- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.341
Aminnn.. Allah hepimize kolaylik versin.. Diyorum ki bu kadar kasma ama daginiklikta duramayan biriyim. Surekli toplama halinde olmak zihnimi yoruyor. O nedenle evi sadelestirmete basladjm. Etraftaki oyuncaklar yeterince zihnimi yoruyor zatenn.. Uykusuzluga alistim ama gu duz pek enerjim yok. Gece yapiyorum islerimi genelde..Allah kolaylık versin canım Aynı kendimi gördüm sabaha kadar emzircem diye hiç dinlenemiyorum 1 2 saat zar zor uyuyorum ruh gibi geziniyorum sonra henüz kizim 14 aylik biraktirmakta istemiyorum oğluma tuvalet eğitimine başlıcam cesaret edemiyorum 2 gün sonra oda 3 yaşına gircek yavaş yavaş bende başlasam iyi olcak sanirim
Sizinle ayniymisiz.. Bizimki 4 aylik olacak.. O beni cok zorlamiyor. Buyugu cok fena.. Dun gece 2 defa uyandi. Salladim uyuttum.. Bebis de 3 4 defa falan uyandi.. 14 aylikmis daha emsin kuzucuk... Tuvalet egitimi icin yardimci olabilrim size. Cunku gercekten cok zor bir surec. Memeden kesme ve vc egitimi zor surecler..
Benim kizim gec kaldi. Hamileligim ve araya giren tasinmamiz nedeniyle bekletmek zorunda kaldim..zaten fazla konusamiyordu. Tam zamaninda yapmisim gec kaldigimi saniyordum.. 24 Ekim'de 3 yasina girdj. 13 kasimdavc egitimine basladik.. Bir anda oldu. Aniden yani. Fakat dahaonce. Cok okudum cok arastirdm nisan ayinda bir girisimimiz oldu bezini cikardk. Ama basarili olamadik. Cok hiperaktif bir cocuk ve farkinda bile d eildi vc egitiminin. Kulot giydiremedik. Ciplak ciplak josturdu durdu.. Yapamayacagimi anladim. Konusmuyorsu bile.. Simdi Allah a sukur bir haftada halloldu. Hatta 5 gun diyebilirim..