- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.301
sagolasın canım şimdi iyiHoşgeldin markası poxy mi
Geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagolasın canım şimdi iyiHoşgeldin markası poxy mi
Geçmiş olsun canım
Hoşgeldin markası poxy mi
Geçmiş olsun canım
sagolasın canımGeçmiş olsun yorgun anneanne
kızlar evelki günden beri yaptıklarım evelki akşam yogurtla yapılan yemek yaptım
saat birde altını kapatıp yatım sabah 8 de kızım gile gitim ekmekçi geldi 9da başladık akşam 14 30 za kadar bitirdik eve geldik belim hala agrıyor kalkamıyorum kızım ve torunum da hastalar onlarda buraya çagırdım diger kızım bize bakıyor
Cokk gecmis olsun,,Allah sifa versin sizlerekızlar evelki günden beri yaptıklarım evelki akşam yogurtla yapılan yemek yaptım
saat birde altını kapatıp yatım sabah 8 de kızım gile gitim ekmekçi geldi 9da başladık akşam 14 30 za kadar bitirdik eve geldik belim hala agrıyor kalkamıyorum kızım ve torunum da hastalar onlarda buraya çagırdım diger kızım bize bakıyor
Çok geçmiş olsun canımkızlar evelki günden beri yaptıklarım evelki akşam yogurtla yapılan yemek yaptım
Ay maşallah hem temiz düzenli bir eve uyandın hemde erken kalktınsüpersin bir sürü iş yapmışsındırGünaydın hanımlar sabah tertemiz ve toplı bir eve uyandım .ben şu an kahvaltı hazırlıyorum .bakalım bugğn bizi nasıl bşr gğn bekliyor .hayırlı ve gğzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah