• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet bazen buyuk bi yerde yasasaydim diye düşünürüm hep
55 bin nufuslu bi ilcedeyiz,merkez de cok uzak degil ama orasi da buyuk bi yer degil
Annemler kayserideyken gidiyrduk sık sık. Onlarda buraya geldiler merkeze...iyi oluyrdu kayseri
Kayseri ne soğuktur şimdi.allah gönlünüze göre versin canım.günler de kısa ya günğ birlik gitmek de zor olur merkeze haklısın

Ev supruldu
Beyazlar yikandi serildi
Ortalik toplandi
Kuruyan çamaşırlar katlandi yerlesti
Ispanak dogranip buzluga atildi
Uzumlu kurabiye yapildi
Karnibahar haslandi
Mutfak masa sandalye,dolaplarin dışı bazilarinin ici c.suyuyla silindi
Copler disari konuldu
Buzdolabini aksam sebzeleri yerlestirirken silmistim,ispanagi ve yesillikleri yikamistim
Islak kek yapildi
Karnibahar firina verildi,kizariyo
Dunku camasirlardan utulenicekler var,yapabilirsem

Firin temizligi hakkinda bilgisi olan??
Dogal temizleyici ariyorum ev yapimi kimyasal icermeyen firinim baya kirli :KK43:
Keşke doğal bişey bilsem .ben en son domolun köpük fırın temizleyicisini aldım akşam sıkıyorsun sabah a bütğn kirler yağlar akmış oluyor diğer yapçözücület gibi keskin bi kokusu yok ama maalesef oda kimyasal

Keşke doğal bişey bilsem .ben en son domolun köpük fırın temizleyicisini aldım akşam sıkıyorsun sabah a bütğn kirler yağlar akmış oluyor diğer yapçözücület gibi keskin bi kokusu yok ama maalesef oda kimyasal
Bu markayi hep duyuyorum aslinda ama firina kullanamam ki sonucta firin yani yiyecegin seyi pisiriyosun iyi durulanmazsa yiyecege yapışır yersin falan :(

Selamlar herkese,
Ben yokken neler yaptiniz hamarat hatunlar sizi.
Ben bugun ve evvel bikac gundur zincirlerimi kirdim.
Depresyondan ciktim gibi gibi.
Gunesi gorunce biraz mutlu oldum tabii.
Esimle aramiz iyi maasallah.
Ondan midir bilinmez.
Bugun erken kalktim yataklari topladim.
Kahvalti hazirlayip esim ben kizim ailecek kahvalti yaptik. Sonra baba kiz onlar uyudu. Ben mutfagi topla makineye yerlestir Tezgahi yeni aldigim iyi marka mutfak spreyi sik asprator ocak sil. Banyoya ozel sprey aldim marka vermiyim temizlik daha kolaya ve eglenceli hal aldi bende, onunla bi guzel lavabolari ovdum. Wc yi yikadim. Tv unitesini koltuk kenarlarini (deri) sildim. Yatak odasinin basligini komidini aynali dolabi sildim. Mutfaga gectim iki cekmece bosaltip duzenleyip bi guzel sildim. Aksama tarhana corba, tavuklu patates ve pirinc pilavi yaptim. Esim uyudu ben de kizimin uyumasini bekliyorum:kızgın:

Ayy ayni beni anlatiyorsunuz sanki.. O kiyafet dolabini ben topliyorum kizim dagitiyor. Ben bir seyi toplarken o baska seyi dagitiyor...Asiri dagitma hastaligi var. Odasini gectim zaten. Her gun diyorum ki odasini toplamicam ama gece yatmadan once dayanamayip toplaniyor. Odasindan salona tasiyor oyuncaklarini. Banyoya bile.. Holde oyuncaklar.. Bi gizli kamera olsa beni cekse ve biri izlese kendini gulmemek icin zor tutar. Surekli bi toplama hali..
Hosgeldin.
Sanirim uyumuyorsun.
Seni cok iyi anliyorum benim de 21 aylik bir kizim var o da cok sever asiri dagitmayi. Ellerinizden oper.:anne:

