• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende dün yaptım işleri evi Dip köşe sil süpür toz aldım banyo wc yıkadım derken bugünü tatil yaptım :KK49: Bugün klasik olarak bi makina çamaşır yıkandı astım topladım katlanmak üzere beni bekliyor bir de bulaşık makinesini boşalttım :halay:

Sabah kahvaltiyi esim hazirladi ben topladim
Bulasik mak bosalttim kirlileri koydum
Ortaligi topladim
Lavaboyu wc yi temizledim
Mutfagi. Salonu kolidoru supurdum
Cocuklarin oyuncaklarini ayikladim
Disari alisverise gittik aldiklarimizi yerlestirsim
Camasirlari yukadim 2 makina.. astim..
Yemegi hazirladim cocuklara yedirdim
Cocuklarin odasinda esyalari sildim toz aldim
Salonun tozunu aldim
Bugunluk bu kadarrrr iyi gecelerr

Herkese günaydın.şimdş kahvaltımızı bitirdik.kahvaltıyı masayı toplayıp yatakları falan düzeltmem lazım.dün yıkadığım beyazları bugün asacağım.birde evi süpürüp evden çıkacağız.bugün pazar biraz hava alıcaz dışarda.sonra eve gelince ütü yapıp yarın okula hazırlayacağım çocuklsrı.bugün gezelim yarın pazartesş bismillah deyip ev temizliği yaparım artık.yarının işleri şunlar olucak.halılar silkelenip yerler silinecek toz alınacak mutfsk dolapları silinip ankastre set temizliği yapılacak.ev havalandırılıp tuvalet banyo elden geçiçek

Dün uyumusuz 10 gibi kalktik oglumla
Kahvalti fasli sonrasi
Nevresimlerimizi makinaya attim
Ortaligi topladim
Oglumu uyuttum namazimi kildim
Buyuk balkonu yikadim,demirlerini camlarin onunu sildim
Kek yaptim kuzum için ama agzina surmedi hasta
Tuzlu kurabiye yaptim esim icin
Bidik uyandi ve kalan işleri cok zor yaptim hasta ve huzursuzdu
Nevresimleri balkon demirlerine serdim,camasirliga serdim beyazlari da
Renklileri attim kisa programa,yikandi serdim
Kuru Patlicani fasulye haslayip yemegini yaptim
Karnibahar i yikayip parcalayip yagda harmanladim firinda kizarttim
Esim alisveris yapmisti onlari yerlestirdim
Yemek sonrasi toptan mutfagi topladim temizleyememistim gun boyu,bi dunya elde bulasik yikadim
Yedek nevresimimizi taktim,oglusunki kurudu onu da taktim
Hazrlandik aksam esimin teyzesi cagirmisti oturmaya gittik,geldigimizde vakit gecti
Evde hic oturmadim dun hittigim yerde azcik dinlendim

Dün çocukların nevresimleri değişti.
1 makine camasr yikandi b.makinesi bosaltildi kirliler yerleşti Ocak tezgah temizlendi çocukların banyosu felan derken aksam oldu.
Bugün b.makinesi çalıştırıldı bosaltildi kirliler yerlestirildi elde yikanacaklar yikandi 1.makine çamaşır yikandi çocuklara corba pişirildi dağınıklıklar toplandı

kızlar evelki günden beri yaptıklarım evelki akşam yogurtla yapılan yemek yaptım
saat birde altını kapatıp yatım sabah 8 de kızım gile gitim ekmekçi geldi 9da başladık akşam 14 30 za kadar bitirdik eve geldik belim hala agrıyor kalkamıyorum kızım ve torunum da hastalar onlarda buraya çagırdım diger kızım bize bakıyor

kızlar evelki günden beri yaptıklarım evelki akşam yogurtla yapılan yemek yaptım
saat birde altını kapatıp yatım sabah 8 de kızım gile gitim ekmekçi geldi 9da başladık akşam 14 30 za kadar bitirdik eve geldik belim hala agrıyor kalkamıyorum kızım ve torunum da hastalar onlarda buraya çagırdım diger kızım bize bakıyor

Çok geçmiş olsun

Bugun ev dipkose süprüldü
Her yer silindi,balkonlar da..
Ayrintili toz alindi
Oturma ve cocuk odasi,mutfak camlari silindi
Mutfak cam balkon camlari silindi yetisebildigim yerler yukarilari cok az kaldi
Oglum yikandi
Aksam yemek faslindan sonra masa toplandi,ocak masa tezgah silindi..

Cokk gecmis olsun,,Allah sifa versin sizlere

Iyi geceler kızlar bügün pek bş verimli geçti.sabah ilk iş kahvaltıyı öteberiyi topladım yatakları düzelttim
Evi süpürdüm
Mutfağın ankastrekerini dolaplarını sildim
Filtreleri temizledim (davlumbaz)
Bulaşık makinesi bitti yerleştirdim
Renklileri iç balkona astım
Öncesi balkonu yıkadım sildim
Mutfsk camını sildim
Mutfsk bitince evi komple sildim
Tuvalet banyo elden geçirildi
Havlular değişti
Yatak odasının mobilyasının tozu alındı
Çöp kovası temizlendi poşet takıldı
Ayakkabılık düzenlendi
Dolap içleri elden geçti
Ev havalandırılıp oda kokusu sıkıldı
Mis gibi temizlik kokusu evi sardı

Çok geçmiş olsun canım
Bugün dağınıklık topladım mutfağı topladım makinayı boşalttım içine kirlileri yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım balkonu banyoyu tuvaleti yıkadım çöplerini attım yemek yaptım

Oğlum iş yapmama hiç izin vermiyor sürekli oyun oynayalım diyo :KK53: zorla mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim ocağı sildim tezgahla dolap arasını sildim çamaşır astım dünküleri topladım çocuk odasını toplamaya çalıştım ama pek olmadı :olamaz:

Günaydın hanımlar sabah tertemiz ve toplı bir eve uyandım .ben şu an kahvaltı hazırlıyorum .bakalım bugğn bizi nasıl bşr gğn bekliyor .hayırlı ve gğzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Ay maşallah hem temiz düzenli bir eve uyandın hemde erken kalktın:super::KK9:süpersin bir sürü iş yapmışsındır Hoppa

Back