• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yaaa ben çok üşeniyorum eskiden olsa evin heryerini degistirirdim şimdi bi evlendim ise bi girdim (işten dolayı mı bilmiyorum) evime vakit ayıramıyorum. Gebeliğim dolayısı ile 10 günlük bi rapor aldım şimdi de tv programlarından kafamı kaldıramıyorum :D mutfakta bulaşık duruyor Allahtan kocam şikayetçi değil çünkü o da dağıtıyor :D napicagimi hiiiic bilmiyorum bi de köpeğimiz var tüy döküyor deliricem

Yaaa ben çok üşeniyorum eskiden olsa evin heryerini degistirirdim şimdi bi evlendim ise bi girdim (işten dolayı mı bilmiyorum) evime vakit ayıramıyorum. Gebeliğim dolayısı ile 10 günlük bi rapor aldım şimdi de tv programlarından kafamı kaldıramıyorum :KK70: mutfakta bulaşık duruyor Allahtan kocam şikayetçi değil çünkü o da dağıtıyor :KK70: napicagimi hiiiic bilmiyorum bi de köpeğimiz var tüy döküyor deliricem
hoş geldin aramıza buraya yazınca tenbelik kalkıyor insanın iş yapası geliyor:spor::KK55::temizlik:

hoş geldin aramıza buraya yazınca tenbelik kalkıyor insanın iş yapası geliyor:spor::KK55::temizlik:

Yok suan yatıyorum valla hiiiiic kalkamam. :D 26 si tekrar iş başı 9 aralıkta da doğum iznine ayriliyorum bugün yarın ben bi atilayim gene. Genelde sabahın köründe şevk geliyo yapıyorum bitiremeden uykum geliyo :D

Misafirlerim gitti kızlar toplsm 10 kişiydik Anca yedik içtik kaldırdık bayağı yorulmuşum ama değdi.herkes gittikten sonra bulaşık makinesini boşaltıp tekrar doldurdum kıymalı patates yemeği ysptım.yarında 40 kişilik mevlüdümüz var annemde sabahtan oraya gidincem .

Misafirlerim gitti kızlar toplsm 10 kişiydik Anca yedik içtik kaldırdık bayağı yorulmuşum ama değdi.herkes gittikten sonra bulaşık makinesini boşaltıp tekrar doldurdum kıymalı patates yemeği ysptım.yarında 40 kişilik mevlüdümüz var annemde sabahtan oraya gidincem .
Tü tü tü Maasallah :)

Bugünü hayırlısıyla atlattık kızlar .mevlüdümüz çok gğzel oldu .evr dönerken yengemler bıraktı hep beraber bize çaya çıktık onlarla da oturduk onlarda gitti .çsy bulaşıklarını topladım oturdum şimdş İnternet'e bakıyorum bir selam vereyim dedim.yarın görüşmek üzere

Bugünü hayırlısıyla atlattık kızlar .mevlüdümüz çok gğzel oldu .evr dönerken yengemler bıraktı hep beraber bize çaya çıktık onlarla da oturduk onlarda gitti .çsy bulaşıklarını topladım oturdum şimdş İnternet'e bakıyorum bir selam vereyim dedim.yarın görüşmek üzere
rabim kabül etsin amin canım ne niyete okuduysanız

Allah kabul etsin inşallah
Dün evin heryerini süpürdüm toz aldım dağınıklık topladım birmakina çamaşır yıkandı astım mutfağı topladım
Bugün dağınıklık toplıycam toz alıcam arkadaş gelecek başka da bişey yapamam herhalde

Allah kabul etsin inşallah
Dün evin heryerini süpürdüm toz aldım dağınıklık topladım birmakina çamaşır yıkandı astım mutfağı topladım
Bugün dağınıklık toplıycam toz alıcam arkadaş gelecek başka da bişey yapamam herhalde
dünde beri misafir vardı benim görümce şehir dışından geldi bir gömeye kitim birde bize geldi
kızım akşam yemeginde burdaydı dün yaptıgım iş salonu holü mutfagı süpürüp sildim banyo havlularını yıkadım astım halen katlanacak iki el bulaşık makinası çalıştırıldı

Allah kabul etsin mevludunuzu canim.

Arkadaş gelene kadar banyo Lavabosunu yıkadım çöpünü attım balkonu süpürdüm mutfağı süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım patates haşladım salata için maydanozu falan ayarladım az önce de gittiler oğlumu uyutacam geç oldu ama çok vızvızlandı sonra artık mutfağı toplarım

Back