval vermesin elbet bu gunlerde gececek. Allah bagislasin Allah acisini gostermesin saglik sihhat versin yeter.
Hos buldukhoş geldin aramıza![]()
Allah kabul etsin.cmt den çamaşırları kaloriferlerin üzerine atmıştım pazar kalktım kahvaltı hazırladım,wc-banyo yıkadım,duş aldım, evi toparladım, kahvaltı yaptık, biraz tv seyrettik sonra kızımla tekrar yattık eşimle oğlum hala tv seyrediyordu kalktım ki saat 4 buçuk olmuş.Evi tekrar toparladım(nekadar toplasamda 5 dk sonra yine aynı) dondurcuda haşlanmış nohut ve yarma vardı hemen tarhana çorbası yaptım , salata ,peynir ,zeytin,domates falan onu yedik.mutfağı toparladım.Kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim , makinaya tekrar çamaşır attım.Markete gittik alışveriş yaptık,eşimin halasına gittik yarım saat falan oturduk.Eve gelince marketten alınanları yerleştirdim,sebzeleri yıkadım yerleştirdim,evi süpürdüm,sildim,ütü yaptım,yıkanan çamaşırları yine kalorifer peteklerine astım.Hamileyken oruç tutmamıştım 1 ay hamilelikten 1 haftada bu yıldan orucum vardı 3 te benden olsun dedim 40 gün oruç tutcam inş akşam yatmadan yemeğimide yedim,bugün oruçluyum inş kızlar,cmt pazar ve Hastanede nöbet tutarken oruç tutmayım diyorum eğer dayanabilirsem 2 ay falan oruçluyum kızlar![]()
Ayy tesekkur ederim sagolun eksik olmayin firsat bulamadim yazmaya girdim kk ye filan bir sey bulamayinca geri ciktim.kız nerelerdeydin kaç gündür yoksun![]()
Günaydın hanımlar.dışarısı buz gibi .bugün evde bir odadan başlıyarak detaylı temizlik yapıcam.bugün yatak odasından başlıycam dolap içleri baza altları çekmeceler tek tek elden geçecek silinmedik tek bir yer bırakmayacağım.kıyafetler elden geçiçek bazıları ihtiyaç sahiplerine ayrılacak..
Benim de yatak odasının dolap içini düzenlemem lazım benim bölüm karmakarışık olduGünaydın hanımlar.dışarısı buz gibi .bugün evde bir odadan başlıyarak detaylı temizlik yapıcam.bugün yatak odasından başlıycam dolap içleri baza altları çekmeceler tek tek elden geçecek silinmedik tek bir yer bırakmayacağım.kıyafetler elden geçiçek bazıları ihtiyaç sahiplerine ayrılacak..
Maşallah maşallah ne güzel iş yapmışsınız.Kızlar sağolun yatak odası bitt şükür tertemiz oldu dolap üstünden baza altına her yeri elden geçirdim camını sildim tüllerini yıkadım astım bütğn mobilyayı sildim tozunu aldım kıyafetler yeniden yerleşti bir kısım ayrıldı verilecek .halısını sildim süpürdüm nevresimleri değiştim 3 makine çsmaşır yıkadım 2 sinı astım biri kaldı.terası yıkadım banyoyu ovdum .sonrs mutfağa girdim temizlenmiş hamsim vardı akşam için hamsili ekmek istedi Esim onu yapmaya koyuldum .fırınd verdim ama çok yorgunum .gidip birde ekmeğin fotosunu akşama ne yemek vara koyayım bari .bide çay demmeyeyim yeter.
Sağol ankacım .eskiden daha sık gelirdin buraya unuttun sen bizi .şaka saka diğer topıcte eğlenceli orda da güzel iş yapılıyor.Maşallah maşallah ne güzel iş yapmışsınız.
Benim evin de ihtiyacı var öyle detaylı temizliğe. Yarın nereyi yapıyorsun?
Sağol ankacım .eskiden daha sık gelirdin buraya unuttun sen bizi .şaka saka diğer topıcte eğlenceli orda da güzel iş yapılıyor.
Valla bugünkü detaylı temizlik çok içime sindi yarın kısmetse çocukların odasına girişçem.ev dubleks olduğu için yukardan başladım aşağılara inicem .yatak odaları yukarda bizim.yarım çoçukların dolaplarından ve bazalarından kıyafet ayıklıycam .tülünü perdesini camını halısını heryeri elden geçiricem Allah kısmet ederse.kitapları fotokopileri ne kadar kağıt kalem defter varsa elden geçiçek
Maşallah Allah bağışlasın canım.bebekle çok da zorlama kendini yetebildiğin kadar yap .Yok oradan ayrıldım ben 1 sene olacak nerdeyse... Hamileydim bebeğim oldu 2 aylık olduk...
Maşallah yaa dubleks ev çok zor olmalı. Benimki 3+1 minimalist bir ev ama tembel olunca çok zor geliyor. :)
Senden aldığım gazla yarın yatak odasına girişeceğim ben de![]()