• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar günlük ne kadar zamanınızı alıyor temizlik temizliğe dalsam çocuklarla pek ilgilenemiyorum onlarla ilgilensem iş kalıyor ki iş hiç bitmiyor :kızgın: yanİ acaip vicdan yapiyorum bu konuda sizde durum ne
Genelde sabah çocuklsrı okula gönderince mümkün olduğu kadar hızlı evi toplar Kur'an öğrenmeye camiye giderim.gelince de yemek falan yaparım öyle yani.szbah yapılan işler daha bereketli oluyor bana göre.

Mutfagi topladim,bulasik makinasini calistirdim,,,elimde de baya bulasik yikadim,
Renkliler yikandi,serdim
Etrafi topladim
Pirasa yemegi yaptim
Kek yaptim(cekinerek yaziyrum)
Ablam aradi carsidayim sana gelicem deyince,yogurt corbasi yaptim
Bulguru islamistim kisir icin,kisir yaptim
Evi supurdum...
Ablam caya kalamadi diye kek verdim giderken,birazini da cayla biz yedik
Sonuc bikac dilim kek kaldi...yuvarlak borcamdi...buyuk tepside yapicam firinim bozuk:((..sık sık yapmak istemiyrum
Caydan sonra tekrar mutfagi topladim,etrafi topladim
19 sayfa kitap okudum cok sukur(hatice kubra tongar in cocuk gelisimiyle ilgili kitabi;fitrat pedagojisi...

Kızlar günlük ne kadar zamanınızı alıyor temizlik temizliğe dalsam çocuklarla pek ilgilenemiyorum onlarla ilgilensem iş kalıyor ki iş hiç bitmiyor :kızgın: yanİ acaip vicdan yapiyorum bu konuda sizde durum ne
Gunluk rutin islerim oldugu halde ogleden sonra aksama kadar işim hic bitmiyo,9 dan sonra rahatliyrum bu sefer de yatma vakti geliyor en yorgun oldugum saatler
Oglumla doya doya oynuyamiyrum,ilginemiyrum diye cok uzuluyrum bende:((

Mutfagi topladim,bulasik makinasini calistirdim,,,elimde de baya bulasik yikadim,
Renkliler yikandi,serdim
Etrafi topladim
Pirasa yemegi yaptim
Kek yaptim(cekinerek yaziyrum)
Evi supurdum...
Sonuc bikac dilim kek kaldi...yuvarlak borcamdi...buyuk tepside yapicam firinim bozuk:KK43:(..sık sık yapmak istemiyrum
19 sayfa kitap okudum cok sukur(hatice kubra tongar in cocuk gelisimiyle ilgili kitabi;fitrat pedagojisi...
Kolay gelsin canım
Aaa niye çekiniyosun ki yaz bana da iyi oluyor ama bizim evde kek pasta hep sürünür bitiremeyiz o yüzden yapmak istemiyorum :KK12:

Al bende de Okadar ben yemeği felan çocuklar öğlen uykusundayken yapıyorum evi de sabah topluyorum çocukların odası hariç istediğim kadar toplayim 5 dkka sora aynı bende akşam topluyorum artık öğleden sora uyanınca karınlarını felan doyurup braz oyun felan oynuyorum onlarla braz yaparsam gene iş sra eşim geliyor yemekten sora o oynuyor braz çocuklarla bende gene mutfak felan topluyorum banyo wc yıkma temizleme işini akşam çocuklar uyunca yapıyorum gündüz imkanı yok sil süpür dip köse yapayım dedim gün evet bende çok fazla cocuklarla ilgilenemiyorum ama genede tabiiki yetişmiyor işler.

Bugun camlari sildim (2)
perdeleri yikadim utuleyip astim (5).
Makineye bulasik yerlestirdim.
Corba yaptim
Baharatliklari yikadim.
Lavabolari ovdum.
Tezgahi sildim.
Buzdolabinin raflarini sildim.
Masayi sandalyeleri sildim.
Haliyi fircaladim.
Yarinda tv unitesi 2 cam daha silincek.

Dun oglumun kitaplarini duzenledim kiyafetlerini duzenledim
Yerlestirdim
Evi komple supurdum viledaladim
Oglanlari doyurdum bulasiklari makineye attim
Banyo paspaslarini yikadim

Bugun
Yemegi esim hazirlamis ben pisirdim
Cocuklari doyurdum
Banyoyu wcyi temizledim banyo dolaplarini duzenledim
Mutfagi topladim makineyi calistirdim
Cocuklarin masasini sandalyelerini sildim halisini degistirdim eskiyi yikamaya verdim
Halilarin hamur lekelerini sildim
Kalemlerini duzenledim

Renkliler yikandi,serdim
Etrafi topladim
Pirasa yemegi yaptim
Kek yaptim(cekinerek yazıyorm)
Evi supurdum...
Sonuc bikac dilim kek kaldi...yuvarlak borcamdi...buyuk tepside yapicam firinim bozuk:KK43:(..sık sık yapmak istemiyrum
sesli guldum..:KK48:

poxy derz aralarım berbat durumdaydı şimdi temizlik yapmak eğlenceli hale geldi benim için. :)

Eklentiler

• 14600837_1776817005889535_4870488890396368445_n.jpg
    14600837_1776817005889535_4870488890396368445_n.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 48
Back