• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet
Ay maşallah hem temiz düzenli bir eve uyandın hemde erken kalktın:super::KK9:süpersin bir sürü iş yapmışsındır Hoppa
evet canım öyle oldu .dünden çok iş yapınca ev tertipli idi bugün o yüzden bişey yapmadım yemek dışında .blr de Elmalı kek yapmayı düşünğyoruum şimdi.süt geldi onu kaynattım yoğurt mayalıycam.anlayacağın bugün mutfağa çalışıyorum

Evet

evet canım öyle oldu .dünden çok iş yapınca ev tertipli idi bugün o yüzden bişey yapmadım yemek dışında .blr de Elmalı kek yapmayı düşünğyoruum şimdi.süt geldi onu kaynattım yoğurt mayalıycam.anlayacağın bugün mutfağa çalışıyorum
Ben ne kadar yapsamda ertesi güne pek düzenli kalkamıyorum maalesef :KK11:çocuklar küçük ondan sanırsam hep dağınıklık :KK12:

Oğlum iş yapmama hiç izin vermiyor sürekli oyun oynayalım diyo :KK53: zorla mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim ocağı sildim tezgahla dolap arasını sildim çamaşır astım dünküleri topladım çocuk odasını toplamaya çalıştım ama pek olmadı :olamaz:
Kac yasinda oglun,,,benimki 22 aylik cogu zaman izin vermiyo is yapmama,hep miz miz
Evet

Ohh afiyetler olsunn
Benim de iki gun once oyleydi mutfaga bir girdim cikamadim:))aksam ettim
kızlar maşallah hamarat sınız ya belim biraz iyi kızlar kalkma
diyolar kahve çayım geliyor :kahve: :KK66:
Keyfine bak canim iyilesince bol bol yaparsin

Kurstan gelince daginikligi topladim
Renklileri attim makinaya
Banyoyu ç.suyuyla yikadim,sonra tekrar sirke ve karbonatla yerleri yikadim
Tavuk koydum haslaniyo,corba yapilcak,pirinc pilavi yapilcak
Mutfak toplancak
Çamaşırlar serilecek

kızlar maşallah hamarat sınız ya belim biraz iyi kızlar kalkma
diyolar kahve çayım geliyor :kahve: :KK66:
Sen dinlen canım keyfine bak
Kac yasinda oglun,,,benimki 22 aylik cogu zaman izin vermiyo is yapmama,hep miz miz

Ohh afiyetler olsunn
Benim de iki gun once oyleydi mutfaga bir girdim cikamadim:))aksam ettim

Keyfine bak canim iyilesince bol bol yaparsin
Benimki de 3.5 yaşında sürekli birileriyle oynamak istiyo ama kendi istediği şekilde bize 1 2 oyuncak verir kendine istediği güzel olanları alır öyle oynarız:63:

Kucuk tuvalet yikandi lavabo ovuldu dolaplar silindi
Yemek yapildi cocuklar doyuruldu
Bulasiklar makineye atildi caliatirildi
Tezgah masa ocak silindi
Ev komple supuruldu toplandi havalandirildi
Hali ortuleri yikandi serildi
Bi makine daha atildi
Oglanlara sut icirildi dis fircalatildi iki hikaye okundu uyutuldu..
Iyi geceler hanimlar

Kızlaaaaarr nerdesiniz fatoş hiç sesin çıkmıyor yaz artıkkkk
Bugün oturma odasını süpürdüm toz aldım antre ve mutfağı süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum çamaşır astım kurumuşları topladım kaldırılmak üzere beni bekliyor :mad: yemek koydum şimdi sebzeli bulgur pilavı şimdş de kalan işleri yapmaya çalışıcam

Bugun hic bisey yapmadim
Mutfagi topladim ortaligi topladim ciktik evden bu saatte döndük,muftulukte müftü bey ders veriyor bizlere,oglumu kv ye biraktik aksamda ordaydik kv de sadece salata yaptim bulasiklari elde yikadim(makinasi bozuk tamire gitti)

ev temizlendi.
yorgan yastık havalandırıldı
alışveriş yapıldı
çocuk okuldan alindı
yemek pisırildi.
Allahim bu döngü ne zaman bitecek?
:olamaz::KK12::63:

Günaydın kızlar.çocuklar okula gönderildi eşim bugğn izinli .şimdş bizde kahvaltımızı yapacağız çayın demini almasını bekliyorum.bugün yapılacaklar .bunun için kendime 10 a kadar süre veriyorum .
Ev süpürülecek yerler bi su silinecek
Yatakları düzelttim zaten onu geçiyorum
Tuvalet banyo dezenfekte edilecek
Masa toplanıp kirliler makinaya atılacak
Tezgah silinecek
Beyazlar makineye atılacak
Sınra çarşıda işim var çarşıya çıkıcam en azından ev toplu ve temşx olucak gelşnce de evin durumuna göre bakarız artık .
Hepinize kolay gelsin tekrar bildirimde buluşmak üzere bakalım sşzler neler ysptınıx

Bugün mutfağı topladım
Çocuklara corba yaptım bizim yatağı toplayıp banyonun lavabosunu ovdum ay şaka gibi ya ev aldı başını gidiyor akşam çamaşır katlayim dedim çocukların çamaşırları katladim bizimkiler kenarda duruyor daldan dala atlıyorum hiç bsey yapasım gelmiyor çamaşır yıkadım sabahtan balkonda bekliyor hala serilcek nasıl başlıcam nerden başlasam içe her yeri dip köse temizlemem lazım ama içimden de gelmiyor

Şimdi dışardan geldim .pazarada uğradım gelirken.aldıklarımı yerleştiricem .çamaşırım bitmiş onlsrı asıcam .tavuklu etimek salatası yspıcam,hazir mantım var onu pişircem .ev toplu şimdilik.çıkmadan topladım evi süpürdüm sildim mutfakta derli toplu çok şükür.

