- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.321
evet canım öyle oldu .dünden çok iş yapınca ev tertipli idi bugün o yüzden bişey yapmadım yemek dışında .blr de Elmalı kek yapmayı düşünğyoruum şimdi.süt geldi onu kaynattım yoğurt mayalıycam.anlayacağın bugün mutfağa çalışıyorumAy maşallah hem temiz düzenli bir eve uyandın hemde erken kalktınsüpersin bir sürü iş yapmışsındır
Ben ne kadar yapsamda ertesi güne pek düzenli kalkamıyorum maalesefEvet
evet canım öyle oldu .dünden çok iş yapınca ev tertipli idi bugün o yüzden bişey yapmadım yemek dışında .blr de Elmalı kek yapmayı düşünğyoruum şimdi.süt geldi onu kaynattım yoğurt mayalıycam.anlayacağın bugün mutfağa çalışıyorum
Kac yasinda oglun,,,benimki 22 aylik cogu zaman izin vermiyo is yapmama,hep miz mizOğlum iş yapmama hiç izin vermiyor sürekli oyun oynayalım diyozorla mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim ocağı sildim tezgahla dolap arasını sildim çamaşır astım dünküleri topladım çocuk odasını toplamaya çalıştım ama pek olmadı
Ohh afiyetler olsunnEvet
evet canım öyle oldu .dünden çok iş yapınca ev tertipli idi bugün o yüzden bişey yapmadım yemek dışında .blr de Elmalı kek yapmayı düşünğyoruum şimdi.süt geldi onu kaynattım yoğurt mayalıycam.anlayacağın bugün mutfağa çalışıyorum
Keyfine bak canim iyilesince bol bol yaparsinkızlar maşallah hamarat sınız ya belim biraz iyi kızlar kalkma
diyolar kahve çayım geliyor
Sen dinlen canım keyfine bakkızlar maşallah hamarat sınız ya belim biraz iyi kızlar kalkma
diyolar kahve çayım geliyor
Benimki de 3.5 yaşında sürekli birileriyle oynamak istiyo ama kendi istediği şekilde bize 1 2 oyuncak verir kendine istediği güzel olanları alır öyle oynarızKac yasinda oglun,,,benimki 22 aylik cogu zaman izin vermiyo is yapmama,hep miz miz
Ohh afiyetler olsunn
Benim de iki gun once oyleydi mutfaga bir girdim cikamadim:))aksam ettim
Keyfine bak canim iyilesince bol bol yaparsin
Bende o moddayım maalesefBugün mutfağı topladım
Çocuklara corba yaptım bizim yatağı toplayıp banyonun lavabosunu ovdum ay şaka gibi ya ev aldı başını gidiyor akşam çamaşır katlayim dedim çocukların çamaşırları katladim bizimkiler kenarda duruyor daldan dala atlıyorum hiç bsey yapasım gelmiyor çamaşır yıkadım sabahtan balkonda bekliyor hala serilcek nasıl başlıcam nerden başlasam içe her yeri dip köse temizlemem lazım ama içimden de gelmiyor
MaşallahcanımŞimdi dışardan geldim .pazarada uğradım gelirken.aldıklarımı yerleştiricem .çamaşırım bitmiş onlsrı asıcam .tavuklu etimek salatası yspıcam,hazir mantım var onu pişircem .ev toplu şimdilik.çıkmadan topladım evi süpürdüm sildim mutfakta derli toplu çok şükür.
HoşgeldinMerhabalar..
Hepimiz bir kosusturma almis basini gidiyoruz.. Sabah bir uyaniyorum gece yatana kadar islerimi bitiremiyorum.. Iki cocugum var biri cok fqzla dagitiyor.. Biri bebek zaten.. Onu da gece emzirmeye kalkiyorum.. Uyku duzensizligi yorgunluk var surekli.. Ozellikle geceleri yapiyorum islerimi. Buyuk kizima da tubalet egitimi verdik o da cok yordu beni..
Uyusam simdi kmse bana dokunmasa :) diyorum ama isler beni bekliyorr..
Sabah uc defa kalkip yattim. Cocuklardan dolayi..
Kahvalti hazirla, kaldir..
Cocuklari yedir, emzir..:)
Bulasiklari yika, makineye yerlestir..
Camasirlari topladim daha katlanacaklar..
Kizima corba yaptim..
Yerleri supurup silip bir de tozlari almayi dusunuyorum ama halim hic yok. Bakalim.. InsaAllah bugun yapabilirim. Esim evdeyken..
Firsat bu firsat..
Herkese kolay gelsin..
Afiyet olsun canım şu an bşzde çay içiyoruzBende o moddayım maalesef
Maşallahcanım
Hoşgeldin
Bende bugün sürekli yatış modundaydım oturma odasını topladım oyuncakları falan toz aldım bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim bi de çorba yaptım şimdş de çay içiyorum
Bende o moddayım maalesef
Maşallahcanım
Hoşgeldin
Bende bugün sürekli yatış modundaydım oturma odasını topladım oyuncakları falan toz aldım bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim bi de çorba yaptım şimdş de çay içiyorum
Merhabalar..
Hepimiz bir kosusturma almis basini gidiyoruz.. Sabah bir uyaniyorum gece yatana kadar islerimi bitiremiyorum.. Iki cocugum var biri cok fqzla dagitiyor.. Biri bebek zaten.. Onu da gece emzirmeye kalkiyorum.. Uyku duzensizligi yorgunluk var surekli.. Ozellikle geceleri yapiyorum islerimi. Buyuk kizima da tubalet egitimi verdik o da cok yordu beni..
Uyusam simdi kmse bana dokunmasa :) diyorum ama isler beni bekliyorr..
Sabah uc defa kalkip yattim. Cocuklardan dolayi..
Kahvalti hazirla, kaldir..
Cocuklari yedir, emzir..:)
Bulasiklari yika, makineye yerlestir..
Camasirlari topladim daha katlanacaklar..
Kizima corba yaptim..
Yerleri supurup silip bir de tozlari almayi dusunuyorum ama halim hic yok. Bakalim.. InsaAllah bugun yapabilirim. Esim evdeyken..
Firsat bu firsat..
Herkese kolay gelsin..
Hos bulduk. Sagolun.. Ben de kizima corba yaptiktan sonra yedirip uyuttum.. Camasirlari katladim. Makineye camasir attim.. Yemek yaptim yedik. Cayimizi ictik. Sadece salonu supurebildim.. Cocuklar uyudugu icin supuremedimBende o moddayım maalesef
Maşallahcanım
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?