Hosgeldin.
Sanirim uyumuyorsun.
Seni cok iyi anliyorum benim de 21 aylik bir kizim var o da cok sever asiri dagitmayi. Ellerinizden oper.:anne:
Hos bulduk.. :)
Allah bagislasin..
Valla uyku duzenim karmakarisik..
Islere yetisemiyorum.. Yetistiremiyorumm. Surekli daginiklikla mucadele ettigim icin ev islerimi aksatiyorum ister istemez..
2 gundr yazamadim..
Temizlik yapacaktim dun yapabildim ancak.. Taa aksamustune kaldi..
Yerleri supurup sildim..
Banyo ve wc yikadim..
Camasirlar vardi onlari attim..
Tozlari alamadim.. Yarina insaallah..
Bugun de alisverise cikinca baya islerim aksadi..
Sabah degil 11 de kalktik.. Tabii 11 e dek 3 defa kalkip yattim sabah..
Kahvalti bulasik alisveris... Aksam oldu.. Cocuklar uyudu ben de sizmisim.. Esimin evde olmasinda. Oturu bi saat uyumusum..kalktim.. Yemek yedik. Ortaligi toplayip cay demledim.. ( Caysiz olmaz hastasiyim) Kizimin, onun deyimiyle "karman corba" odasini topladim.. Oyuncaklari iyice ayira ayira.. Buyuk kizimi banyo yaptrdim.. Babasi uyuttu.. Kucugu uyuyakaldi ve yrn asimiz var :(
Az once emzirip yatrdm tekrar.. Hala uyumadim..

Hos bulduk.. :)
Allah bagislasin..
Valla uyku duzenim karmakarisik..
Islere yetisemiyorum.. Yetistiremiyorumm. Surekli daginiklikla mucadele ettigim icin ev islerimi aksatiyorum ister istemez..
2 gundr yazamadim..
Temizlik yapacaktim dun yapabildim ancak.. Taa aksamustune kaldi..
Yerleri supurup sildim..
Banyo ve wc yikadim..
Camasirlar vardi onlari attim..
Tozlari alamadim.. Yarina insaallah..
Bugun de alisverise cikinca baya islerim aksadi..
Sabah degil 11 de kalktik.. Tabii 11 e dek 3 defa kalkip yattim sabah..
Kahvalti bulasik alisveris... Aksam oldu.. Cocuklar uyudu ben de sizmisim.. Esimin evde olmasinda. Oturu bi saat uyumusum..kalktim.. Yemek yedik. Ortaligi toplayip cay demledim.. ( Caysiz olmaz hastasiyim) Kizimin, onun deyimiyle "karman corba" odasini topladim.. Oyuncaklari iyice ayira ayira.. Buyuk kizimi banyo yaptrdim.. Babasi uyuttu.. Kucugu uyuyakaldi ve yrn asimiz var :KK43:
Az once emzirip yatrdm tekrar.. Hala uyumadim..
Allah kolaylik versin..
Allah zeval vermesin elbet bu gunlerde gececek. Allah bagislasin Allah acisini gostermesin saglik sihhat versin yeter.

cmt den çamaşırları kaloriferlerin üzerine atmıştım pazar kalktım kahvaltı hazırladım,wc-banyo yıkadım,duş aldım, evi toparladım, kahvaltı yaptık, biraz tv seyrettik sonra kızımla tekrar yattık eşimle oğlum hala tv seyrediyordu kalktım ki saat 4 buçuk olmuş.Evi tekrar toparladım(nekadar toplasamda 5 dk sonra yine aynı) dondurcuda haşlanmış nohut ve yarma vardı hemen tarhana çorbası yaptım , salata ,peynir ,zeytin,domates falan onu yedik.mutfağı toparladım.Kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim , makinaya tekrar çamaşır attım.Markete gittik alışveriş yaptık,eşimin halasına gittik yarım saat falan oturduk.Eve gelince marketten alınanları yerleştirdim,sebzeleri yıkadım yerleştirdim,evi süpürdüm,sildim,ütü yaptım,yıkanan çamaşırları yine kalorifer peteklerine astım.Hamileyken oruç tutmamıştım 1 ay hamilelikten 1 haftada bu yıldan orucum vardı 3 te benden olsun dedim 40 gün oruç tutcam inş akşam yatmadan yemeğimide yedim,bugün oruçluyum inş kızlar,cmt pazar ve Hastanede nöbet tutarken oruç tutmayım diyorum eğer dayanabilirsem 2 ay falan oruçluyum kızlar :dua:

Back