Merhabalar..
Hepimiz bir kosusturma almis basini gidiyoruz.. Sabah bir uyaniyorum gece yatana kadar islerimi bitiremiyorum.. Iki cocugum var biri cok fqzla dagitiyor.. Biri bebek zaten.. Onu da gece emzirmeye kalkiyorum.. Uyku duzensizligi yorgunluk var surekli.. Ozellikle geceleri yapiyorum islerimi. Buyuk kizima da tubalet egitimi verdik o da cok yordu beni..
Uyusam simdi kmse bana dokunmasa :) diyorum ama isler beni bekliyorr..
Sabah uc defa kalkip yattim. Cocuklardan dolayi..
Kahvalti hazirla, kaldir..
Cocuklari yedir, emzir..:)
Bulasiklari yika, makineye yerlestir..
Camasirlari topladim daha katlanacaklar..
Kizima corba yaptim..
Yerleri supurup silip bir de tozlari almayi dusunuyorum ama halim hic yok. Bakalim.. InsaAllah bugun yapabilirim. Esim evdeyken..
Firsat bu firsat..
Herkese kolay gelsin..

Bugün mutfağı topladım
Çocuklara corba yaptım bizim yatağı toplayıp banyonun lavabosunu ovdum ay şaka gibi ya ev aldı başını gidiyor akşam çamaşır katlayim dedim çocukların çamaşırları katladim bizimkiler kenarda duruyor daldan dala atlıyorum hiç bsey yapasım gelmiyor çamaşır yıkadım sabahtan balkonda bekliyor hala serilcek nasıl başlıcam nerden başlasam içe her yeri dip köse temizlemem lazım ama içimden de gelmiyor
Bende o moddayım maalesef

Şimdi dışardan geldim .pazarada uğradım gelirken.aldıklarımı yerleştiricem .çamaşırım bitmiş onlsrı asıcam .tavuklu etimek salatası yspıcam,hazir mantım var onu pişircem .ev toplu şimdilik.çıkmadan topladım evi süpürdüm sildim mutfakta derli toplu çok şükür.
Maşallahcanım

Merhabalar..
Hepimiz bir kosusturma almis basini gidiyoruz.. Sabah bir uyaniyorum gece yatana kadar islerimi bitiremiyorum.. Iki cocugum var biri cok fqzla dagitiyor.. Biri bebek zaten.. Onu da gece emzirmeye kalkiyorum.. Uyku duzensizligi yorgunluk var surekli.. Ozellikle geceleri yapiyorum islerimi. Buyuk kizima da tubalet egitimi verdik o da cok yordu beni..
Kizima corba yaptim..
Yerleri supurup silip bir de tozlari almayi dusunuyorum ama halim hic yok. Bakalim.. InsaAllah bugun yapabilirim. Esim evdeyken..
Firsat bu firsat..
Herkese kolay gelsin..
Hoşgeldin
Bende bugün sürekli yatış modundaydım oturma odasını topladım oyuncakları falan toz aldım bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim bi de çorba yaptım şimdş de çay içiyorum :KK50:

Maşallahcanım

Hoşgeldin
Bende bugün sürekli yatış modundaydım oturma odasını topladım oyuncakları falan toz aldım bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim bi de çorba yaptım şimdş de çay içiyorum :KK50:
Afiyet olsun canım şu an bşzde çay içiyoruz

Maşallahcanım

Hoşgeldin

Afiyet olsun canım ya kaç gündür öyleyim çocuklarda hiç durmuyor şaka gibi bizim giysi dolabına kdar bosaltiyolar arkamı donmemle bide onların dagittiklarini toplucam die uğraşıyorum

Merhabalar..
Kizima corba yaptim..
Firsat bu firsat..
Herkese kolay gelsin..

Allah kolaylık versin canım Aynı kendimi gördüm sabaha kadar emzircem diye hiç dinlenemiyorum 1 2 saat zar zor uyuyorum ruh gibi geziniyorum sonra henüz kizim 14 aylik biraktirmakta istemiyorum oğluma tuvalet eğitimine başlıcam cesaret edemiyorum 2 gün sonra oda 3 yaşına gircek yavaş yavaş bende başlasam iyi olcak sanirim

Mutfagi topladim
Daginikligi topladim(baba ogul ben kurstayken ciddi manada is cikariyorlar bana,o yuzden daginikligi ve mutfagi toplamam buyuk is)
Beyazlari makinaya attim
Evi supurdum
Bidigi uyuttum
Esimle kahve keyfi yaptik biraz,annemle telde konuştum,kitap okuycaktim ki uyandi oglum
Camasiri serdim,kuruyanlari yerlestirdim. Hala yas olanlari eve serdim
Firinda tavuk.patates,yogurt corbasi yaptim
Yemek sonrasi masayi toplayip,acagi tezgahi sildim
Oglumu yikiycaktim erkenden uyudu,kaldi Banyosu

Maşallahcanım

Hoşgeldin
Hos bulduk. Sagolun.. Ben de kizima corba yaptiktan sonra yedirip uyuttum.. Camasirlari katladim. Makineye camasir attim.. Yemek yaptim yedik. Cayimizi ictik. Sadece salonu supurebildim.. Cocuklar uyudugu icin supuremedim
Supuremeyince de silemedim.. Yarina insaAllah.. Esimi ise gonderdim..
Simdi cocuklarla beraberim. Nescafemi iciyorumm.. :)

Back